تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 99

نام تاپيک: انتخاب رشته مجازی سنجش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مطمئنا هیچ ربطی به هم ندارن ..... . (چون طراحاشون یکی نیست.)

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنا هیچ ربطی به هم ندارن ..... . (چون طراحاشون یکی نیست.)
    منم میدونم یکی نیستن اما فکر کنم هر دو دارن یک کار رو انجام میدن اونم اینه که با توجه به رتبه بهت رشته پیشنهاد میدن.

حالا سوال اینجاست, آیا اطلاعات این شرکت های آموزشی مثل گزینه 2 از خود ه سازمان سنجش بیشتره ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم میدونم یکی نیستن اما فکر کنم هر دو دارن یک کار رو انجام میدن اونم اینه که با توجه به رتبه بهت رشته پیشنهاد میدن.

حالا سوال اینجاست, آیا اطلاعات این شرکت های آموزشی مثل گزینه 2 از خود ه سازمان سنجش بیشتره ؟؟
    مطمئنا بیشتر نیست .
    اما مهم معیار و ملاک انتخاب رشتس که از چی و به شکل باشه ...... .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

با عرض تبریک و خسته نباشید خدمت دوستانی که قبول شدن و به دوستانی هم که قبول نشدن باید بگم که اشکالی نداره هنوز یکککککککککککک سال جا دارن

در مورد انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تجربه ی پارسال خودم و دوستم رو میگم
    به بنده پارسال 250 رشته پیشنهاد داد که من با توجه به علاقم رشته مهندسی شیمی شبانه دانشگاه اراک رو انتخاب کردم که توی لیست پیشنهادی نبود اما قبول شدم و در زمان استقرار کارنامه نهایی دیدم که تمام رشته هایی رو که سازمان سنجش برام زده رو قبول شدم و اونهایی که نزده قبول نشدم !
    از دوستم هم سوال کردم می گفت مهندسی مکانیک که براش نزده قبول شده اما سایر انتخاباش دقیقا همونایی که سنجش براش زده قبول شده
    دوستان این تجربه ی من بود به نظر من سیستم سازمان سنجش کف رو در نظر می گیره البته اینو با توجه به رشته های پیش نهادی امسال و یادگار ماندگار کانون می گم

با تشکر

5. 9 کاربر از raminrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من انتخاب هایی که سنجش بهم پیشنهاد داده با انتخاب هایی که گزینشگر بهم پیشنهاد داده زمین تا آسمون فرقشه!!
    سنجش رشته های تاپ بیشتری پیشنهاد داده...درحالی که گزینشگر اصلا رشته های خوب رو بهم پیشنهاد نمیده ...حالا به نظرتون به کدوم اعتماد کنم ؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

عحب اوضاعيه!! من رمز اينترنتي رو گرفتم كه كارت انتخاب رشته مجازيو اينترنتي بگيرم..اول كه قسمت بانك ملي اصلا بالا نميومد حالا هم كه ورداشتنش...
    يعني سرور بانك ملي اينقدر داغونه؟؟
    Last edited by shifter; 04-08-2010 at 12:19.

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من انتخاب هایی که سنجش بهم پیشنهاد داده با انتخاب هایی که گزینشگر بهم پیشنهاد داده زمین تا آسمون فرقشه!!
    سنجش رشته های تاپ بیشتری پیشنهاد داده...درحالی که گزینشگر اصلا رشته های خوب رو بهم پیشنهاد نمیده ...حالا به نظرتون به کدوم اعتماد کنم ؟
    مگه تو 100 تا انتخاب نداری؟
    خوب شروع کن از بالا رشته های تاپ رو بزن بیا پایین رشته های پایین تر. مگه انتخاب هات از 100 تا میخواد بیشتر بشه؟!
    ولی به نظر من سنجش اکثرش درسته ولی یه چند تایی غیر واقعی هم داره

عحب اوضاعيه!! من رمز اينترنتي رو گرفتم كه كارت انتخاب رشته مجازيو اينترنتي بگيرم..اول كه قسمت بانك ملي اصلا بالا نميومد حالا هم كه ورداشتنش...
    يعني سرور بانك ملي اينقدر داغونه؟؟
    تو که تا بانک رفتی رمز اینترنتی بگیری... خوب میرفتی همونجا تو عابر بانک پرداخت میکردی دیگه! چرا اومدی خونه؟

9. 2 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با حرف هایی که تو گزینه دو گفتش مشخص شد که انتخاب رشته مجازی سنجش بر اساس سال 88 هستش نه بر اساس دفترچه سال 89 . فکر کنم نرم افزار گزینه دو که بر اساس دفترچه سال 89 هستش خیلی بهتر باشه .

11. این کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با حرف هایی که تو گزینه دو گفتش مشخص شد که انتخاب رشته مجازی سنجش بر اساس سال 88 هستش نه بر اساس دفترچه سال 89 . فکر کنم نرم افزار گزینه دو که بر اساس دفترچه سال 89 هستش خیلی بهتر باشه .
    این رو خود سنجش هم تو سایتش اعلام کرده...

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی که کارت سنجش رو خریده میشه رتبه 22000 رو هم بزنه ببینه چه رشته هایی میاره؟ میشه عکس رشته هایی که رو میاره اینجا بذارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •