تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 52 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان گرامي اگر داخل منو شما گزينه اخر سمت راست activate enhanced features هنوز وجود دارد(مال من به صورت خودكار حذف شده) پس از اتصال tv به اينترنت وارد اين بخش شويد در اينجا يك كد به شما ميدهد كه چهار رقمي است. از كامپيوترتان وارد اين ادرس شويد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اينجا ايميل و كد را وارد و دستگاهتان را رجيستر كنيد تا احتمالا ويدئو اينترنتي فعال شود. البته توي همين سايت سرويس رو محدود به امريكا و كانادا ذكر كرده.

2. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

[QUOTE=mgolchin13;5341548]
    سلام دوستان

از اطلاعاتی که درباره امکانات این تلویزیون دادین ممنون هستم از همه شما

عزیزان یک سوال داشتم از خدمتتون

تابحال اینترنت ویدئو رو کسی روی تلویزون فعال کرده؟

من که هر کاری میکنم خطا میده و اطلاعاتی دریافت نمیکنه
    به نظر من ممکنه دو علت داشته باشه که کار نمیکنه

سرعت اینترنت که البته مال من adsl هست و تا 100 کیلو بایت رسیو دارم

دوم هم فیلترینگ

نظر شما چیه دوستان؟[/

من هم همين مشكل رو دارم.قبل از اين كه firmware رو اپديت كنم يك گزينه اي توي منو بود كه اخرين گزينه سمت راست بود يعني بعد از external inputs وبراي اكتيويت كردن سرويس اينترنت بود كه يك كد مي داد و مي گفت براي رجيستر كردن به اين سايت بريد: bravia.internet.sony.tv كه همچين سايتي وجود نداشت !!
    ولي اگر براويا رو برداري از اولش يك سايت به نام ٍessentials باز ميشه كه اين پيغام رو ميده كه برا كشور شما
    سرويس يوخدي!!!
    البته من يك بار با استفاده از dlna و با يك برنامه به اسم ps3 mediaserver از رو tv به اينترتت وصل شدم ولي چون هيچ كدام از فايل هاي روي كامپيوترم رو براي پخش تو tv نمي شناخت پاكش كردم.
    Unfortunately there is no premium Internet Audio/Video services available for your country/region at this time
    Welcome to Essentials. Unfortunately there is no premium Internet Audio/Video services available for your country/region at this time. Please visit your local [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further information
    Welcome to Essentials. Unfortunately there is no premium Internet Audio/Video services available for your country/region at this time. Please visit your local [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further information

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

ضمنا فايل divx رو هم از روي usb اجرا نميكنه با اين كه رجيستر هم كردم!

سلام

*در مورد اون منو مال من هم چیزی نبود شاید بعد از آپدیت حذف شده فکر میکنم من رو هم یه جورایی رجیستر کرد یادم میاد . شاید برای همین این منو رو ندیدم . ولی گزینه آیتو آپدیت تلویزیون فعاله و روی on هست ممکنه اتوماتیک آپدیت کرده یه جورایی ؟ در ضمن ورزن آپدیت شده من اینه PKG4.068 GAL-0107 مال شما هم همینه? که مطمئن میشم تغییر نکرده چون دستی آپدیت کردمش از همون جایی که معرفی کرده بودین فایل آپدیت رو

*من فایل دایو ایکس رو با خود برنامه ای که از سایت دایو ایکس دانلود کردم کانورت کردم البته ابعاد dvd بزرگتر رو نشون نداد اسمش هم هست DivX Plus Converter و البته اینو بگم که کیفیت پخش فایلهایی که mpeg شدن رو از روی فلش تا ابعاد اچ دی نشون میده

*اما در مورد اینترنت اگه بشه از روی مودم وی پی ان کانفیگ کرد که فکر کنم بشه مثلا مودم من tplink 8960 n فروشنده میگفت تا 10 تا کانفیگ میشه اونوقت اینترنتی که به سمت تلویزیون میره مشخص نیست که مال ایرانه و اونوقت هم باید یه کار هایی بکنه ولی خوب بازم مشکل سرعت بیداد میکنه نوشته
    Connection speed of at least 2.5 Mbps recommended

امکانش هست دوستانی که به نمایندگی های متخصص شرکت سونی دسترسی دارن این مورد رو بررسی کنند تجربه خوبیه اگه بفهمیم اینو چطوری با اینترنت ایران راه انداخت

در ضمن یه سوال دیگه منوی مخفی این تلویزیون رو چطوری میشه آورد

موفق باشید
    Last edited by mahdirezaiyan; 30-08-2010 at 17:25.

4. 2 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=mahdirezaiyan;5342145]

سلام

*در مورد اون منو مال من هم چیزی نبود شاید بعد از آپدیت حذف شده فکر میکنم من رو هم یه جورایی رجیستر کرد یادم میاد . شاید برای همین این منو رو ندیدم . ولی گزینه آیتو آپدیت تلویزیون فعاله و روی on هست ممکنه اتوماتیک آپدیت کرده یه جورایی ؟ در ضمن ورزن آپدیت شده من اینه PKG4.068 GAL-0107 مال شما هم همینه? که مطمئن میشم تغییر نکرده چون دستی آپدیت کردمش از همون جایی که معرفی کرده بودین فایل آپدیت رو

*من فایل دایو ایکس رو با خود برنامه ای که از سایت دایو ایکس دانلود کردم کانورت کردم البته ابعاد dvd بزرگتر رو نشون نداد اسمش هم هست DivX Plus Converter و البته اینو بگم که کیفیت پخش فایلهایی که mpeg شدن رو از روی فلش تا ابعاد اچ دی نشون میده

*اما در مورد اینترنت اگه بشه از روی مودم وی پی ان کانفیگ کرد که فکر کنم بشه مثلا مودم من tplink 8960 n فروشنده میگفت تا 10 تا کانفیگ میشه اونوقت اینترنتی که به سمت تلویزیون میره مشخص نیست که مال ایرانه و اونوقت هم باید یه کار هایی بکنه ولی خوب بازم مشکل سرعت بیداد میکنه نوشته
    Connection speed of at least 2.5 Mbps recommended

امکانش هست دوستانی که به نمایندگی های متخصص شرکت سونی دسترسی دارن این مورد رو بررسی کنند تجربه خوبیه اگه بفهمیم اینو چطوری با اینترنت ایران راه انداخت

در ضمن یه سوال دیگه منوی مخفی این تلویزیون رو چطوری میشه آورد

موفق باشید

مال من هم همين ورژن هست. البته اون ادرسي كه داده بودم مال ورژن 4.054 بود كه بعد از يكي دو روز چون اپديت اتوماتيك روي on بوده خود دستگاه ورژنش رو ارتقا داده وگزينه مذكور توي اين ورژن نيست.
    منو سرويس هم با زدن اين كليد ها از چپ به راست و بدون مكث باز ميشه. البته اينو از تاپيك NX-700 برداشتم وتوصيه ميكنم پست هاي اونجا رو هم قبل از وارد شدن به منو سرويس بخون.

6. 4 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

تو این آدرس میشه یک مقایسه کامل در مورد سرور هایی که DNLA هستن رو انجام داد به نظر شما کدومیکی بهتره و کار کردن باهش سریعتره من که موندم کدوم رو انتخاب کنم

How to choose a DLNA Media Server for Windows, Mac OS X or Linux

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر نظرتون هستم

البته همون wild media server خیلی برام خوب کار کرده البته جالبه که من ورژن جدیدش رو نصب که کردم 15 روزه بود و بعدش ورژن رو بعد از چند روز کار کردن پاک کردم و یه ورژن پائین تر رو نصب کردم ببینم کرک میشه که کار نکرد و بعد اونو بلافاصله پاک کردم و ورژن آخری رو دوباره نصب کردم و جالب اینجا بود که تایمر 15 روز دوباره از روز اول داره حساب میکنه یعنی یه جورایی 15 روزه کرک شده

موفق باشید

مهدي جان اين سايت را قبلا ديده بودم اونجا هم اكثرا همين wild media server وmezzmo رو از همه بيشتر توصيه ميكنند. من شخصاٌ با wms از همه بيشتر حال كردم. ضمنا همون طور كه خودت گفتي بعد از 15 روز با يك بر نصب مجدد اون كه كمتر از 2 دقيقه طول مي كشه 15 روز ديگه قابل استفاده است كه به نوعي خودش يك جور كرك محسوب مي شه.
    ضمنا ديروز من درايور قطعه وايرلس تپ تاپم رو كه intel 3945bg هست رو از سايت اصليش {و نه از ماكروسافت} براي ويندوز7 اپديت كردم وبهد firmware روتر وايرلسم روكه tp-link 542g هست رو هم ارتقا دادم وبعد توي setting روتر qos رو فعال كردم (quality of service) ويك دي وي دي رو تونستم بدون مكث و با كيفيت بسيار خوب روي tv به صورت وايرلس تماشا كنم! واين كلي حال داد چون تصميم داشتم روتر N بگيرم كه ارزون ترينش هم 65000 تومنه و حالا ديگه لازم نيست. اين رو كفتم كه بقيه دوستان هم بدونن با وايرلس G هم ميشه از dlna استفاده كرد. البته هنوز فايل mkv يا m2ts يا هر فاي ديگري كه 1080p باشه رو امتحان نكردم ول ي براي sd كار ميكنه.
    ضمنا اگر dvd رو از هاردتون اجرا ميكنيد دگمه options بزنيد واونجا گزينه اجراي تمام فايل ها رو انتخاب كنيد تا خودش قطعات فيلم رو پشت سر هم نشون بده ومجبور نباشيد فايل هاي vob رو يكي يكي اجرا كنيد. فقط دقت كنيد ترتيب فايل ها درست باشه چون به ترتيب از بالا به پايين اجرا ميكنه.

8. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

*بله همون وایلد مدیا سرور از بقیه به نظر من بهتره

*اینکه سونی بعد از مدتها یه تکونی به خودش داده و تونست یه تلویزیون بده بیرون (EX700 ) که با امکانات زیادی ارائه شد خیلی برام جالب بود چون همیشه سامسونگ و ال جی جلو تر بودن و مثلا تو قسمت usb سونی فقط اوایل عکس رو ساپورت می کرد ولی رقبا فیلم رو هم ساپورت می کردن ولی سونی آروم تر به یه سمت میره ولی وقتی این کار رو میکنه بدون نقص انجامش میده ولی خوب شرکت هم یه مشکلاتی رو به مرور از همین کاربرهایی مثل ما متوجه میشه ونقایص رو برطرف میکنه و خوبی این تلویزیون جدید همین آپدیت شدنشه و جالب تر آپدیت اتوماتیکه که از همه بهتره .

*در حین تماشای فیلم از یه هارد اکسترنال که به سیستمم وصل بود و از طریق بی سیم تصاویر به تلویزیون ارسال می شد متوجه شدم در حالت بی سیم بعضی وقتها ممکنه صدا با تصویر همخوانی نداشته باشه و دیر تر از تصویر منتقل بشه
    در ضمن این گزینه ای که برای qos گفتین آیا زیر نویس فیلمها به مشکل بر می خورن یا خیر؟ چون تو تلویزیون لود نمیشدن زیر نویسها. البته تو فیلمهای دایو ایکس و Avi این مشکل رو دیدم .
    وقتی مودم رو به حالت قبل برگردوندم مشکلم حل شد البته نمیدونم شاید هم دلیل دیگری داشت چون فولدر رو هم یه پوشه جابجا کردم آخه خیلی بود فولدر ها داخل هم تا به فایل اصلی میرسیدم حالا دقیقا نمیدونم از چی بود که فیلم زیر نویسش رفت

البته فکر کنم دوستان هم تجربه کنند روی هم رفته به یه تجربه گروهی می رسیم

* فرمتهای غیر قابل پخش رو هم باید ناچارا کانورت کرد این برنامه خوبیه Aiseesoft Total Video Converter
    که من باهش این کار رو کردم و میشه یه قسمت خاص رو از یه فیلم انتخاب و کانورت کنید

* ویه سوال دیگه اگه ممکنه بفرمائید بهترین فرمتی که برای پخش تو این تلویزیون کسی تونسته بهش برسه چه مشخصاتی داشته من که به این فرمت پخش رسیدم AVCHD و اون فایلهایی که H264 هست یا اصطلاحا AVC ویدئو که میشه با پسوند MP4 نشون داده بشه که در این حالت فول اچ دی رو ساپورت میکنه و میشه با USB دستگاه این کیفیت از فیلم رو نگاه کرد

موفق باشید
    Last edited by mahdirezaiyan; 01-09-2010 at 17:32.

10. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

*بله همون وایلد مدیا سرور از بقیه به نظر من بهتره

*اینکه سونی بعد از مدتها یه تکونی به خودش داده و تونست یه تلویزیون بده بیرون (EX700 ) که با امکانات زیادی ارائه شد خیلی برام جالب بود چون همیشه سامسونگ و ال جی جلو تر بودن و مثلا تو قسمت usb سونی فقط اوایل عکس رو ساپورت می کرد ولی رقبا فیلم رو هم ساپورت می کردن ولی سونی آروم تر به یه سمت میره ولی وقتی این کار رو میکنه بدون نقص انجامش میده ولی خوب شرکت هم یه مشکلاتی رو به مرور از همین کاربرهایی مثل ما متوجه میشه ونقایص رو برطرف میکنه و خوبی این تلویزیون جدید همین آپدیت شدنشه و جالب تر آپدیت اتوماتیکه که از همه بهتره .

*در حین تماشای فیلم از یه هارد اکسترنال که به سیستمم وصل بود و از طریق بی سیم تصاویر به تلویزیون ارسال می شد متوجه شدم در حالت بی سیم بعضی وقتها ممکنه صدا با تصویر همخوانی نداشته باشه و دیر تر از تصویر منتقل بشه
    در ضمن این گزینه ای که برای qos گفتین آیا زیر نویس فیلمها به مشکل بر می خورن یا خیر؟ چون تو تلویزیون لود نمیشدن زیر نویسها. البته تو فیلمهای دایو ایکس و Avi این مشکل رو دیدم .
    وقتی مودم رو به حالت قبل برگردوندم مشکلم حل شد البته نمیدونم شاید هم دلیل دیگری داشت چون فولدر رو هم یه پوشه جابجا کردم آخه خیلی بود فولدر ها داخل هم تا به فایل اصلی میرسیدم حالا دقیقا نمیدونم از چی بود که فیلم زیر نویسش رفت

البته فکر کنم دوستان هم تجربه کنند روی هم رفته به یه تجربه گروهی می رسیم

* فرمتهای غیر قابل پخش رو هم باید ناچارا کانورت کرد این برنامه خوبیه Aiseesoft Total Video Converter
    که من باهش این کار رو کردم و میشه یه قسمت خاص رو از یه فیلم انتخاب و کانورت کنید

* ویه سوال دیگه اگه ممکنه بفرمائید بهترین فرمتی که برای پخش تو این تلویزیون کسی تونسته بهش برسه چه مشخصاتی داشته من که به این فرمت پخش رسیدم AVCHD و اون فایلهایی که H264 هست یا اصطلاحا AVC ویدئو که میشه با پسوند MP4 نشون داده بشه که در این حالت فول اچ دی رو ساپورت میکنه و میشه با USB دستگاه این کیفیت از فیلم رو نگاه کرد

موفق باشید

AVCHD فرمتي هست كه براي دوربين هاي فيلم برداري HD درست شده و چون از همه پيكسل هاي tv استفاده ميشه حداكثر كيفيت قابل دستيابي روي اون هست و چون سوني اين فرمت رو براي هماهنگي با دوربين هاي فيلم برداريش از usb ساپورت ميكنه فكر ميكنم جزو بهترين گزينه هاست ولي هر فرمت full hd 1920×1080 ديگري هم در همين حد ميتواند باشد مثلا divx-hd يا mkv .

12. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ضمن من هين فرمت AVCHD رو با DLNA تست كردم كه پرش دار پخش ميشد وتي دي وي دي رو عالي پخش مي كرد.
    با DU meter كه چك كردم ديدم براي دي وي دي بين 800 تا 900 كيلوبايت بر ثانيه send دارم ولي براي avchd اين مقدار به حد اكثر{ يك ودو دهم} مگا بايت يا حدود 1200 كيلوبايت ميرسه. سوال من اينه كه پس اين 54 مگابايت بر ثانيه اي كه وايرلس G ساپورت ميكنه چيه؟ چرا از 1200KB بالاتر نميره؟ ايا راهي داره كه پهناي باند رو بيشتر كنيم؟ اگر از دوستان كسي ميدونه لطف كنه بگه.

14. این کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در ضمن من هين فرمت AVCHD رو با DLNA تست كردم كه پرش دار پخش ميشد وتي دي وي دي رو عالي پخش مي كرد.
    با DU meter كه چك كردم ديدم براي دي وي دي بين 800 تا 900 كيلوبايت بر ثانيه send دارم ولي براي avchd اين مقدار به حد اكثر{ يك ودو دهم} مگا بايت يا حدود 1200 كيلوبايت ميرسه. سوال من اينه كه پس اين 54 مگابايت بر ثانيه اي كه وايرلس G ساپورت ميكنه چيه؟ چرا از 1200KB بالاتر نميره؟ ايا راهي داره كه پهناي باند رو بيشتر كنيم؟ اگر از دوستان كسي ميدونه لطف كنه بگه.

سلام
    به نظر من این عددی که می نویسن دقیقا اون نیست و یه مقدار کمتره
    بهترین گزینه اینه که مودم وایرلس سری N تهیه کنید ولی اگه توی تنظیمات و سیتیگ برنامه وایلد مدیا سرور برین فکر کنم میشه اونجا برای برنامه بافر تنظیم کرد که پیش فرضش 512 کیلو بایته و اونجا اگر بتونین روی تنظیماتش کار کنین شاید نتیجه داد
    البته من تا ابعاد 1280 در 720 پیکسل رو امتحان کردم تصویرم پرش نداشته ولی فول اچ دی رو هنوز امتحان نکردم
    موفق باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض CA Module Conditional Access Module

سلام

ما 2 ماه پیش یک LED EX700 از بانه خریدم
    ولی متاسفانه یا شاید خوشبختانه ورژن اروپایی رو گرفتیم ( چون این ویرژن ساخت ژاپن و جمع شده در اروپا میباشد )

ورژن اروپایی یه جای کارت داره که فروشنده گفت اگه این کارت رو تهران بگیری میتونی تلویزیون دیجیتال رو بگیری

تو یه سایت دیدم محل قرار گرفتن رو زده بود --- Slot
    اسم خود کارت هم CA Module : Conditional Access Module هست
    CAM هم بهش میگن

کل مغازه های جمهوری رو گشتم نتونستم پیداش کنم.

حالا شما میدونید این کارت ( یا ماژول ) رو کجا میفروشن؟؟؟

من میتونم فرمور آسیا رو بریزم رو TV ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    این تی وی خودش گیرنده دیجیتال داره و نیازی به چیز دیگه ای نیست(مگه با KDL شروع نمیشه؟)

اون جای کارت هم اگه منظورت اون دریچه کوچیک بالای سوکتهای پشت تی وی هستش که مال منم داره و به گیرنده دیجیتال ربطی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •