سلام دوستان
از اطلاعاتی که درباره امکانات این تلویزیون دادین ممنون هستم از همه شما
عزیزان یک سوال داشتم از خدمتتون
تابحال اینترنت ویدئو رو کسی روی تلویزون فعال کرده؟
من که هر کاری میکنم خطا میده و اطلاعاتی دریافت نمیکنه
به نظر من ممکنه دو علت داشته باشه که کار نمیکنه
سرعت اینترنت که البته مال من adsl هست و تا 100 کیلو بایت رسیو دارم
دوم هم فیلترینگ
نظر شما چیه دوستان؟[/
من هم همين مشكل رو دارم.قبل از اين كه firmware رو اپديت كنم يك گزينه اي توي منو بود كه اخرين گزينه سمت راست بود يعني بعد از external inputs وبراي اكتيويت كردن سرويس اينترنت بود كه يك كد مي داد و مي گفت براي رجيستر كردن به اين سايت بريد: bravia.internet.sony.tv كه همچين سايتي وجود نداشت !!
ولي اگر براويا رو برداري از اولش يك سايت به نام ٍessentials باز ميشه كه اين پيغام رو ميده كه برا كشور شما
سرويس يوخدي!!!
البته من يك بار با استفاده از dlna و با يك برنامه به اسم ps3 mediaserver از رو tv به اينترتت وصل شدم ولي چون هيچ كدام از فايل هاي روي كامپيوترم رو براي پخش تو tv نمي شناخت پاكش كردم.
Unfortunately there is no premium Internet Audio/Video services available for your country/region at this time
Welcome to Essentials. Unfortunately there is no premium Internet Audio/Video services available for your country/region at this time. Please visit your local
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for further information
Welcome to Essentials. Unfortunately there is no premium Internet Audio/Video services available for your country/region at this time. Please visit your local
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for further information
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
ضمنا فايل divx رو هم از روي usb اجرا نميكنه با اين كه رجيستر هم كردم!