اين سريال مي تونست با يكم كار بيشتر بخصوص روي فيلم نامه و جلوه هاي ويژه به يك سريال خاطره انگيز تبديل بشه.
اين سريال مي تونست با يكم كار بيشتر بخصوص روي فيلم نامه و جلوه هاي ويژه به يك سريال خاطره انگيز تبديل بشه.
تصويربرداري «ملكوت» تا عيد فطر ادامه دارد
خبرگزاري فارس: تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «ملكوت» به كارگرداني «محمدرضا آهنج» تا عيد فطر ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، درحاليكه سريال «ملكوت» از شبكه دو سيما به روي آنتن ميرود، اما تصويربرداري آن در لوكيشن خانه سرمست واقع در پاركوي ادامه دارد و گروه سازنده شبانهروز در حال كار هستند تا بتوانند اين سريال را بدون وقفه و تاخير روي آنتن ببرند.
بنابراين گزارش، تا به حال حدود 13 قسمت از سريال آماده پخش شده و 20 قسمت هم ضبط شده است. پيش بيني ميشود تصويربرداري سريال تا روزهاي پاياني ماه مبارك رمضان و عيد سعيد فطر ادامه داشته باشد.
ملكوت داستان زندگي مردي متمول به نام حاج فتاح را روايت ميكند كه در ابتداي ماه مبارك بر اثر سانحهاي به بيمارستان منتقل ميشود و اين در حالي است كه بستگان وي در تلاش هستند تا وي را به زندگي دوباره بازگردانند...
در اين مجموعه بازيگراني چون محمدرضا شريفينيا، احمد نجفي، رضا رويگري، علي دهكردي، كوروش تهامي، نيما شاهرخ شاهي، رز رضوي، مهشيد افشارزاده، آهو خردمند، پروانه معصومي، كمند اميرسليماني، فخرالدين صديق شريف، صدرالدين حجازي، ابوالفضل شاهكرم، كتانه افشارنژاد، شيوا خنياگر، فريبا متخصص، غلامرضا علي اكبري، منوچهر آذري، ترلان پروانه، اميررضا شجاعي، عباس عرفاني، لادن سليماني و ايرج نوذري ايفاي نقش ميكنند.
تعدادي از عواملي كه در ساخت مجموعه همكاري دارند، عبارتند از: مجري طرح: موسسه ديدگاه هنر/ تهيه كننده:محسن شايانفر/محصول گروه فيلم و سريال شبكه دو سيما/ نويسنده:احمدرضا معتمدي/ كارگردان: محمدرضا آهنج/ بازنويس نهايي:نادر وحيد/مشاور مذهبي: سيدمجيد ميرميران/ ناظركيفي:عليرضا افخمي/مديرتصويربرداري: فرشادگل سفيدي/ مدير توليد: مهدي بدرلو/ طراح صحنه و لباس: سيدحسين عالينژاد/ صدابردار:محمد شيوندي/ دستيار اول كارگردان: منصور وثوقي/ مدير برنامه ريزي: مجيد موثق/ جلوه هاي بصري:دكتراميررضا معتمدي/ موسيقي متن: بهنام ابطحي/ تدوين:روح الله انصاري/ منشي صحنه: زهرا غلامي/ طراح چهرهپردازي: محمدرضا توسلي/مديرتداركات: حميدرضا سلطانيان/هماهنگي توليد: داود يارندپور/ مشاور توليد:محمد خراطزاده/ امورمالي: كمال افشاري/ دستيار دوم كارگردان: افشين آقايي/ گروه تصويربرداري: فرزام گل سفيدي، مسعود جعفري، بهنام كريمي، وحيد پاكدل/ مدير صحنه:بهنام كلامي/ گروه صحنه: وحيدتهراني، محدثه پولادي، پريسادرويش/ گروه تداركات:عليرضا همت عبيري، محمدامين توكلي/ دستيارصدا: عليرضا آشتياني/ مجريان گريم: حسن يحييپور، ليلا شنگله/ خدمات: رحيم محمدي، ابوالفضل صوفي/ سينه موبيل: ايرج محمديفر، حمزه آشتياني/ حمل و نقل: مسعود حاتميان، محمدتقي احترامي، مرتضي كماليپور، وحيد بيگلري، نصير نمايي، علي ابراهيمي، حميدرضا خجسته، رضا جمشيدي، علي فرخزادي/ تصويربردار پشت صحنه: سارا غفوريان/ عكاس: رسول صفيزاده.
انتقاد گريمور «ملکوت» از بهكارگيري نيروهاي غيرمتخصص در حوزه گريم
توسلي: صلاح ديديم کاراکتر «مأمور» را کاملا متفاوت نشان دهيم
طراح گريم سريال «ملكوت» با انتقاد از به كارگيري نيروهاي غير متخصص و ناآشنا در حوزه گريم، ابراز عقيده كرد: متأسفانه اين گلهاي است که از جامعه هنري خود دارم؛ چرا که با اين عملکرد باعث ميشوند افراد متبحر به خارج از كشور بروند تا علاوه بر حفظ ارزش کارشان، از لحاظ مالي هم در مضيقه نباشند.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، محمدرضا توسلي كه طراحي گريم سريال عربي «زمن المرجان» را بر عهده داشته که رمضان امسال از شبکه امارات و کويت پخش ميشود، در ادامه تصريح كرد: کار در کشورم را دوست دارم ولي از آنجا که در اکثر تلهفيلمها، سعي ميشود از افراد مبتدي استفاده کنند تا هزينههاي کار را کاهش دهند، در نتيجه احترام لازم را براي ما و کارمان قائل نيستند؛ بنابراين مجبور ميشوم براي کار به ساير کشورها خصوصا کشورهاي عربي بروم.
او گفت: معمولا دوست دارم در زمان کار بر روي يک برنامه، فقط بر روي همان برنامه تمرکز داشته باشم تا به کارم لطمه نخورد و به خاطر مسائل مالي، چند برنامه را در دست نميگيرم.
توسلي اظهار كرد: برخي از طراحان گريم فقط طراحي گريم را برعهده دارند، اما من دوست دارم اجراي کارهايم هم برعهده خودم باشد تا كار خودم را ببينم و اگر در جايي ضعف و اشکال وجود دارد به اصلاح آن بپردازم.
وي ادامه داد: گاه بازيگر نظرش را درباره گريمش به من ميگويد و من هم قبول ميكنم و راحت ميپذيرم، مگر آنکه نظرش را قبول نداشته باشم که در آن صورت سعي ميکنم او را مجاب کنم تا او نيز به اين نتيجه برسد.
توسلي در خصوص گريم کوروش تهامي در نقش «مأمور» گفت: متأسفانه مردم عادت کردهاند هميشه فرشته يا اشخاص الهي را با موي بلند، ريش و هيبتي کاملاً خاص ببينند، اما در اين سريال با همفکري آقاي آهنج(کارگردان مجموعه)، صلاح ديديم کاراکتر مأمور را کاملاً متفاوت نشان دهيم که براي مخاطبان هم قابل باور باشد، چون به نظر من کاراکتر هر نقش بايد براي مخاطب قابل باور باشد تا اثربخشي خوبي بر ذهن او داشته باشد.
طراح گريم سريال «ملکوت» درباره همكاري با محمدرضا آهنج خاطرنشان کرد: من در سريال «عمليات 125» با آقاي آهنج کار کرده بودم و چون از لحاظ اخلاقي او را بسيار دوست دارم وقتي با من تماس گرفتند و پيشنهاد اين کار را به من دادند، با آنکه مشغول طراحي گريم سريالي در کشور کويت بودم برگشتم تا مجدداً با ايشان همکاري کنم.
توسلي گفت: اين اولين کار ماورايي من است؛ البته قبلاً با استاد معيريان در سريال «مريم مقدس» کار کرده بودم ولي آن کار، مذهبي بود. از بين تمام کارهايي که تا به حال انجام دادهام گريم پرويز پورحسيني درسريال «مريم مقدس» که نقش ذکريا را ايفا ميکرد، برايم دلنشين بود؛ پرويز پورحسيني خودش هم شخصيت جالبي دارند و هم هنر گريم را مي شناسد؛ کوروش تهامي هم هنر گريم را مي شناسند و اين براي طراح و مجري گريم خيلي مهم است که بازيگر با گريم آشنايي داشته باشد.
توسلي سپس گفت: اميدوارم مخاطبان، گريم «مأمور» اين سريال که نقش آن را کوروش تهامي ايفا ميکند را پذيرا باشند و برايشان قابل باور باشد.
او در پايان از زحمات ليلا شنگله و حسن يحيي پور که در اين سريال دستياران گريم سريال هستند نيز تشکر کرد.
جلوه های ویژش افتضاحه
بهترین سریال امسال قطعا همینه
واقعا هر کی این سرریال رو ببینه و تحت تاثیر قرار نگیره مریضه
واقعا ادم رو به خودش میاره و از سرنوشتی که بعد از مرگ در انتظارشه اگاه می کنه
دست عوامل سریال درد نکنه
من كه تحت تاثير سريال قرار نگرفتم الان بايد برم دكتر دوست عزيز ؟ واقعا براتون متاسفم ! اين چه حرفي بود آخه ؟
به عقيده من يكي از ضعيفترين سريال هاي چند سال اخيره . از بازيهاي مصنوعي بگير تا كارگرداني بسيار افتضاح
فيلمنامه هم كاملا برگرفته از اعتقادات مردم هست وگرنه هيچ زحمتي سناريست محترم روش نكشيده .
Last edited by Ssarshar; 18-08-2010 at 18:50.
منظورم مریض از لحاظ جسمی نبود مریض از لحاظ روحی و اعتقادی.
به هر حال این سرنوشتیه که در انتظار هممونه و این سریال داره برای اولین بار جهان پس از مرگ رو به تصویر می کشه البته قبلا هم سریال هایی بودن که توشون گریزی به این مساله زده شده ولی نه تا این حد
جلوه های ویژه و فیلمنامش می تونست قوی تر باشه ولی همین که هدف مقدسی داشتن جای تحسین داره
این سریال ما رو به خودمون میاره و تلنگری میزنه بر فراموش نکردن سرای باقی و هر کسی تاثیر نپذیره معلومه زنگار گناهش دلشو آلوده کرده و باید به فکر بیفته
این که داغونه سریالش تو این زمینه صاحبدلان خیلی بهتر بود از افکتهای مسخره هم استفاده نکرده بود
ولي فكر نميكني يه همچين سريال ضعيف و مفتضحانه اي بيشتر اوقات خنده جوونا رو فراهم ميكنه ؟ سريال اگه ميخواد
تاثير بگذاره روي مخاطبش بايد از همه نظر قوي و پرزور باشه و حرفي براي گفتن داشته باشه .
در ضمن مگه براي مريضيهاي روحي و رواني دكتر وجود نداره ؟![]()
جهان پس از مرگ یعنی به این مزخرفیه! اگه جهان پس از مرگ اینقدر ضایع است من همین دنیا رو ترجیح میدم.ه هر حال این سرنوشتیه که در انتظار هممونه و این سریال داره برای اولین بار جهان پس از مرگ رو به تصویر می کشه
این فیلم خیلی ضایع است انصافا. معلوم نیست طرف کجاست هر 2 ثانیه تو یه جای جدیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)