شهاب حسینی هم مجری بدی نیستش
شهاب حسینی هم مجری بدی نیستش
خوب کسی نگفت حسنی بهتره.
ولی مگه قحطی مجری اومده؟
اصلا جوهر چی مجری نبوده تا حالا.
یا حداقل من یادم نمیاد...![]()
بابا این چه وضعشه؟ خب چرا از اول میگن فرزاد حسنی؟! اه اه اه!![]()
یکی از یکی بدتر....چقدر اوضاع خیط بوده که به جوهرچی رو انداختن
این همه بازیگر.....آخه این جوهرچی حتی بازیگر خوبی هم نیست حالا کار اجرا هم بدن دستش .....دیگه محبوبیتش از گلزار هم بیشتر میشه![]()
به نظرم مجری همون حسنی می شه، برای جذاب شدن دارن الکی اسم بقیه رو اعلام می کنن مسئولان...
من از مجریای tv صالح علا رو دوس دارم که اونم به درد ماه عسل نمیخوره
به نظر من علیخانی و حسنی هرچی باشن از جوهر چی بهترن
من حسنی رو دوست دارم.........کاشکی فرزاد بشه چون حرفاش رک و خودمونی تره
واقعا گل گفتی! انصافا صالح علاء آخره مجریه...
احمدزاده و جمشیدی هم کلا گزینه های مناسبی برای اجراهای معنوی هستند!ولی با وجود اونا، کلا حداقل زیر 30 سال برنامه رو نگاه نمی کنند! (خصوصا با حضور احمدزاده!)
اگه بخوان ماه عسل جنبه طنز پیدا کنه نجفی و کاردان خوراکن! خصوصا احمد نجفی که انصافا خیلی باحاله!!
میگم دوستان! تصور کنید مجری برنامه جناب پور حسین باشه!اون موقع ببین برنامه چه شود!
حیف که هیچ کدام اینا نمیشه و اگه ماه عسل بره رو آنتن، اجراش میوفته گردن مجریه برنامه گلبرگ!
زیادی خیال پردازی کردیم!!
یاعلی![]()
«حسن جوهرچی» یکی از گزینه های احتمالی شبکه سه سیما برای اجرای برنامه «ماه عسل» است.
به گزارش فارس شبکه سه سیما در حالی به استقبال ماه مبارک رمضان میرود که هنوز مجری برنامه ویژه افطار آن مشخص نشده است.
بنابراین گزارش، پیش از این در اخبار منتشر شد که «فرزاد حسنی» قرار است اجرای برنامه امسال «ماه عسل» را بر عهده بگیرد که این قضیه با واکنشهای متفاوتی روبرو شد و منجر شد تا معاونت سیما و مدیر شبکه سه در تصمیم گیری پیرامون انتخاب این برنامه دچار تعلل شوند.
این درحالی است که گروه سازنده «ماه عسل» که قرار بود برنامه امسال را با نام «استوا» روی آنتن ببرند، حتی تیتراژ برنامه را هم با صدای «محمد علیزاده» ساخته و آماده کردهاند.
در حالی که فردا ماه مبارک رمضان آغاز میشود، «حسن جوهرچی» یکی از گزینههایی است که برای اجرای این برنامه انتخاب شده است.
برنامه «ماه عسل» سال گذشته توسط «احسان علیخانی» اجرا شد که بنابه گفته پرویز فارسیجانی دبیر شورای معارف سیما حدود 55.9 درصد از مخاطبان سیما نسبت به شیوه اجرای او انتقاد داشتهاند.
![]()
خیلی عجیب میشه اگه فرزاد حسنی رو بیارن چون صدا و سیما الان نسبت به چند سال پیش که این رو بخاطر زیاد رک بودنش ! انداختن بیرون اوضاش خرابتر شده و محدودیت هاشون بیشتر. مثل این که خیلی خفن توجیحش کردن !
صالح علا رو هم که اینقدر سر همون برنامه دوقدم مانده به صبح اذیت کردن و عین این فوتبال هایی اروپایی که تو تابستون پخش مستقیم می کنن برنامش رو سانسور کردن که بعید می دونم به این راحتی ها بهش برنامه دیگه ایی بدن یا خودش قبول کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)