تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 64 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دقت کردین ثریا قاسمی تو این قسمت به اندازه عمو حسن تو کل قسمت های فاصله ها نصیحت کرد ؟! مخصوصا اون سکانسی که رو مبل نشسته بود و واسه فقیه نصیری نطق می کرد !
    کلا دوره نامزدی قبل ازدواج تو ایران چند سالی هست طولانی شده و فیلم ظاهرا می خواد این رو خیلی بد نشون بده !
    یه جورایی پیام فیلم اینه : در ازدواج تعجیل فرمایید ولی در بچه دار شدن تعجیل نفرمایید ! جمعیت به اندازه کافی بالاست و پول نفت خور زیاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام انتخاب بازیگرهاشون خیلی بد بوده زن بزرگ اسمش چی بود اقدس جای مادر بزرگش تا زنش فقیه نصیری بیشتر به دختر اسماعیل می خوره تا زنش و بقیه رو هم ولش کن
    ولی خوب خوب شد آرزوی دل انسی جون براورده شد از لحاظ ژنتیک بهم نمی خورند خوب دعاش گرفت از هم جدا می شوند
    بیچاره دختره به پسر که بد نمیگذره یکی دیگه اگه هم با اون مشکل داشت بازم یکی دیگه...............

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه جورایی پیام فیلم اینه : در ازدواج تعجیل فرمایید ولی در بچه دار شدن تعجیل نفرمایید ! جمعیت به اندازه کافی بالاست و پول نفت خور زیاد!
    ولی یه بنده خدایی گفته بود تا 120 میلیون جا داریم.

4. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی یه بنده خدایی گفته بود تا 120 میلیون جا داریم.
    اون بنده خدا زیاد حالش خوش نبوده ، زیاد به حرفاش توجه نکن.

6. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

انسی فقط بخاطر شلختگی و تنبلی نمیخاد اکرم عروسش بشه؟....

من یه انتقاد خیلی گنده دارم ! قرار بود شخصیتهای خوب چادری باشن، اینجا رو چه حسابی یه دختر تنبل بی عار درس نخون شلخته رو چادری کردن؟... توهین به حجاب برتر نیست؟... به اندازه کافی چادری شلخته تو جامعه میبینیم!... چادری با شخصیت فقط تو سریالا بود که اونم اینطور شده!... مثلا خواستن واقع گرایانه باشه؟؟... مستند که نیست بعضی چیزا باید واقعی باشه بعضی چیزا هم الگوسازی بشه...

از اینکه جرات کردن یکی از مشکلات طولانی شدن نامزدی رو مطرح کنن خوشم اومد...من چند مورد دیدم که بخاطر این مسئله که گناهی هم نیس کلی برای وقت عروسی محاسبه کردن که مردم نفهمن و ...

تا حالا 2010 دفعه پزشک دهکده رو نشون دادن... ولی یه بار هم نتونستن یه سریال مثه اون یا کمی شبیه به اون بسازن...نتونستن غم و شادی رو با هم تو یه قسمت تلفیق کنن که بعد از دیدن سریال آدم دچار جراحت(!) نشه و پیامهای سریال تو ذهنش بمونه!...فقط گریه و زاری و بدبختی!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خداییش اون یکی دو قسمت پیش که دکتره به انسی گفت عروستون حاملس بی اختیار یاد اون تیکه از فیلم لاست افتادم که مادر لاک بهش گفت من تو رو باکره حامله شدم(یا همچین چیزی گفت)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خداییش اون یکی دو قسمت پیش که دکتره به انسی گفت عروستون حاملس بی اختیار یاد اون تیکه از فیلم لاست افتادم که مادر لاک بهش گفت من تو رو باکره حامله شدم(یا همچین چیزی گفت)
    what ??!!
    when she told this crap to him ?
    بی اختیار انگلیسی گفتم!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من سن ها رو به طور معمول حساب کردم براتون میذارم.
    مادربزرگه:حدودا 72-71 بزرگ:52-53 اسماعیل:48-47 زن بزرگ:49-50 زن اسماعیل:44-45
    دختر بزرگتر بزرگ:30-29 اکرم:21-22 امیر حافظ:23-24 محمد:19

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

من یه انتقاد خیلی گنده دارم ! قرار بود شخصیتهای خوب چادری باشن، اینجا رو چه حسابی یه دختر تنبل بی عار درس نخون شلخته رو چادری کردن؟... توهین به حجاب برتر نیست؟... به اندازه کافی چادری شلخته تو جامعه میبینیم!... چادری با شخصیت فقط تو سریالا بود که اونم اینطور شده!... مثلا خواستن واقع گرایانه باشه؟؟... مستند که نیست بعضی چیزا باید واقعی باشه بعضی چیزا هم الگوسازی بشه...
    به قول یکی
    حداقل یک نمونه ازمایشگاهی بهم نشون بدید که یک دختری چادری باشه خوشگل باشه و 10 تاپسر خوشتیپ هم دنبالش باشند

بابا با واقعیت کنار بیاین دیگه
    الگو سازی هم تا چه حد؟ بسه دیگه
    32 سال الگوسازی کردن بس نیست

12. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

به قول یکی
    حداقل یک نمونه ازمایشگاهی بهم نشون بدید که یک دختری چادری باشه خوشگل باشه و 10 تاپسر خوشتیپ هم دنبالش باشند

بابا با واقعیت کنار بیاین دیگه
    الگو سازی هم تا چه حد؟ بسه دیگه
    32 سال الگوسازی کردن بس نیست
    مشکل اینه که 32 سال الگو نداشتیم که امثال آدمهایی تو ی این تایپیک پیدا میشه که به شخصیت چادری ها توهین کنه خیلی دیر به فکر الگو سازی افتادند واقعیت اینکه بعضی ها می خواهند به قاتون جنگل و تمدن جنگل زندگی کنند و یادشون رفته که خدا گفته فتبارک ا... احسن خالقین بابا یک فرقی بین خودمون موجودات دیگه بگذاریم بعضی ها میخواهند دخترا هلو توگلو باشند که اینطوری به نفع خودشون به مقاصد خودشون می رسند
    که متاسفانه دختر ها میشند هلو آقایون خوش اشتها هم کم نیستند که بدشون نمی آید یک گازی از این هلو بگیرند پرتش کنند دور چون وقتی یکم خوردند یا تو زقشون می خوره یا اینکه می فهمند هلو فاسده
    خیلی راحت هلو پوست کنده ای که پیدا کردند را دور می اندازند
    Last edited by oranoos2007; 17-08-2010 at 14:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •