اصلا اينطور نيست. نقشه تهران TrekBuddy بسيار عاليه. من خيلي ازش استفاده ميكنم. تمام جزييات و كوچه پس كوچه هاي تهران رو داره و به نظرم اين گوشي GPS اش كاملا كاربرديه.
اصلا اينطور نيست. نقشه تهران TrekBuddy بسيار عاليه. من خيلي ازش استفاده ميكنم. تمام جزييات و كوچه پس كوچه هاي تهران رو داره و به نظرم اين گوشي GPS اش كاملا كاربرديه.
عکسی که از این گوشی رو gsmarena گذاشته بودن نسبتا خوب بود، هر چند به نظرم اگر Elm قرار بود 8 مگا پیکسل بود عکسی بهتری از عکس W995 داشت.
منظورم صدای اسپیکره.. من گوشیم در حال حاضر K750 ست و صدای اسپیکرش خیلی بده.. در واقع یه جورائی عقده ای شدیم!و دیگه نمی خوام تکرار شه.. خوب منم کلا روی صدای اسپیکر گوشی موبایل حساب نمی کنم.. قرار نیست ضبط صوت بخرم خوب! ولی همون به قول شما 40% هم باید 2 متر اون ور تر به گوشمون برسه یا نه؟!
دوستان دیگه هم اگر نظری دارن لطفا بگن تا استفاده کنیم..
کاملا اشتباه میکنی.کاملا کاملا کاملا
صدا در حد متوسط باید باشه حتی زیر متوسط هم اشکال نداره.مهم اینه که صدای زنگ رو متوجه بشی و دو متری خودت صدای آهنگ رو تا حدودی بشنوی.
از یک موبایل ده سانتی چه انتظاری داری.؟
بازم میگم اگه دمبال گوشی با صدای بلند میگردی برو ان73 و ان95 بگیر.
صدای هدفون الم خیلی خوبه کلی هم امکانات داره که صدای اسپیکر اصلا ملاک نیست.از ما گفتن بود.کل انداختن ارزش این رو نداره.
آره حمید ! الان 1 گیگ 4 5 تومنه ! 2 گیگ 6 7 تومن و 4گیگ 10 11 تومن و 8 هم 16 17 تومنهتشکر از هر دو عزیز . دکمه تشکر هم زدم نمیدونم چرا کار نمیده
بهراد جدی 6 تومن ؟ قیمت هندزفری W810 رو داری الان ؟ این هنذفریش از این مدل های کلاسیک هست .. برا ی کسی که گوشی رو می گیرم با اون هنذفری های in ear حال میکنه . از اینا :
البته به مدل رم و کلاسش هم بستگی داره
هندزفری دبلیو810 که دیگه گیر نمیاد ! اینی که عکسشو گذاشتی ماله دبل980 ه (یعنی اولین بار رو 980 و 902 اومد تو بازار)
من خودم از روی جعبه برداشتم 15 تومن دادم !!
ولی واقعآ ایرفونه ! الان با ن82 باهاش آهنگ گوش میدم میترکونهبا اس ای که دیگه هیچی ...
یه نصیحت به دوستان ! البته تجربه خودمه
من تاحالا هر چی گوشی خریدم (دبلیو 810 و ک550 و ج110 و ک800 و ک750 از سونی و ن82 از نوکیا) بدون گارانتی خریدم
بیخود پول گارانتی ندین ! که تو ایران کشکه
ولی سامسونگ اگه مثه من اشتباه کردین(خرید سامسونگ نه بدون گارانتی بودن) و خریدین حتمآ با گارانتی بخرین
البته من خودم ج810 رو با گارانتی مایکروتل خریدم و وقتی هم که خراب شد برام درست کردن ! وظیفشون بود و خوب انجام دادن
![]()
راستش من خودم هم نقشه تهران TrekBuddy رو دانلود و نصب کردم اما درمقایسه با نقشه نوکیا و نقشه کالیبره شده اسمارت کام که بیش از 150 مگابایت حجمش بود، زیاد جالب نیست. مثل نقشه گوگل هست. هر چند بد نیست اما نقشه های بهتری هم دیدم.
عکسهایی که توی Gsmarena بعنوان نمونه عکس دوربین گوشی ها میزارن با اون چیزی که شما توی واقعیت تجربه می کنین خیلی فرق داره. من روی حساب نمونه عکس های W902 که توی Gsmarena گذاشته بود رفتم و این گوشی رو خریدم، اما خیلی با واقعیت تفاوت داشت. نمونه عکس های ELM هم خیلی با واقعیتش متفاوته.
به همین دلیل دیگه از اونها بعنوان مبنای مقایسه و قضاوت کیفیت دوربین استفاده نمی کنم.
.
من امروز یکم با این گوشی کار کردم
گوشیه خوش دستیه
مقایسه دوربینش با امنیا 2 :
محیط داخلی :
امنیا 2 :
علم :
محیط بیرون :
امنیا 2 :
علم :
فلشش خیلی ضعیف بود
صدای اسپیکرشم اصلاً بلند نبود
کیفیت lcd ش هم مالی نبود
ولی در کل نسبت به قیمتش می ارزه
لرزیده!
![]()
امنیا2 جز بهترن 5 مگاپیکسلی ها هستش.الم هم در نوع خودش عکس های خوبی گرفته و ارزش قیمتش رو داره.
هر جوری هم که گوشی رو ثابت بگیری توی محیط داخلی باز هم عکس لرزش داره و هیچ وقت واضح عکس نمیگیره!!!
فلشش خیلی ضعیفه و رنگ ها رو هم خیلی بی حال میگیره.
کیفیت LCD هم منظورت چیه؟ در مقایسه با 240*320 ها بد نیست. با امنیا 2 که نمیشه مقایسه اش کرد!!
.
آره منم هر کاری کردم بدون لرزش نشد
کیفیت lcd ش مثلاً در برابر ان79 ضعیفتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)