تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 35 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 348

نام تاپيک: بررسی دوربین جدید Panasonic Lumix DMC-FZ40 & FZ100

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این طبیعیه که با افزایش مگاپیکسل نویز بیشتر بشه, این رو چکالی بالا تر هم تایید میکنه

2. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من میخوان بگم تا 1 ماه دیگه fz100 یا fz 40 رو یکی از بستگان از دانمارک بیاره. کلا میصرفه این کارو بکنم ؟ یا بیاد ایران بهتره؟من میخوام یه دوربین باشه که عکس توپ بندازه . زوم هم تو کارم نیست. این 2 دوربین جواب میده؟؟ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من میخوان بگم تا 1 ماه دیگه fz100 یا fz 40 رو یکی از بستگان از دانمارک بیاره. کلا میصرفه این کارو بکنم ؟ یا بیاد ایران بهتره؟من میخوام یه دوربین باشه که عکس توپ بندازه . زوم هم تو کارم نیست. این 2 دوربین جواب میده؟؟ممنون
    سلام
    شما اشتباه انتخاب کردید چون به این دوربین ها میگند سوپر زوم شاید بهتره شما Panasonic Lumix DMC-LX5 رو سفارش بدید که عکس توپ میندازه

5. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    شما اشتباه انتخاب کردید چون به این دوربین ها میگند سوپر زوم شاید بهتره شما Panasonic Lumix DMC-LX5 رو سفارش بدید که عکس توپ میندازه

اخه از امکاناتش خوشم امده. کلا میخوام بدونم میصرفه از انجا بیاد یا نه؟؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میصرفه. بلی میصرفه
    به چند دلیل اولً حالا حالا ها با قیمت مناسب در ایران پیدا نمیشه.باید یه 3 ماهی از توزیع جهانیش بگذره بتونی با قیمت عادلانه گیر بیاری.بیشترش به لطف طمع وارد کننده ها و فروشنده های بازاره
    در ثانی اینطور که از صحبتتون برداشت کردم میتونی با یه قیمت مناسب بری سراغ FZ38 که کیفیت عکاسی برتری داره و افت قیمتش را هم کاملاً داشته.

8. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله من همیشه گفتم میصرفه
    فقط کارانتیش پر میشه دیگه که میتونی تو ایران بیمش کنی

میصرفه. بلی میصرفه
    به چند دلیل اولً حالا حالا ها با قیمت مناسب در ایران پیدا نمیشه.باید یه 3 ماهی از توزیع جهانیش بگذره بتونی با قیمت عادلانه گیر بیاری.بیشترش به لطف طمع وارد کننده ها و فروشنده های بازاره
    در ثانی اینطور که از صحبتتون برداشت کردم میتونی با یه قیمت مناسب بری سراغ FZ38 که کیفیت عکاسی برتری داره و افت قیمتش را هم کاملاً داشته.
    نه بعد از 3 ماه هم قیمت عادلانه گیر نمیاد اگر کنن یا نیکون بود گیر می اومد (بازم نه کامل) اما مارک های دیگه نه

FZ38 هم افت قیمت نداشته 450 تومن در صورتی که باید بیشتر از 100 هزار تومن کم تر میبود

amazon:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایران بازار بدی داره

10. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

اگه عکس توپ میخوای G11 کانن عالیه ... اگه هم مارک پاناسونیک میخوای همون FZ35 حرف نداره ... در مورد FZ100 هم بگم که اگه صرفا کیفیت عکس واست خیلی مهمه نگیر چون از این نقطه نظر نمیشه گفت عالیه ولی چون امکانات زیادی داره عموم میپسندند ... اینم بگم که کیفیت عکس FZ40 عالیه ... من دیدم و با FZ35 هم مقایسه کردم ... فعلا سرم شلوغه ... ولی چند روز دیگه وارد بحث FZ40 هم میشم و مقایسه ای بین تصاویر FZ100 و FZ40 و FZ35 انجام میدم ...

12. 3 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

بالاخره رقیب FZ100 از راه رسید ... Canon SX30 ... یه تاپیک جدید واسش زدم ... لطفا همه دوستان توی بحث شرکت کنن ... تشکر

کد:
    کد:

14. این کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[ولی چند روز دیگه وارد بحث FZ40 هم میشم و مقایسه ای بین تصاویر FZ100 و FZ40 و FZ35 انجام میدم ...[/QUOTE]

بی صبرانه منتظرم.
    Last edited by omid405; 15-09-2010 at 18:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام دوستان ...
    وقتش رسیده که به قولم عمل کنم و برم سر بخت FZ45 ... همه دوستان از مشخصات این دوربین کم و بیش اطلاع دارن ... به همین دلیل این دست اون دست نکردم و رفتم سر بررسی و مقایسه عکسها ...
    این مقایسه بین FZ45 ، FZ35 و FZ100 ، توسط بنده صورت گرفته ... اینو گفتم که بدونید حرفام قطعی نیست و میتونه در مواردی اشتباه باشه ... میتونه سلیقه ی شخصی من باشه ... پس از دوستان خواهش میکنم اگه موردی به چشمشون خورد که نیاز به گفتن داشت کوتاهی نکنن ... در هر حال مهم اینه که عکسهای این سه مدل دوربین کنار هم قرار میگرن !!!

در مرحله ی اول 3 عکس رو که توسط این دوربین ها گرفته شده بررسی میکنم ...

FZ35

FZ45

FZ100

نکته ی کنکوری : از لحاظ شرایط آب و هوایی ، (بین این عکسها) عکس FZ35 در بهترین شرایط ، FZ45 در مرحله بعدی و FZ100 در شرایط نا مطلوب گرفته شده ... پس یکم هم این مطلب رو مدل نظر داشته باشید ...

از نظر بنده FZ35 و FZ45 در یک حد و بسیار عالی عمل کردن ... حتی با اندکی دقت و با توجه به وضع هوا میشه گفت عملکرد FZ45 بهتر بوده ... اما در مورد FZ100 زیاد نمیشه امیدوار بود ... هر چند تاریکی و وضع بد هوا هم در پایین اومدن کیفیت بی تقصیر نبوده اما مطمئنا در هیچ شرایطی نمیتونه به FZ35 و یا FZ45 برسه ...

FZ35

FZ45

FZ100

FZ35 از لحاظ سطح نویز و شادابی رنگها مطلوب عمل کرده ... در FZ45 سطح نویز یکم از حد معمول بیشتر شده ... FZ100 از لحاظ نویز قابل قبوله ولی رنگها طبیعی به نظر نمیاد و شادابی رنگهای دو دوربین قبل رو نداره ...

FZ35

FZ45

FZ100

عکس FZ35 یکم تار به نظر میرسه و شادابی رنگها هم یکم از حد معمول گذشته و رنگها مصنوعی به نظر میاد ... FZ45 در این عکس بهتر از دو مدل دیگه عمل کرده ، سطح نویز خوبه ، تار شدگی به مقدار کم دیده میشه و شادابی رنگها معقوله ... FZ100 باز هم عملکرد خوبی در مقایسه با دو مدل دیگه نداشته ، زیاد نویز داره و انگار یه طیف نور آبی روی کل عکس کشیده شده ...
    در مورد این عکس آخریه ، واسه اینکه به حرفم بیشتر اطمینان پیدا کنید یه کراپ دیگه هم در زیر گذاشتم ... ببینید :

FZ35

FZ45

FZ100

در آخر هم اینو بگم که هر سه مدل دوربین های خوبی هستن ... در حقیقت این مقایسه یه جورایی بین بهترین ها بود ... و یا بهتر بگم : واسه مشخص شدن بهتریم مدل از شرکت "پاناسونیک" بود ...

اینا نظر شخصی بنده بود ... بقیه ی دوستان هم کمک کنید تا به قضاوت عادلانه برسیم ...

منتظر نظر شما هستم ...

یا حق .

17. 3 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •