تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 195

نام تاپيک: اخبار مربوط به مهـران مدیـری / سریال ها و فیلمهای سینمایی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی اگه اشتباه نکنم مجله "زندگی ایده ال" یه قسمت از سریال رو گذاشته
    کسی ندیده؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

به گزارش مشرق:
    شنیده ایم که ساعت خوشی ها در افطار هنرمندان با رئیس جمهور سنگ تمام گذاشته اند. از مهران مدیری گرفته تا بازیگران و دست اندرکاران این مجموعه. شاید حضور سرزده رحیم مشایی در سر صحنه قهوه تلخ مدیری بی تاثیر نبوده است.
    مدیری مجموعه ای از دی وی دی های سریال جدیدش را به رئیس جمهور هدیه کرده است.

خواسته های هنرمندان هنر هفتم از احمدی نژاد هم طوماری بلند و بالا بوده است، از همسفری با وی در سفر نیویورک تا تمدید اقساط عقب مانده. تعدادی از هنرمندان در گفتگو با خبرنگار مشرق از برخورد گرم و بی تکلف رئیس جمهور با آنان اظهارشگفتی کردند.
    مشرق از کی تا حالا خبرگزاری معتبری شده؟
    بلاخره سریالی به این عظمت(کادر بازیگرا ،دکور و ...) وقتی از تی وی ایران پخش نشه باید واسه منفور کردن کارگردان و چیزای دیگه این شایعه ها رو در اورد... باشد که کمی از سوزش نواحی ای کمتر بشه
    دیگه تا الان باید مهران مدیری رو شناخته باشید...

3. 3 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دلایل کذب بودن حضور مهران مدیری در ضیافت افطار دولتی

دوستان عزیز من 3 سال هست که کار روزنامه نگاری میکنم. برای این که به شما ثابت کنم این خبر دروغ است چند دلیل دارم1) اگر به صفحات خبرگزاری های فارس و ایرنا که از خبرگزاری های طرفدار دولت هستند مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که هیچ مطلب و یا گزا...رشی از افراد حاضر در مراسم و حتی صحبتهای انها منتشر نشده است در صورتی که اگر ...حضور هنرمندان چشم گیر می بود و یا صحبتهایی بیان میشد برای تبلیغ دولت هم که شده بود با اب و تاب فراوان منتشر میشد.2) اگر به اخبار چند ماه اخیر مراجعه کنید خواهید دید که مهران مدیری - برزو ارجمند - سیامک انصاری در هیچ کدام از مراسم های رسمی و غیر رسمی دولتی حتی مراسم صدا و سیما هم شرکت نکرده اند و این خود سندی است بر خط فکری و اعتقادی این دوستان.3) یکی از دلایل و یا شاید مهمترین دلیل عدم پخش سریال قهوه تلخ جدیدترین ساخته مهران مدیری همین عدم حمایت از دولت بود. انجا که در سال 88 شرط پخش سریال را امضاء ایشان پای بیانیه انجمن هنرمندان پیرو ولایت عنوان کرده بودند. بیانیه که افرادی مانند سلحشور و مسعود ده نمکی جزء امضا کنندگان ان بودند که خط مشی سیاسی این اقایان بر همگان مبرهن است.4) در همین اخرین دیداری که جمعی از هنرمندان تلویزیون با مثلا رهبری داشتند باز هم از مهران مدیری خواسته بودند با شرکت در این مراسم شرایط پخش سریالش را فراهم کند ولی این هنرمند سبز کشورمان قبول نمیکند.5) توجه شما دوستان را به مطلبی جلب میکنم که چند هفته گذشته رضا رشیدپور مجری اسبق تلویزیون در وبلاگ خود درباره مهران مدیری و هنرمندان سریال قهوه تلخ منتشر کرده بود.امیدوارم دلایلی درست و قابل استناد مطرح کرده باشم. قضاوت با شماست

یادداشتی از محمدرضا ایمانیان

5. 6 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

6

دلایل کذب بودن حضور مهران مدیری در ضیافت افطار دولتی

دوستان عزیز من 3 سال هست که کار روزنامه نگاری میکنم. برای این که به شما ثابت کنم این خبر دروغ است چند دلیل دارم1) اگر به صفحات خبرگزاری های فارس و ایرنا که از خبرگزاری های طرفدار دولت هستند مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که هیچ مطلب و یا گزا...رشی از افراد حاضر در مراسم و حتی صحبتهای انها منتشر نشده است در صورتی که اگر ...حضور هنرمندان چشم گیر می بود و یا صحبتهایی بیان میشد برای تبلیغ دولت هم که شده بود با اب و تاب فراوان منتشر میشد.2) اگر به اخبار چند ماه اخیر مراجعه کنید خواهید دید که مهران مدیری - برزو ارجمند - سیامک انصاری در هیچ کدام از مراسم های رسمی و غیر رسمی دولتی حتی مراسم صدا و سیما هم شرکت نکرده اند و این خود سندی است بر خط فکری و اعتقادی این دوستان.3) یکی از دلایل و یا شاید مهمترین دلیل عدم پخش سریال قهوه تلخ جدیدترین ساخته مهران مدیری همین عدم حمایت از دولت بود. انجا که در سال 88 شرط پخش سریال را امضاء ایشان پای بیانیه انجمن هنرمندان پیرو ولایت عنوان کرده بودند. بیانیه که افرادی مانند سلحشور و مسعود ده نمکی جزء امضا کنندگان ان بودند که خط مشی سیاسی این اقایان بر همگان مبرهن است.4) در همین اخرین دیداری که جمعی از هنرمندان تلویزیون با مثلا رهبری داشتند باز هم از مهران مدیری خواسته بودند با شرکت در این مراسم شرایط پخش سریالش را فراهم کند ولی این هنرمند سبز کشورمان قبول نمیکند.5) توجه شما دوستان را به مطلبی جلب میکنم که چند هفته گذشته رضا رشیدپور مجری اسبق تلویزیون در وبلاگ خود درباره مهران مدیری و هنرمندان سریال قهوه تلخ منتشر کرده بود.امیدوارم دلایلی درست و قابل استناد مطرح کرده باشم. قضاوت با شماست

یادداشتی از محمدرضا ایمانیان
    دستت درد نکنه خیالم رو راحت کردی.خواستم یه دو سه تا فحش بهش بدم خوب شد گناه نکردیم.
    من هم بعید می دونستم مهران مدیری از این جور آدما باشه....
    به گزارش مشرق:
    شنیده ایم که ساعت خوشی ها در افطار هنرمندان با رئیس جمهور سنگ تمام گذاشته اند. از مهران مدیری گرفته تا بازیگران و دست اندرکاران این مجموعه. شاید حضور سرزده رحیم مشایی در سر صحنه قهوه تلخ مدیری بی تاثیر نبوده است.
    مدیری مجموعه ای از دی وی دی های سریال جدیدش را به رئیس جمهور هدیه کرده است.

خواسته های هنرمندان هنر هفتم از احمدی نژاد هم طوماری بلند و بالا بوده است، از همسفری با وی در سفر نیویورک تا تمدید اقساط عقب مانده. تعدادی از هنرمندان در گفتگو با خبرنگار مشرق از برخورد گرم و بی تکلف رئیس جمهور با آنان اظهارشگفتی کردند.
    بقالی سر کوچه ما از مشرق معتبر تره..
    Last edited by M A M M U T; 07-09-2010 at 23:49.

7. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خودم هم اولش خیلی ناراحت شدم
    سریع رفتم فیس بوک طرفداران مدیری
    این مطلب رو که خوندم اروم گرفتم گفتم بیام اینجا بگذارمش
    چون مطمئن بودم خیلی ها مثل من با خوندن خبر نارحت شدن

داره خودمونی میشه ahmad_babol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خیلی جالبه

چرا از تلوزیون ایران پخش نشده؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    لیست منتشر شده تو رسانه های دولتی همه حاکی از اینه که بوده!
    حالا معلوم میشه بعدا! D:

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

12. 5 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

تو ایران میگن لطفا کپی نکنید. تو خارج میگن کپی کنی پدرتو در می آورم

15. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •