توی اگه اشتباه نکنم مجله "زندگی ایده ال" یه قسمت از سریال رو گذاشته
کسی ندیده؟
توی اگه اشتباه نکنم مجله "زندگی ایده ال" یه قسمت از سریال رو گذاشته
کسی ندیده؟
مشرق از کی تا حالا خبرگزاری معتبری شده؟
بلاخره سریالی به این عظمت(کادر بازیگرا ،دکور و ...) وقتی از تی وی ایران پخش نشه باید واسه منفور کردن کارگردان و چیزای دیگه این شایعه ها رو در اورد... باشد که کمی از سوزش نواحی ای کمتر بشه
دیگه تا الان باید مهران مدیری رو شناخته باشید...![]()
دلایل کذب بودن حضور مهران مدیری در ضیافت افطار دولتی
دوستان عزیز من 3 سال هست که کار روزنامه نگاری میکنم. برای این که به شما ثابت کنم این خبر دروغ است چند دلیل دارم1) اگر به صفحات خبرگزاری های فارس و ایرنا که از خبرگزاری های طرفدار دولت هستند مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که هیچ مطلب و یا گزا...رشی از افراد حاضر در مراسم و حتی صحبتهای انها منتشر نشده است در صورتی که اگر ...حضور هنرمندان چشم گیر می بود و یا صحبتهایی بیان میشد برای تبلیغ دولت هم که شده بود با اب و تاب فراوان منتشر میشد.2) اگر به اخبار چند ماه اخیر مراجعه کنید خواهید دید که مهران مدیری - برزو ارجمند - سیامک انصاری در هیچ کدام از مراسم های رسمی و غیر رسمی دولتی حتی مراسم صدا و سیما هم شرکت نکرده اند و این خود سندی است بر خط فکری و اعتقادی این دوستان.3) یکی از دلایل و یا شاید مهمترین دلیل عدم پخش سریال قهوه تلخ جدیدترین ساخته مهران مدیری همین عدم حمایت از دولت بود. انجا که در سال 88 شرط پخش سریال را امضاء ایشان پای بیانیه انجمن هنرمندان پیرو ولایت عنوان کرده بودند. بیانیه که افرادی مانند سلحشور و مسعود ده نمکی جزء امضا کنندگان ان بودند که خط مشی سیاسی این اقایان بر همگان مبرهن است.4) در همین اخرین دیداری که جمعی از هنرمندان تلویزیون با مثلا رهبری داشتند باز هم از مهران مدیری خواسته بودند با شرکت در این مراسم شرایط پخش سریالش را فراهم کند ولی این هنرمند سبز کشورمان قبول نمیکند.5) توجه شما دوستان را به مطلبی جلب میکنم که چند هفته گذشته رضا رشیدپور مجری اسبق تلویزیون در وبلاگ خود درباره مهران مدیری و هنرمندان سریال قهوه تلخ منتشر کرده بود.امیدوارم دلایلی درست و قابل استناد مطرح کرده باشم. قضاوت با شماست
یادداشتی از محمدرضا ایمانیان
دستت درد نکنه خیالم رو راحت کردی.خواستم یه دو سه تا فحش بهش بدم خوب شد گناه نکردیم.
من هم بعید می دونستم مهران مدیری از این جور آدما باشه....
بقالی سر کوچه ما از مشرق معتبر تره..![]()
Last edited by M A M M U T; 07-09-2010 at 23:49.
من خودم هم اولش خیلی ناراحت شدم
سریع رفتم فیس بوک طرفداران مدیری
این مطلب رو که خوندم اروم گرفتم گفتم بیام اینجا بگذارمش
چون مطمئن بودم خیلی ها مثل من با خوندن خبر نارحت شدن
خیلی جالبه
چرا از تلوزیون ایران پخش نشده؟؟؟؟؟؟
سلام
لیست منتشر شده تو رسانه های دولتی همه حاکی از اینه که بوده!
حالا معلوم میشه بعدا! D:
چه باحال!![]()
تو ایران میگن لطفا کپی نکنید. تو خارج میگن کپی کنی پدرتو در می آورم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)