آّقا یه سوال باید چند دقیقه بازی کنیم مسلما باید دو طرف هر دو یا 10 دقیقه بازی کنن یا 15 دقیقه
اینم بی زحمت مشخص کنین که وقت بازی چند دقیقه باشه
آّقا یه سوال باید چند دقیقه بازی کنیم مسلما باید دو طرف هر دو یا 10 دقیقه بازی کنن یا 15 دقیقه
اینم بی زحمت مشخص کنین که وقت بازی چند دقیقه باشه
من جوابمو فرستادم به ایمیل
نوبت بازی ما که شد یک خبر بدین
من parsa001 هستم . منم فرستادم .
تکلیف سرمایه تیم ها معلوم نشد!
برای تیم هایی که توی دور اول حذف میشن حتما باید کسر امتیاز در نظر بگیری تا کمکم مجبور به فروش بازیکن بشن
وقت بازی هم مشخص نشد
ترکیب هم همینطور
دوستان چطور بازی کردن و نتیجه فرستادن؟!
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
مصدومیت باید روشن باشه؟
میتونین از ترکیبتون عکس بگیرین و مشخصاتونو زیرش بنویسین و این تایپک بزارین هر چه زود
حریف تو تا فردا ساعت 5 عصر فرصت داره که تیمشو مشخص کنه اگه نکنه بازنده میشه البته منم بهش پیغام خصوصی فرستادم که زود تیمشو مشخص کنه
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
وقت بازی ها 10دقیقه هست در هر بازی
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
عزیزم بازیها نوبتی نیست هر وقت تونستی بازی کن بفرست به ایمیلم
ضمنا به نظرم اگه تیمی نتیجه نفرستاد باید حذف بشه نه اینکه بدیم کامپیوتر!
سالار جان وقت که 10 دقیقه است که از دوستانی که بازی کردن وقت رو میپرسم تا حق کسی ضایع نشه
جوایز رو بزودی مشخص میکنم
در ضمن ترکیب به خودتون مونده من گقتم میتونین زود بزارین تو تایپک که طرف مقابل ترکیبشو بده
منظور hadishi اینه که دور اول استراحت داره
دور دوم خبرش کنی!![]()
نظر خوبیه اما این دوره میدم به کامپیوتر ایشالله دوره های بعد
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
هر کسی نظری داره بگه نا جواب بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)