استفاده کردن از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگر در کنار COMODO Internet Security
آیا میتونم از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگه در کنار کمودو استفاده کنم و نیازی به نصب اون آنتی ویروس نداشته باشم؟
آیا میتونم محافظت دفاعی کمودو را که در مقابل حملات اینترنتی از طرف هکـــرها داره را با استفاده کردن از یک فایروال دیگه در کنار کمودو قوی تر بکنم؟
اصولا نصب دو آنتی ویروس و یا نصب دو فایروال در کنار هم به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون در این صورت نه تنا امنیتتون بالاتر نخواهد رفت بلکه آنرا کمتر نیز خواهد کرد. پس چاره چیست؟ اگر کسی بخواد از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بکنه چه کار باید بکنه؟
خب, در این حالت برای اینگونه افراد آلترناتیو هایی مانند نصب غیر فعال یک آنتی ویروس وجود داره. اما حتی اگر آنتی ویروس مورد نظر بصورت غیر فعال هم نصب بشه باز هم مشکلاتی رو برای کاربران از جمله آپدیت کردن آن و غیره ممکنه داشته باشه. به همی دلیل من امروز تصمیم گرفتم در تاپیک کمودو برای اولین بار در بین تمام سایت های فارسی زبان آنتی ویروس و فایروالی را بهتون معرفی کنم که همیشه آپدیت باشند و نیازی هم به نصب نداشته باشند. 
ClearCloud آنتی ویروس و فایروالی است که ما میخواهیم استفاده کنیم. ClearCloud محصول شرکت Subelt ارائه دهنده آنتی ویروس معروف Vipre و فایروال Kerio است. ClearCloud از دیتابیس آنتی ویروس پولی Vipre Premium استفاده میکنه و قبل از اینکه آپدیتی برای Vipre Antivirus ارائه بشه اول برای ClearCloud ارائه میشه. به همین دلیل در بعضی مواقع و نه همیشه ClearCloud آپدیت های سریعتری را دریافت میکنه.
ClearCloud بصورت آنلاین عمل میکنه, یعنی هر زمان که شما خواستید به اینترنت وصل بشید ClearCloud هم همزمان با اینترنت شما فعال خواهد شد و آخرین آپدیت ها را هم بدون دانلود کردن چیزی برای شما فراهم میکنه. به طور مثال اگر شما قصد باز کردن یک سایت آلوده را داشتید ClearCloud میتونه در صورت آلوده بودن اون سایت از ورود شما به سایت و باز شدنش جلوگیری بکنه.

این آنتی ویروس قابلیت اسکن کامپیوتر شما و یا فایل هاتون رو نخواهد داشت و فقط در زمان دانلود یک فایل آلوده و یا باز کردن سایت آلوده میتونه عملکرد خودش رو نشون بده. به همین دلیل چون قرار نیست چیزی نصب بشه اختلالی را هم در کار کرد اصلی آنتی ویروس سیستمتون بوجود نمیاره و هر دو میتونند در کنار هم بصورت بسیار عالی کار کنند.
چطور از ClearCloud استفاده کنیم؟
وارد مسیری که در عکس زیر میبینید بشید و بعد بر روی کانکشنتون کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.

حالا Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 را در لیستی که میبینید انتخاب کنید و بعد در پایین سمت راست Properties را کلیک کنید.

بعد در صفحۀ باز شده Use the following DNS server addresses را تیک بزنید تا فعال بشه و بعد DNS Server های زیر را مانند عکسی که میبینید در آنجا بدقت بنویسید.
74.118.212.1
74.118.212.2

بعد از نوشتن DNS Server ها همۀ پنجره های باز شده را با زدن OK ببندید و کامپیوتر خودتون را ریستارت کنید. این DNS Server ها مربوط به ClearCloud هستند و با این کار شما تعیین کردید که قبل از اینکه سایتی در کامپیوتر شما باز بشه اول این سایت توسط Vipre Premum Antivirus اسکن بشه و در صورت آلوده نبودن اون اجازۀ باز شدن اون رو در سیستم شما بده.
اگر کانکشن های مختلفی دارید و میخواهید که ClearCloud را برای همۀ آنها فعال کنید, آنوقت باید کار بالا را برای همۀ کانکشن ها تکرار کنید و بعد کامپیوتر خودتون رو یکبار ریستارت کنید. اگر هم میخواهید بصورت حرفه ای تر کار کنید میتونید وارد تنظیمات مودم و یا راوترتون بشید و این DNS Server ها آنجا وارد کنید تا برای یکیبار و برای همیشه برای همۀ کامپیوتر هایی که در خونه دارید فعال بشه و دیگه نیازی به تغییر DNS Server در ویندوز و بصورت دستی وجود نداشته باشه.
البته من پیشنهاد نمیکنم که وارد تنظیمات مودمتون بشید چون ریسک خرابکاری بر عهدۀ خودتونه, راحت ترین و بی دردسرترین راه همینی بود که اینجا بهتون گفتم. تنظیمات مودم را هم به خاطر اینکه اطلاع داشته باشید که همچین کاری هم میشه کرد بهش اشاره کردم.
در ضمن اگر DNS Server ها را در داخل لپ تاپ و داخل محیط ویندوز مثل همین روشی که گفتم انجام بدید در اینصورت لپ تاپتون را هر کجا که ببرید و از هر کجا که با لپ تاپتون به اینترنت وصل بشید Vipre را هم خواهید داشت. اما اگر داخل مودم و یا راوتر DNS را تغییر بدید در صورت استفاده کردن از یک کانکشن و یا اینترنت دیگه Vipre یا ClearCloud را نخواهید داشت.
طرز غیر فعال کردن ClearCloud.
جهت غیر فعال کردن ClearCloud تمام مراحلی را که برای فعال کردنش قبلا گفتم را تا شمارۀ 4 برید و بعد Obtain DNS server address automatically را انتخاب کنید و بعد پنجرۀ باز شده را OK کنید. جهت اطمینان یکبار هم کامپیوترتون رو ریستارت کنید.

چطور بفهمم ClearCloud در کامپیوتر من کار میکنه؟
بعد از انجام کارهای بالا و ریستارت کردن کامپیوترتون سعی کنید کش و کوکیزهای مرورگر اینترنتتون رو پاک کنید. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ خوب و رایگان CCleaner استفاده کنید. بعد برای آزمایش اینکه ClearCloud در کامپیوتر شما کار میکنه یا نه میتونید یک سایت آلوده به ویروس یا تروجان را باز کنید تا پیغامی شبیه به پیغامی که قبلا براتون گذاشتم باز بشه.
چند سایت آلوده به ویروس و تروجان جهت آزمایش که توسط ClearCloud بلاک میشند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ClearCloud نمیتونه بعضی سایت های آلوده را قبل از باز شدنشون بلاک کنه؟
ClearCloud همانطور که گفتم از دیتابیس آنتی ویروس Vipre و همچنین از فایروال Sunbelt Kerio جهت دفع حملات استفاده میکنه. هیچ آنتی ویروسی هم وجود نداره که بتونه تمامی سایت ها و فایل های آلوده را از روی دیتابیس تشخیص بده و ClearCloud هم جزو یکی از همین آنتی ویروسهاست. فهمیدنش هم زیاد مشکل نیست.
ClearCloud یک سایتی را که من همیشه ازش استفاده میکردم بلاک میکنه چیکار کنم؟
اگر سایتی واقعا آلوده باشه چه دوست داشته باشید و چه دوست نداشته باشید اون سایت توسط ClearCloud بلاک خواهد شد تا از ورود آلودگی و یا فایلهای آلوده به سیستم شما جلوگیری کنه. اما بعضی وقتها پیش میاد که سایتی به اشتباه و یا فایلی به اشتباه به لیست دیتابیس ClearCloud افزوده میشه, به همین دلیل در صورت بلاک کردن چنین سایت هایی میتونید در صفحۀ بلاک شده توسط ClearCloud بر روی Click here کلیک کنید و سایت بلاک شده را به اطلاع شرکت Sunbelt برسونید تا اونها هم اون سایت رو از لیستشون حذف کنند.

توجه داشته باشید که استفاده کردن از ClearCloud فقط جهت کمک کننده در کنار آنتی ویروس و فایروال اصلی سیستمتون قابل استفاده است و هیچ وقت به تنهایی نمیتونه امنیت سیستم شما رو تامین کنه.
موفق باشید. 
استفاده کردن از این مطلب به شرط نام بردن از نویسنده و انجمن p30world آزاد است
مهران