ارزو بر جوانان عیب نیست مواظب باشید همون نیمه اول کارتون تموم نشه![]()
ارزو بر جوانان عیب نیست مواظب باشید همون نیمه اول کارتون تموم نشه![]()
امیدوارم اسپانیا مقابل هلند مثل دیشب بازی نکنه و گرنه شکست دادنش در وقت قانونی خیلی سخته.
یا حداقل مربی هلند باید یه فکری بکنه
تذکر مهم:پست فوق به هیچ عنوان نشان ضعف هلند نیست.مطمئن باشید هلند حتما قهرمانه.
این اسپانیایی ها فکر میکنن قویتر از برزیلن
نمیدونن که هلند یه سبکی داره به نام باتلاقباتلاق میدونین چیه؟
پس مواظب باشید توش نیوفتید![]()
تو بازی دیشب که کل بازی دست اسپانیا بود و هر جوری دلشون می خواست بازی می کردن علت کم گل زدن هم دفاع سرسختانه آلمان ها بود.
ولی مطمئن باشید چنان بلایی سر هلندی ها بیاره که تا مدت ها یادشون بمونه. اونم با اون دروازه بان درخشانشون که اون جوری از فورلان گل می خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مطمئن باش باتلاق درست کردیم واسه اسپانیا یه وجب روغن روش
ما رو از چی می ترسونی ... از سبک بازی خودمون که تیم حریف رو نابود میکنیم ؟؟؟
آره ... میگم چطوره بازی رو بکنیم 120 دقیقه ... ببینم تا اخرش کی می بره !!
استاد بازی 90 دقیقه هست . هر کی تو 90 دقیقه برد بهش میگن برنده .
نمی تونید قهرمان بشید.امیدوارم اسپانیا مقابل هلند مثل دیشب بازی نکنه و گرنه شکست دادنش در وقت قانونی خیلی سخته.
یا حداقل مربی هلند باید یه فکری بکنه
تذکر مهم:پست فوق به هیچ عنوان نشان ضعف هلند نیست.مطمئن باشید هلند حتما قهرمانه.
در همه پست ها اسپانیا بهتره. هلند دروازه بانش که مخصوصا اصلا قابل مقایسه با اسپانیا نیست. آلونسو و ویا یه چند تا از اون شوت قشنگاشون رو بزنن دروازه بان هلند راحت گل می خوره
نمونش گل فورلان به هلند که یه شوتی معمولی بود و دروازه بان هلند نتونست اونو بگیره.
جام منتظر کاسیاس هستش که اونو ببره بالا![]()
خوبه حداقل شوت فورلان قوی بود ... کاسیاس که اصلا نمیتونه اونقدر بپره...
شوت کاپتانمون رو ندید شما مثل اینکه ... یکی دوتا اینجوری بزنه اسپانیا خداحافظ !!
فکر کردی هلند از آلمان ضعیفتره ؟؟ نخیر ... یکشنبه مشخص میشه
Last edited by Mohammad Hosseyn; 08-07-2010 at 13:57.
معمولی ؟؟؟ 98 کیلو متر بر ساعت معمولیه ؟؟؟!شما جت داری ؟ این سرعت ها برات معمولیه .
اسپانیا در باتلاق هلند گرفتار میشه
همونطوری که خودم اولین بار گفتم برزیل تو باتلاق هلند میفته
من بازم میگم باتلاق هلند آماده پذیرایی از اسپانیاست
نیازی نیست!
با توجه به بازی با اروگوئه حرف من چندان هم دور از واقعیت نبود! اروگوئه خیلی قوی بود ، هلند که به راحتی نبرد که بشه با اطمینان گفت!
هیچ دیدگاهی نمی تونه درست باشه! فوتبال قابل پیشبینی نیست! من فقط تو اروگوئه می دیدیم که بتونه هلند رو ببره! و اگه تیم حرفه ای بودن خودش رو حفظ می کرد کار هلند خیلی خیلی سخت تر می شد واسه فینال!
حالا هم هلند با اسپانیا! هر کس با هر دیدگاه می دونه اسپانیا بهترین تیم جام رو در اختیار داره ، من با اینکه برزیلی بودم این حرف رو روز اول جام هم زدم!
جنگ فینال جنگ مربیاست! هر کدوم قهرمان شن خوبه! یک تیم جدید به جمع ستاره داران جام اضافه می شه! هر دو تیم باید حد اقل یکبار قهرمان می شدن تا حالا! مخصوصا هلند که داغدیده فینال هاست...
من نظرم رو اسپانیاست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)