چه فایده ای داره بساطش رو جمع کنه . یکی دیگه میاد . باید بخوان سرعت رو ببرن بالا تا نخوان نمی شه که الان افغانستان هم وضعیتش از ما بهتره با اون وضع اسفبار سیاسی و امنیتیش.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
چه فایده ای داره بساطش رو جمع کنه . یکی دیگه میاد . باید بخوان سرعت رو ببرن بالا تا نخوان نمی شه که الان افغانستان هم وضعیتش از ما بهتره با اون وضع اسفبار سیاسی و امنیتیش.
خوب نحوه دسترسی هم فرق میکنه
یکی کابلی وصله یک سروری با لیز لاین وصله
ولی مثلا در مورد کویت احتمالش هست همون شرکتی که با پینگ تست قرارداد داره با اسپیدی هم قرارداد بسته چون نگاه کن فاصله چقدر کمه.
متوجه شدی ؟
نحوه دسترسی ها هم مهم هست عزیز اگر که قرار باشه فیکس هم باشند که نمیشه
تنها در یه حالت میشه به کمترین پینگ ممکن در یک شهر رسید که دوتا ISP دقیقا از یک روش برای ارسال و دریافت دیتا استفاده کرده باشند پهنای باندی یکسانی داشته باشند و دقیقا هم در کنار هم باشند .
تجربه نشون داده هرکی میاد یه خورده اوضاع بهتر میشه . البته خوب شما هم متوجه شدی که از 5 سال یش تا الان اون یکی (!) عوض نشده هروقت این 3 سال گذشت و یکی دیگه اومد که زیر نظر این یکی (!) نبود میشه امیدی داشت ...
به امید دیدن اون یکی (!)![]()
آخه مشکل اینجاست که سایت ping tst هم متعلق به همون سایت speedtest هست و در واقع یکی هستن
تازه یه بار توی سایت اسپید تست دیدم که برام نوشت به اون یکی سایت ما یعنی همون پینگ تست برای تست پینگ و ... سر بزنید
وحتی لینک هر کدوم از سایت ها رو توی سایت دیگه می بینید
یعنی هر دو سایت متعلق به یک شرکت و احتمال خیلی زیاد برای یک سرور هست
درسته ولی ممکنه فقط با هم مشترک المنافع باشند و نه اینکه هرجفتشون یکی باشه ...چون به نظر شما عاقلانه است گوگل که یک سرویس پر قدرت سرچ هست یک جستجوگر دیرگری رو هم در زیر شاخه خودش داشته باشه ؟
عاقلانه است ؟
ممکنه که این شرکت یک هدفی داشته باشه اون هم تقسیم کاربرا به دو نقطه باشه مثلا کاربرای اسیایی رو با اسپیدی تست پوشش بده و کاربرای اروپایی و امریکای رو هم با اسپیدی .
البته این نظر منه باید کامل مطمئن بشم.![]()
در مورد مونیتورینگ بگم که تمامی شرکتهای PAP دارن سرویسهاشون رو از مخابرات میگیرن اگه بحث مونیتورینگ باشه همه رو مونیتورینگ میکنن
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
و اینکه سهام مخابرات رو سپاه خریده و ...
سلام
من به جای عکس تصمیم گرفتم از دانلودم فیلم بگیرم
نرم افزار BB FlashBack Pro Recorder رو دانلود کردم و یه فیلم حدود 2 دقیقه ای از دانلودم از سایت میهن دانلود گرفتم
حجمش هم حدود 2 مگ شد ولی گویا فایل فلش هست برای همین یا خود نرم افزار بالا رو دانلود کنید تا بتونید فیلم رو ببینید یا از نرم افزاری که بتونه پخشش کنه (فرمت فایل fbr. هست)
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چون محدودیت 10 بار دانلود داره توی رپید پارس فرارش دادم نمی دونم بازم محدودیت باقی می مونه یا نه ولی اگر جای بهتری رو برای آپلود می شناسید بگید اونجا آپلود کنم
اگر هم دوباره می خواهید فیلم بگیرم بگید که همین الان انجام بدم
لازم نیست خود نرم افزار Convert داره من با این برنامه کار کردم و تست سرعت IDM که تو پست اول هست با همین نرم افزار گرفتم. باید با بخش دیگه برنامه (2 تا آیکون داره) تبدیلش کنی به WMV .
توی:
mediafire.com
آپلود کن لینکاش مستقیمه و قابلیت Resume داره.
Last edited by mehrdad38; 06-07-2010 at 12:32.
من تبدیل AVI به فلش رو پیدا کردم ولی بلعکسش رو پیدا نکردم
حالا کانورت فلشش کجاست؟
فایل فلش رو با حجم 2 مگ در سایت زیر آپلود کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nikaan; 06-07-2010 at 12:47.
سلامن دوستان
چه خبره اینجا از دیروز تا حالا 6 صفحه رفت جلو !
آقا خواستم بگ من شاکیم ! امروز رفتم مخابرات که مثلا درخواست adsl بدم این مرکز محل ما خیلی داغونه ! گفت باید یه فرم تنظیم کنی بدی به ما ! گفتم خوب یه فرم بدین؟ گفتن خودت یه کاغد گیر بیار بعد درخواستتو بنویس بده به ما !!!!
بهش گفتم قبلا 8 ماه پیش هم یه فرم دادم خبری نشد گفت اونو ولش کن دیگه !!!
خیلی قاطی کردم زدم بیرون.خواستم بدونم شماها هم این طوری از مخابرات سرویس گرفتین؟! اگه این درخواستشه پس پشتیبانیش چی خواهد بود؟!
شما می گین من الان چیکار کنم؟
موفق باشید
صبر کن دارم دنبال برنامه می گردم پیداش کردم نصبش می کنم برات عکسشو می زارم. می گم چکار کنی. یکم صبر کن
تاپیک مخابرات طرفدار زیاد داره و محل بحث و گفتگوهای مختلفه
برای من هم همینطور بود من 17 اسفند 88 رفتم مرکز مخابراتیمون خودشون یه تیکه کاغذ A4 بهم داد گفت درخواستت رو خودت بنویس زیرش هم تاریخ و امضا بزن من هم همین کار رو کردم و شماره موبایل و شماره خونه رو توش نوشتم. بعد گفت برو اتاق آقای فلانی امضاشو بگیر . اینم انجام دادم گفت هفته دیگه بیا برای ثبت نام نهایی. هفته دیگه خود مخابرات زنگ زد خونمون گفت بیان برای ثبت نام ما هم رفتیم اونجا یه فرم از پیش چاپ شده بود فقز امضا می خواست . امضا کردم یه تیکه کاغذ داد روی شماره تلفن خونه + یوزر + پسورد + شماره پرونده بود و یه CD راهنما هم داد. گفت 2 روز دیگه رانژه می شه. فرداش رانژه شد ولی توی نت نمی رفت خلاصه سرت رو درد نمی یارم به تعطیلات عید خورد روز 14 فروردین وصل شد.![]()
Last edited by mehrdad38; 06-07-2010 at 14:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)