اینجا توضیح دادند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا توضیح دادند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مادربردی که میگی ساپورت میکنه اگه به جای اتصال sata دقت کنی و البته تو دفترچه هم نوشته که 2تا هارد رو به eSata-1 و eSata-2 بزنی خود مادربرد رید0 رو انجام میده.
البته باز هم میگم که حتما باید دفترچه مادربرد رو بخونی چون دقیق نوشته که برا کدوم رید نحوه ی اتصال چطوره...
حالا باید به لینک آقای sasan816 بری و تنظیمات رو انجام بدی![]()
Last edited by fadat; 13-07-2010 at 12:11.
نمایندگی هارد های سامسونگ کجاست؟ مدل F3 رو توی بازار ایران پیدا نکردم (زیاد نگشتم)
خيلي کم پيدا ميشه و باقيمت خيلي بالانمایندگی هارد های سامسونگ کجاست؟ مدل F3 رو توی بازار ایران پیدا نکردم (زیاد نگشتم)
فلاپی که به تاریخ پیوست ، خدا بیامرزتش!!!( خصوصا در ویندوز 7 که دیگه نیازی بهش ندارید برای نصب بعضی از درایورهای خاص مثل سات ، حتی برای آپدیت بایوس مادربرد هم نسخه ی نصبی در محیط ویندوز هم وجود داره حداقل برای مادربردهای msi و ازراک)
برای همین می تونید بجای فلاپی از usb جلو استفاده کنید که چندین درگاه مختلف دارن مثل درگاه برای کارت های micro sd ، m2 و...
قیمتش هم بسته به مدل بین 5 تا 8 هزار تومن هست
البته من که دل خوشی ازش نداشتم چون تا حالا برای 3 نفر(یکیش خودم) که گرفتم بغیر از 1 نفر برای دوتای دیگه یکی از درگاهها مشکل داشت مثلا برای من برای کارت micro sd مشکل داشت![]()
Last edited by nikaan; 13-07-2010 at 16:44.
اگه بخوام سیستم رو 3D ببندم باید چه چیز هاییش رو عوض کنم؟
گرافیک تا 400 در حد 5850 اما سه بعدی چی هست؟ اصلا کارت گرافیک باید 3 بعدی باشه؟
مانیتور چی؟ به مانیتور ربط داره یا عینک؟
این عینک Nvidia 3D Vision و مانیتور Samsung 2233RZ رو از مجا میشه پیدا کرد؟
اگه ایران نیست از خارج بیاریم با هزینه گمرک و اینا چقدر میشه؟
آیا می صرفه من به جای 5850 یک 465 جی فورس بگیرم؟ که اگه در آینده سه بعدی ایران اومد بخرم؟
سه بعدی پولاریزه چی؟ اون ها ایران نیستند؟
مانیتورهای 3d درسته که این روزها زیاد ازشون میشنویم
ولی قیمت بالایی نسبت به بازار جهانی دارن
واقعا میخواید تا این حد براش هزینه کنید؟
درباره 5850 هم باید بگم کارتی هست که توانایی فوق العاده بالایی داره خریدش کاملا به صرفه ست
2233 سامسونگ 300 دلاره! 200 دلار هم ست عینک. میشه 500. ارزیدنش رو بیخیال. تو ایران پیدا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)