تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 1124 اولاول ... 45678910111218581085081008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب یه تصویر آماده کردم از کیفیت و سرعت فوق العاده سرویس شبانه ی 1 مگ شرکت حسابگر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تبریک به جناب کرانی و شرکتشون که رکورد زدن!
    البته شما در حال دانلود 2 فایل هم زمان هستین که پهنای باند بینشون تقسیم میشه . ولی خب خیلی فرقی نمیکنه چون اگه یکی هم بود سرعت حدودای 10KB/s میشد
    البته سروری که ازش دانلود میکنین هم خیلی مهمه ولی خب کمتر سروری هست که اینقدر سرعتش کم باشه . در کل حق با شماست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

گفتم بهت برو شرکت مستقیم برو توی اتاق کرانی کاملا شاکی شو بگو همین الان یه نفرو بفرستین بیاد خونه چک کنه
    مجبور می شن
    خودم اونجا بودم داشت یارو با تلفن با یکی صحبت می کرد که اونم مثل شما مشکل سرعت داشت هی بهش میگفت باشه اگه درست نشد یکی رو میفرستیم خونتون بیاد چک کنه

ولی فکر کنم حسابگر تو یه منطقه سرویس خوب می ده تو یه جا دیگه بد
    جناب کرانی حرفی که میزنه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره . برای مثال کاربری در انجمن قبلی بود به اسم bz7 که ادعا میکرد از این حرفا زیاد بهش زده شده و کاری نکردن . و همینطور تعداد زیادی دیگر از کاربران که اسم ها رو فراموش کردم . این bz7 هم چون از حسابگر عصبی بود اقدام به ه-ک کردن اکانت ها کرد و انگار هم جدیدا دیگه پیداش نیست .
    در کل حسابگر از این حرفا زیاد میزنه اما در عمل چیز زیادی ازشون ندیدیم . و خیلی جالب هست . از چند نفری که از سرعتشون شکایت داشتن شنیدم که آقای کرانی ، بارندگی رو دلیل اصلی کم شدن سرعت دونستن ! ما که نمیدونیم چرا امیدوارم یکی توضیح بده . در کل ما فقط اینجاییم که نقد کنیم و مشکلات رو اعلام کنیم نه اینکه بی دلیل از یه شرکتی بد بگیم یا فحاشی کنیم ( کاری که در بحث قبلی زیاد انجام شد )
    درسته من با جناب کرانی و شرکت حسابگر کمی لج هستم ولی دلیلی نمیبینم که توهین کنم اما حقم هست که انتقاد کنم و نظر بدم .

3. این کاربر از anti korani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

گفتم بهت برو شرکت مستقیم برو توی اتاق کرانی کاملا شاکی شو بگو همین الان یه نفرو بفرستین بیاد خونه چک کنه
    مجبور می شن
    خودم اونجا بودم داشت یارو با تلفن با یکی صحبت می کرد که اونم مثل شما مشکل سرعت داشت هی بهش میگفت باشه اگه درست نشد یکی رو میفرستیم خونتون بیاد چک کنه

ولی فکر کنم حسابگر تو یه منطقه سرویس خوب می ده تو یه جا دیگه بد
    داداش گلم مهدی جان شما بیرون گود نشستی میگی لنگش کن
    یه ظوری میگی برو انگار تا حالا بنده با آقای کرانی هم کلام نشدم در مورد مشکلات سرویسم (البته در مورد این بار هنوز وفت نکردم برم) آقای کرانی هم که قربونش برم روزگار براش خوش میگذره ساعت 6 بعد از ظهر میاد شرکت نمیدونم دیگه 6 بیاد چند میره احتمالا 6:30 یا 7 میره منم هنوز(وگرنه حتما میرم) وقتش نشده برم در کل برم هم مطمئنم اتفاق خاصی نمیوفته 1 ساعت فک میزنیم آخرشم هیچ فوقش همون دلیل جالب و عجیب آقای منیعی رو بهانه میکنه
    اگر میتونستم بدون نت سر کنم 100% میگشتم یه ISP درست حسابی پیدا میکردم که این شکلی سرویس به یوزرشون ندن و مهم هم نیست هزینش چقد بیشتر از حسابگر میشه

5. این کاربر از ILDC2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khosro-parviz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریاییان

پيش فرض

درود.
    پارس آنلاین دقیقا طبقه پایین حسابگر دفتر زده. کلی هم از سرویس ها و سرعت و اینهاش تعریف میکرد. دوستان بین پارس آنلاین و حسابگر کدوم رو انتخاب میکنن؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

درود.
    پارس آنلاین دقیقا طبقه پایین حسابگر دفتر زده. کلی هم از سرویس ها و سرعت و اینهاش تعریف میکرد. دوستان بین پارس آنلاین و حسابگر کدوم رو انتخاب میکنن؟
    دوست عزیز بدون هیچ حرف و حدیثی پارس آنلاین !
    اما بد نیست شاتل هم امتحان کنین .

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

داداش گلم مهدی جان شما بیرون گود نشستی میگی لنگش کن
    یه ظوری میگی برو انگار تا حالا بنده با آقای کرانی هم کلام نشدم در مورد مشکلات سرویسم (البته در مورد این بار هنوز وفت نکردم برم) آقای کرانی هم که قربونش برم روزگار براش خوش میگذره ساعت 6 بعد از ظهر میاد شرکت نمیدونم دیگه 6 بیاد چند میره احتمالا 6:30 یا 7 میره منم هنوز(وگرنه حتما میرم) وقتش نشده برم در کل برم هم مطمئنم اتفاق خاصی نمیوفته 1 ساعت فک میزنیم آخرشم هیچ فوقش همون دلیل جالب و عجیب آقای منیعی رو بهانه میکنه
    اگر میتونستم بدون نت سر کنم 100% میگشتم یه ISP درست حسابی پیدا میکردم که این شکلی سرویس به یوزرشون ندن و مهم هم نیست هزینش چقد بیشتر از حسابگر میشه
    خوب اگه اینطوریه شرکتت رو عوض کن از آسیاتک بگیر کیفیت و سرعت لود سایتها حرف نداره

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

درود.
    فکر کنم پارس آنلاین دو تا نمایندگی داره توی سایت پارس آنلاین هم زده
    اون یکی روبروی ارگه نرسیده به میدان مصدق

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

دوست عزیز بدون هیچ حرف و حدیثی پارس آنلاین !
    اما بد نیست شاتل هم امتحان کنین .
    البته پار آنلاین جدیدن شبا سرعت رو به همون سرعتی که توی قرار داد درای کم می کنن

9. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود به شرف اونی که دزدی نمیکنه اگرم میکنه آشکارا دزدی نمیکنه

11. این کاربر از ILDC2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

این تاپیک کجا بود من ندیدمش ؟
    من حسابگر دارم خیلیم راضیم فقط جدیدا یخورده زیادی دیسکانکت میشه!! دانلود شبانه هم خیلی خوبه.
    یه سوالم داشتم! کسی اینجا شاتل 2 مگ داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان

سابقا از حسابگر اشتراک داشتم سرعت دانلود روزانش عالی بود اما شبانه رو که چند باری امتحان کردم خیلی افتضاح بود با شرکتم تماس گرفتم در جواب گفت اگه دوست نداری همون روزا کانکت شو دانلود کن !!!
    اما این بار به سفارش دوستان پارس انلاین گرفتم سرعت 512 متاسفانه باید بگم پشیمانم الان دقیقا 2 ساعته از ساعت یک تا 3 که دارم دانلود میکنم اونم 192 مگ فایل هنوز دانلود نشده در حالی که همین کار رو حسابگر در ده دقیقه انجام میداد ؟؟؟؟ حالا کسی از دوستان هست راهنمایی کنه که چرا البته شایدم بخاطر دانلود شبانه باشه راستشو بخواید من تا حالا روا دنلود نکردم که ببینم علتش چیه ؟ دیگه داره حوصلم سر میره سرعت دانلودش نوزدس !!!!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان

سابقا از حسابگر اشتراک داشتم سرعت دانلود روزانش عالی بود اما شبانه رو که چند باری امتحان کردم خیلی افتضاح بود با شرکتم تماس گرفتم در جواب گفت اگه دوست نداری همون روزا کانکت شو دانلود کن !!!
    اما این بار به سفارش دوستان پارس انلاین گرفتم سرعت 512 متاسفانه باید بگم پشیمانم الان دقیقا 2 ساعته از ساعت یک تا 3 که دارم دانلود میکنم اونم 192 مگ فایل هنوز دانلود نشده در حالی که همین کار رو حسابگر در ده دقیقه انجام میداد ؟؟؟؟ حالا کسی از دوستان هست راهنمایی کنه که چرا البته شایدم بخاطر دانلود شبانه باشه راستشو بخواید من تا حالا روا دنلود نکردم که ببینم علتش چیه ؟ دیگه داره حوصلم سر میره سرعت دانلودش نوزدس !!!!؟
    عزیز دل توی حسابگر هم خبری نیست! یا شبانه ارور میده (تایم اوت) یا سرعت افتضاح ! من 1مگ دارم ! همین الان سرعتم بین 30-45 هست و این کیفیت فوق چرت سرویس های شرکت حسابگر رو نشون میده

15. این کاربر از ILDC2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •