خیر عزیز.ای دی اس ال دارم.
لازم است ذکر کنم زمانی که با سرور اولی یا اصلی آپدیت میکنم همونجا اخطار میاد ولی در دومی یا میرور بعد از چند ثانیه با تاخبر میاد.![]()
خیر عزیز.ای دی اس ال دارم.
لازم است ذکر کنم زمانی که با سرور اولی یا اصلی آپدیت میکنم همونجا اخطار میاد ولی در دومی یا میرور بعد از چند ثانیه با تاخبر میاد.![]()
می خوای یکبار برنامه رو حذف و دوباره نصب کن
چک میکنم ولی فکر نکنم درست بشه.امکان داره اشکال از قدیمی مودم ورژن و دیتابیس برنامه باشه؟
اصولا اگه حتی خیلی قدیمی باشه ، بابد برای آپگرید نرم افزار اطلاع بده.ولی الان اصلا هیچی نمیگه.![]()
از همگی ممنونم.همین الان جدبدترین نسخش رو از file hippo دانلود کردم.مشکل آپدیت حل شد.![]()
پس غیر فعالهو نیاز به انجام کاری نیست
سریال ها رو از توی سایت های خارجی گیر اوردم و با سرچ توی موتور های جستوجو به نتایج خوبی میرسید
اشکالی نداره شما میتونی در کنار نود از مالور بایت-سوپرانتی اسپایور-امسی سافت انتی مالور استفاده کنی اما بدون گارد فعال
چطور میتونم جلوی آپدیت خودکارش رو بگیرم ؟
توی تنظیمات تیکش رو برداشتم ام بازم آپدیت میکنه !
توی فایروال ویندوز میشه کاری کرد براش ؟
در ضمن غیر فعال کردن گار دیگه چیه ؟ من در کنار نود دارم ازش استفاده میکنم و جواب میده . حالا این گارد چه صیغه ایی ؟
شما توی قسمت Setting > Wanr If Database Is Outdated By رو روی چند روز قرار دادید؟
ضمنا چون ریل تایمه اتو اپدیت میشه من دارمش تیک دانلود خودکار رو هم برداشتم و جواب هم داده.
توی فایر وال میشه اما هر وقت بخوای که اپدیتش کنی باید بریو تنظیمات فایر وال رو تغییر بدی .
گار همون RealTime بودن نرم افزار امنیتی برای این میگن گارد رو غیر فعال کن چون با انتی ویروس اصلی سیستم تداخلی پیش نیاد سرعت و کیفیت امنیت رو پایین نیاره شما گارد رو هم غیر فعال کنی مشکلی پیش نمیاد و به عنوان اسکنر از اون استفاده کن چون شما فقطزمانی که برنامه ای رو دانلود میکنی برای اسکن ازش استفادهم یکنی همین و بقیه کار هارو به انتی ویروس اصلی سیستم میسپاری .
از قبل روی 7 بود اما هر روز آپدیت میشه ! یعنی بازم هر روز آپ میشه حتی اگه تیک آپدیت رو بردارم ؟شما توی قسمت Setting > Wanr If Database Is Outdated By رو روی چند روز قرار دادید؟
حالا چطوری این کارد رو غیر فعال کنم ؟ RealTime کجای تنظیماته ؟
ممنون بابت جواب
خواهش میکنم دوست من
برای غیرفعال کردن گارد برید به تب Protection و تیک گزینه Enable Protection Module رو برداریداز توی استارت اپ ویندوز هم برنامه رو خارج کنید که فقط برای اسکن فایل های مشکوک استفاده بشه اینجور جلو اپدیتش گرفته میشه
شما قسمت آپدیت سیتینگ در قسمت ------ یک پورت الکی بزنید تا دیگه برنامه آپدیت نشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)