من خودم شاهد ماجرا بودم.واقعا بعضی ها شورشرو در آوردن.
بازمیشه نگران نباش دوست من.
ولی خودمونیم خوب موچشون روگرفتی.
توهم شیطونی....![]()
من خودم شاهد ماجرا بودم.واقعا بعضی ها شورشرو در آوردن.
بازمیشه نگران نباش دوست من.
ولی خودمونیم خوب موچشون روگرفتی.
توهم شیطونی....![]()
راستی قضیه اش چی بود؟ من نبودم.به خاطر اون اسپمرا تاپیک ارژانتین و بستن!!! فعلا اویزون این تاپیک میشیم!
همه شونم بن شدن. رفتند در بند.
من داشتم با خیال راحت واسه خودم پست می دادم تو یه لحظه دیدم 1 page اضافه شد تا اومدم جواب بدم یه page دیگه هم اضافه شد!!! اول فکر کردم دوستانه اومودن جلو با روی خوش جواب دادم ولی وقتی دیدم دارن نقطه و خط پست میدن فهمیدم اومدن تاپیک و خراب کنن,به قول yuseph رفتم تو page شون مچشونو گرفتم!!! خلاصه تا اخطار دادم 3 تا page اسپم دادن و رفتن . بعد من موندوم و امارو اینا!!!!!
خودت بازم می فهمی چی میگی؟
بیخیال من نیومدم کل کل کنم ....اره من اصلا چیزی نمیفهمم . در این باره دیگه بحثی ندارم .
.................................................. ..........................................
در مقایسه ای که در سایت فیفا بین دو تیم کردم ارژانتین از نظر اماری بهتر از المان بوده ولی انشالله که یه بازی جذاب رو شاهد خواهیم بود .
به نظر من اگه المان میخواد آرژانتین رو متوقف کنه باید جلوی مسی رو بگیره. درسته مسی تا الان گل نزده ولی موتور محرک تیم آرژانتین مسی هست.
گل زدن به آرژانتین زیاد نمیتونه سخت باشه ولی گل نخوردن از آرژانتین سخته!
خیلی برام جالب بود....
توی تایپک آرژانتین بحث سر ریاست تاپیک خیلی داغ داغ بود....قانون گذاری هم کردن...
از این ور تاپیک آلمان بحث سر خانومهای خوشگل و غیره داغ داغ بود....خودمم بودم....
هر دوطرف بازی رو ول کردن چشبیدن به هواشی....
خیلی جالب بود...![]()
اقا یه سری بحث حاشیه ای راه افتاده بود که اگه خدا بخواد ختم بخیر شد. مشکل این بود که موسس تاپیکمون رییس شده بود!!
تاپیک المان چه خبره؟ انجا هم مثلا بحث سره بازیه حساس ارژانتین - المانه,میبینی؟؟
والا چی بگم؟
بحث بیشتر سر خانومهای آرژانتین و آلمانه.............
فکر کنم دیگه تموم شد.
دوتا تیم که قوی باشن همین میشه دیگه......
تو همینم برا بازی انگلیس با آلمان گفتی فری ! زن گرفتیو آدم نشدی
باید بگم امیر چوب کنه تو ... : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)