تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 99

نام تاپيک: تیروئید من

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    آزمایش تیروئید من در تاریخ 18/7/89 این شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دکتر گفته که وقتی هورمون ها منظم شدند ید درمانی می کنه. یعنی همه چیز برای ید درمانی آماده هست؟
    دکتر گفت شاید با یک بار ید مشکل حل بشه و شاید با دو بار. از روی این مقادیر نمی شه حدس زد که دو بار باید ید بخورم یا یک بار؟
    من اصلاً نمی تونم با جناب ید کنار بیام. همش یه ترس عجیبی دارم.

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    امروز (2/8/1389) رفتم پیش فوق تخصص غدد تا جواب آزمایشی که در پست قبل دادم رو به دکتر نشون بدم. در پرونده ام نوشته بودند در صورت میزان شدن TSH، ید تجویز شود..
    در پرونده ام آمده که تیروئیدم، کلاس 3 هست، گریوز هست و تازه امروز دکتر گفتند که چشمهات هم هنوز خیرگی داره، چند گره ای و گرم هست.
    در اثر لمس، لب سمت راست نرم و لب سمت چپ سفت تر بود و گره قابل لمس بود.
    بعد شروع کردند به دانشجوهاشون(همیشه باهاشون دو تا یا سه تا دانشجو هست) گفتند که اوضاع من بعد از خوردن ید چه طوری می شه. یه چیزهایی گفتند که من متوجه نشم.
    از صحبت هاشون(و سوال یواشکی از یکی از دانشجوهاشون) به این نتیجه رسیدم که با خوردن ید، تمام تیروئیدم رو از دست خواهم داد ولی اوضاع حاد نیست و به تمایل بیمار بستگی داره. بعد جمله ای گفتند که من اصلاً نفهمیدم چی بود: بعد از این اتفاق، دیگه----- نمی شه. جای خالی رو نمی دونم چیه چون نفهمیدم منظورشون چی بود.

حالا نظر متخصصان عزیز چی هست؟ به نظر شما منظور ایشون چی بوده؟یعنی تیروئید من باید از بین بره و نمی شه یه قسمتی از اون، بین بره؟

4. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه غلامعلی نوری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کره ی آب

پيش فرض

سلام
    آزمایش تیروئید من در تاریخ 18/7/89 این شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دکتر گفته که وقتی هورمون ها منظم شدند ید درمانی می کنه. یعنی همه چیز برای ید درمانی آماده هست؟
    دکتر گفت شاید با یک بار ید مشکل حل بشه و شاید با دو بار. از روی این مقادیر نمی شه حدس زد که دو بار باید ید بخورم یا یک بار؟
    من اصلاً نمی تونم با جناب ید کنار بیام. همش یه ترس عجیبی دارم.
    اول
    درسته اول بیمار باید داروها روخورده باشه و بعد از تعادل هورمونی ید دارمانی کنه چون اگر تعادل هورمونی طبیعی شده باشه عوارض کمترو مقدار و دفعات کمتری ید لازمه ( فقط چند روز پیش از ید درمانی دارو باید قطع بشه )

دوم
    گفته دکتر در باره ی تعداد دفعات هم درسته اصلا تعداد دفعات نیاز به ید درمانی یک کار تجربیه و از پیش نمی توان تععین کرد که قطعا کسی یک بار نیاز داره یا دوبار....

اما اگر دستورات پزشک را پیش از ید درمانی انجام دهی به احتمال خیلی زیاد با یک بار هم جواب می گیری

سوم

گرچه یک مقدار دلهره در این شرایط طبیعیه اما نگران نباش

یادت باشه که علم و دانش پزشکی خوبی تو رو می خواهد وقتی که پزشک فوق به نتیجه ی علمی رسید که ید درمانی کنی بدان که به سودته که انجام بدی

Last edited by غلامعلی نوری; 25-10-2010 at 20:15.

6. این کاربر از غلامعلی نوری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کره ی آب

پيش فرض

سلام
    امروز (2/8/1389) رفتم پیش فوق تخصص غدد تا جواب آزمایشی که در پست قبل دادم رو به دکتر نشون بدم. در پرونده ام نوشته بودند در صورت میزان شدن TSH، ید تجویز شود..
    در پرونده ام آمده که تیروئیدم، کلاس 3 هست، گریوز هست و تازه امروز دکتر گفتند که چشمهات هم هنوز خیرگی داره، چند گره ای و گرم هست.
    در اثر لمس، لب سمت راست نرم و لب سمت چپ سفت تر بود و گره قابل لمس بود.
    بعد شروع کردند به دانشجوهاشون(همیشه باهاشون دو تا یا سه تا دانشجو هست) گفتند که اوضاع من بعد از خوردن ید چه طوری می شه. یه چیزهایی گفتند که من متوجه نشم.
    از صحبت هاشون(و سوال یواشکی از یکی از دانشجوهاشون) به این نتیجه رسیدم که با خوردن ید، تمام تیروئیدم رو از دست خواهم داد ولی اوضاع حاد نیست و به تمایل بیمار بستگی داره. بعد جمله ای گفتند که من اصلاً نفهمیدم چی بود: بعد از این اتفاق، دیگه----- نمی شه. جای خالی رو نمی دونم چیه چون نفهمیدم منظورشون چی بود.

حالا نظر متخصصان عزیز چی هست؟ به نظر شما منظور ایشون چی بوده؟یعنی تیروئید من باید از بین بره و نمی شه یه قسمتی از اون، بین بره؟
    نتیجه و اثر کامل ید درمانی بعد از چند ماه مشخص میشه

بعد از ید درمانی تا چند روز بیمار باید به ویژه از بچه ها دور باشد

ید درمانی بتدریج تیرویید را از کار می اندازه و طرف مجبوره تا آخر عمر قرص تیرویید بخوره

در ید درمانی نمی توان تنها بخشی از تیرویید را انتخاب کرد چون ید از طریق جریان خون به تمام بخش های غده می رسه و همه جا ی آن را( چه سالم و چه پرکار) سرکوب می کنه

در هر صورت ید درمانی ساده تر از جراحی انجام می شود و اقدامی پیچده و پر خرج نیست و نتیجه بخش هم هست

اما تا آخر عمر باید بیمار قرص بخورد درنهایت فقط همین

8. این کاربر از غلامعلی نوری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    آقای غلامعلی نوری، اولاً تشکر می کنم بابت پاسخی که دادید و ثانیاً چند تا سوال برام به وجود اومد:

1-وقتی ید خورده می شه، تعداد دفعاتی که باید نزد پزشک برای بررسی عملکرد ید مراجعه کرد چند بار هست؟ این رو به خاطر این می پرسم که زمانی رو برای این کار انتخاب کنم که مشغله ذهنی و کاری کمتری داشته باشم.

2-وقتی ید خورده می شه، معمولاً چند ماه طول می کشه تا اثر خودش رو بگذاره؟

3-آیا بعد از خوردن ید باید از قرص متی مازول استفاده بشه یا نه و یا اینکه بسته به شرایط فرد بیمار داره؟

4-آیا با خوردن ید و از بین رفتن غده تیروئید، هر چیزی که راجع به تیروئید بوده از بین می ره؟ یعنی گریوز و بیرون زدگی چشم و خیرگی و گره و ضربان بالای قلب و....؟

5-اصولاً خورن متی مازول بهتره یا خوردن لووتیروکیسن تا آخر عمر؟

6-اگه با یک بار خودن یدف مشکل حل بشه باز هم همه تیروئید از بین خواهد رفت؟

7-از بین رفتن تیروئید کاری به پاراتیروئید نداره و من مجبور نخواهم بود که قرص کلسیم بخورم و کمبود فسفر پیدا نمی کنم؟

8-اگه به دو پست قبل که در ابتدای این صفحه هست توجه کنید، میزان TSH در حالت نرمال هست ولی پزشک گفتند که 5.6 هنوز بالا است و قرص من رو کردند یک چهارم در روز.

9-دکتر گفتند که چون بیشتر از 2 سال هست که داری قرص می خوری و تیروئید خوب نشده باید ید درمانی بشه یعنی گریوز باید 2 ساله خودش رو نشون بده.

10-با توصیفاتی که گفتم، آیا هر دو لب دچار مشکل هستند یعنی در هر لب، گره وجود داره؟

11-دکتر گفتند که خود بیمار هم باید تمایل به خوردن ید داشته باشه، یعنی اوضاع من اورژانسی نیست که حتماً همین حالا که هورمون ها متعادل شده اند این کار انجام بشه. آیا تاخیر در این کار باعث بدتر شدن می شه یعنی ممکنه تیروئید بزرگ تر بشه؟

12-شما نظری در مورد پر کردن جای خالی در 3 پست قبلی ندارید؟ با خوردن ید، چه چیزی دیگه نمی شه؟
    چرا به بیمار نمی گن که اوضاع چگونه است و مثلا، با خوردن ید چی قراره بشه؟ چرا پنهان می کنن؟
    اینجوری که بدتره چون کلی سوال بی جواب توی ذهن بیمار و خانواده اش ایجاد می شه و دلهره رو بیشتر می کنه.

با سپاس

10. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کره ی آب

پيش فرض

سلام
    آقای غلامعلی نوری، اولاً تشکر می کنم بابت پاسخی که دادید و ثانیاً چند تا سوال برام به وجود اومد:

1-وقتی ید خورده می شه، تعداد دفعاتی که باید نزد پزشک برای بررسی عملکرد ید مراجعه کرد چند بار هست؟ این رو به خاطر این می پرسم که زمانی رو برای این کار انتخاب کنم که مشغله ذهنی و کاری کمتری داشته باشم.
    بستگی به نظر پزشک معالج داره ممکنه بگه دوهفته ی بعد ممکنه بگه ماه بعد وغیره

2-وقتی ید خورده می شه، معمولاً چند ماه طول می کشه تا اثر خودش رو بگذاره؟ معمولا در نهایت کمتر از 4 ماه نتیجه اش کاملا مشخص میشه

3-آیا بعد از خوردن ید باید از قرص متی مازول استفاده بشه یا نه و یا اینکه بسته به شرایط فرد بیمار داره؟

بله تا پیش از اثر گذاری موثر ید که چند ماه طول می کشه باید مصرف بشه ولی بهتره که شما هر ماه آزمایش بدین هر وقت تیرویید کم کار شده باشه پزشک معالج متی رو کن می کنن

4-آیا با خوردن ید و از بین رفتن غده تیروئید، هر چیزی که راجع به تیروئید بوده از بین می ره؟ یعنی گریوز و بیرون زدگی چشم و خیرگی و گره و ضربان بالای قلب و....؟
    گریوز و گره از بین میره تپش قلب هم کم میشه و لی بیرون افتادگی چشم بعیده تغییر زیادی بکنه حتی با تجویز کورتون هم زیاد تغییر نمی کنه

5-اصولاً خورن متی مازول بهتره یا خوردن لووتیروکیسن تا آخر عمر؟ به نظر من لووتیروکسی بهتره چون برای کنترل دارویی گریوز چند عدد قرص متی لازمه پس عوارض بیشتری میده اما برای کمکاری تیرویید معمولا یک قرص لووتیروکسین کافیه و

6-اگه با یک بار خودن یدف مشکل حل بشه باز هم همه تیروئید از بین خواهد رفت؟ در نهایت بله در واقع نتیجه بخشی و فلسفه ی ید درمانی همینه که تیرویید را از کار میندازه

7-از بین رفتن تیروئید کاری به پاراتیروئید نداره و من مجبور نخواهم بود که قرص کلسیم بخورم و کمبود فسفر پیدا نمی کنم؟ بله

8-اگه به دو پست قبل که در ابتدای این صفحه هست توجه کنید، میزان TSH در حالت نرمال هست ولی پزشک گفتند که 5.6 هنوز بالا است و قرص من رو کردند یک چهارم در روز.

9-دکتر گفتند که چون بیشتر از 2 سال هست که داری قرص می خوری و تیروئید خوب نشده باید ید درمانی بشه یعنی گریوز باید 2 ساله خودش رو نشون بده. نه اینطور نیست تشخیص گریوز از اول هم گریوزه ولی معمولا 1.5 تا 2 سال اول دارودرمانی داره

10-با توصیفاتی که گفتم، آیا هر دو لب دچار مشکل هستند یعنی در هر لب، گره وجود داره؟
    در ید درمانی دیگه فرقی نمی کنه هردو لوب گره گره داشته باشند یا یکی

11-دکتر گفتند که خود بیمار هم باید تمایل به خوردن ید داشته باشه، یعنی اوضاع من اورژانسی نیست که حتماً همین حالا که هورمون ها متعادل شده اند این کار انجام بشه. آیا تاخیر در این کار باعث بدتر شدن می شه یعنی ممکنه تیروئید بزرگ تر بشه؟

نه در صورتی که قرص ها رو بخوری بزرگتر نمی شه ولی به نظر من بهتره هر چه سریعتر اقدام کنی

بیماران زیادی بعد از ید درمانی راضی بوده اند و می گفتن ای کاش زودتر انجام می دادیم !

12-شما نظری در مورد پر کردن جای خالی در 3 پست قبلی ندارید؟ با خوردن ید، چه چیزی دیگه نمی شه؟
    چرا به بیمار نمی گن که اوضاع چگونه است و مثلا، با خوردن ید چی قراره بشه؟ چرا پنهان می کنن؟
    اینجوری که بدتره چون کلی سوال بی جواب توی ذهن بیمار و خانواده اش ایجاد می شه و دلهره رو بیشتر می کنه.

هومورن های تیرویید دیگه ساخته نمی شه
    با سپاس
    پاسخ ها در جلوی پرسش هاست

اقدام کن نترس

12. این کاربر از غلامعلی نوری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    آقای نوری، چقدر خوبه که به سوال ها پاسخ می دید. اگه همه پزشکان همینجوری به سوال های بیمارانشون جواب بدن چقدر خوب می شد. اینهمه سردرگمی وجود نداشت. شاید برای همینه که می گن پزشک فوق تخصص، طبق استاندارد باید 20 دقیقه و متخصص، 15 دقیقه برای بیمارش وقت بگذاره که متاسفانه کمتر جایی این اتفاق می افته.
    1-آقای نوری اگر من با این شرایط، جراحی رو انجام کنم باز هم کل تیروئید خارج خواهد شد؟

2-و اینکه مشکل بیرون زدگی چشم با چه چیزی کاملاً درمان خواهد شد؟ البته بیرون زدگی اش خیلی بهتر شده و در حال حاضر هم مورد واضحی نیست ولی دیروز دکتر گفتند که چشم هام هم خیرگی داره. البته من دو دفعه دیگه هم رفتم پیششون ولی به این مورد اشاره ای نکرده بودند در حالیکه به خوبی، بیمار رو مشاهده می کنند.

3-قرص لووتیروکسین حاوی کدوم هورمون هست؟ T3 یا T4 ؟ اگر حاوی یک مورد هست پس مورد دیگه چه طوری ساخته می شه وقتی تیروئید از بین رفته.

با تشکر از پاسخگویی شما

14. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کره ی آب

پيش فرض

سلام
    آقای نوری، چقدر خوبه که به سوال ها پاسخ می دید. اگه همه پزشکان همینجوری به سوال های بیمارانشون جواب بدن چقدر خوب می شد. اینهمه سردرگمی وجود نداشت. شاید برای همینه که می گن پزشک فوق تخصص، طبق استاندارد باید 20 دقیقه و متخصص، 15 دقیقه برای بیمارش وقت بگذاره که متاسفانه کمتر جایی این اتفاق می افته.
    1-آقای نوری اگر من با این شرایط، جراحی رو انجام کنم باز هم کل تیروئید خارج خواهد شد؟

2-و اینکه مشکل بیرون زدگی چشم با چه چیزی کاملاً درمان خواهد شد؟ البته بیرون زدگی اش خیلی بهتر شده و در حال حاضر هم مورد واضحی نیست ولی دیروز دکتر گفتند که چشم هام هم خیرگی داره. البته من دو دفعه دیگه هم رفتم پیششون ولی به این مورد اشاره ای نکرده بودند در حالیکه به خوبی، بیمار رو مشاهده می کنند.

3-قرص لووتیروکسین حاوی کدوم هورمون هست؟ T3 یا T4 ؟ اگر حاوی یک مورد هست پس مورد دیگه چه طوری ساخته می شه وقتی تیروئید از بین رفته.

با تشکر از پاسخگویی شما

قله بلند کچلم کردی اینقدر سوال پرسیدی کدام دکتره اونم مجانی اینقدر و قت بگذاره و به سوالات جواب بده ؟؟؟؟؟؟

1- نه فقط گره ها برداشته می شه ولی اگر تعداد گرها بیش از یکی دوتا باشه ید درمانی به صرفه تر و مطمئن ترو نتیجه بخش تره

2- باید منتظر مرور زمان باشی تا شایداصلاح بشه اگر چند ین ماه بعد از ید درمانی باز تاخیر در بستن وجود داشت و پلک خوب بسته نشه و چشم خشک بشه و بطور کلی عوارض بده ممکنه نیاز به جراحی پلاستیک باشه ( احتمالش کمه ولی جهت اطلاع گفتم )

3- چه سوالایی می پرسی که اصلا ربطی به بیمار نداره ولی خوب جواب :

قرص T4 است ولی آن چیزی که مورد استفاده ی بافتها ی بدن هست T3 می باشد
    پس تی چار باید تبدیل به تی سه بشه اما این تبدیل دیگه نیازی به وجود تیرویید نداره بلکه در بافت های دیگر بدن مانند کبد وریه و غیره تبدیل به تی سه میشه

پاسخ تمام شد

موفق باشی

16. 2 کاربر از غلامعلی نوری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    می بخشید که زیاد سوال می کنم چون واقعاً می ترسم. امیدوارم این ترس من رو درک کنید چون اگر ید خورده بشه دیگه نمی تونم به عقب برگردم.
    نویسنده: استاد ناصر ملک نیا هورمون های تیروئید( T3 و T4 ) از اسید آمینه تیروزین مشتق می شوند. حدود 95 درصد هورمونی که از غد ه تیروئید ترشح می شود ، به صورت T4 (تیروکسین) است. با وجودی که میزان ترشح T3 از غده تیروئید بسیار ناچیز است، این هورمون نقش اصلی را ایفا می کند. قسمت اعظم T3 موجود در خون از تبدیل T4 به T3 در بافت های محیطی از جمله کبد، کلیه و جفت بوجود می آید. البته بافت هایی چون مغز و هیپوفیز نیز می توانند T4 را به T3 تبدیل کنند ، اما T3 حاصل وارد خون نمی شود و اثر خود را در همان مکان بر جای می گذارد . به طور کلی، 80 درصد T3 موجود در خون در کبد و 20 درصد آن در تیروئید ساخته می شود.
    پس طبق این متن، خود تیروئید هم در حال تولید T3 است وبا از بین رفتن این غده، این مقدار از دست می رود. چگونه با خوردن لووتیروکسین این قضیه قابل توجیه هست؟

اگر با عمل جراحی، فقط گره برداشته می شه و کل تیروئید نابود نمی شه، به نظر بهتر نیست؟

در ضمن من دچار حساسیت هستم و مکثم هم به خاطر همین هست. منتظرم اوضاع حساسیت ریه بهتر بشه. یکشنبه که رفتم پیش فوق تخصص ریه، دور دوم استفاده از اسپری ها آغاز شد. دکتر گفتند که اوضاع بهتر شده ولی اسپری ها رو مثل قبل مصرف کن و یک اسپری اضافی به نام آتروون هم دادند.

یه مدتی، حساسیت بدنی ام بهتر شده بود ولی حدوداً 15 روزی می شه که مجبورم هر روز یا یک روز در میان، لوراتادین بخورم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من تیروئید دارم و چاق شدم چکارکنم ورزش و رژیم هم دارم tsh36.1 t4 5.8t3 0.8 راهنمایم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •