دوستان قبلا شنیده بودم که چندتا از نویسنده های ایرانی چند تا کتاب به عنوان بقیه هری پاتر نوشتن(بقیه جلد چهار و...)نظرتون در رابطه با اونا چیه؟
دوستان قبلا شنیده بودم که چندتا از نویسنده های ایرانی چند تا کتاب به عنوان بقیه هری پاتر نوشتن(بقیه جلد چهار و...)نظرتون در رابطه با اونا چیه؟
بقيه ي جلد چهار چيه عزيز دل ؟!
هري پاتر 12 تا كتاب هست كه همش به صورت كامل نوشته شده
اونكه شما ميگي حتما فن فيكيشن هست
منظور من هم اون بود دیگهاینم لیستیه که از یه سایتی گرفتم که اسم به قول شما فن فیکیشن رو داره.
فن فیکشن های هری پاتری:هری پاتر و تنها وارثهری پاتر و کیمیا گری در برجهری پاتر و آخر عشق و خشمهری پاتر و برج سیاههری پاتر و معجون مرگهری پاتر و دنیای فانیهری پاتر و شوالیه17 ساله ادامه هری پاتر و نیروی شیطانیهری پاتر و ارباب جادوهری پاتر و خاطرات لوسیوسهری پاتر و لرد سیاه
هری پاتر و دختر ماسک دارهری پاتر و انتقام نهاییهری پاتر و دومین حلقه قدرتهری پاتر و آغاز پایانهری پاتر و جادوی نا بخشیدنیهری پاتر و اربابان جادوهری پاتر و مرئی نامرئیهری پاتر و وارث ولدمورتهری پاتر و نبرد با سرنوشت
ببين، از جلد 4 هري پاتر به بعد كه با نام " هري پاتر و جام آتش " باشه، هري پاتريست ها خلق شدند
هرجا ميرفتي تبليغات سايت هاي هري پاتري بود ...
فروم هايي ميزدن كه پر از كاربر بود و ايفاي نقش هري پاتر بود، مثلا گروه بندي ميكردن و توي يكي از 4 گروه هاگوارتز ميوفتادي و ... كه خيلي خيلي حال ميداد و هنوز خاطراتش برام مونده
بعد از جلد 4 به بعد، ملت هواداران هري پاتر ( كه اون موقع خيلي هم زياد بودن و اين هم فقط به خاطر سياست رولينگ بود ) شروع ميكردن كه ادامه ي هري پاتر رو خودشون مينوشتن و ازين جور كارا
فن فيكيشن هم همينه، تازه اين ليست خيلي كوچيكتر از اون هست كه فكرشو ميكردم، اون موقع هركسي رو ميديدي فن فيكيشن مينوشت براي هري پاتر !
ولي بعد از جلد 12 به بعد ديگه تب هري پاتر خوابيد چون كتابش تموم شد ...
شما هم اگه هر 12 جلد رو خوندي پيشنهاد ميكنم كه اين رو بخوني، درضمن، اگه لينك دانلود اين فن فيكيشن هارو داري بزار ما هم دانلود كنيم و حالشو ببريم !
من چند جلدشو به فارسی و غیر فارسی خوندم اما اصلا بش علاقمند نشدم. البته هر کی سلیقه ای برا خودش داره ...
یکی از مطالب این صفحست:گه لينك دانلود اين فن فيكيشن هارو داري بزار ما هم دانلود كنيم و حالشو ببريم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی ممکنه ادم هری پاترو بخونه و عاشقش نشه
راستی بچه ها تو روزنامه خوندم جی کی رولینگ قصد داره تو کتابای بعدیش بازم از شخصیت هری پاتر استفاده کنه![]()
اسم كتاب بعديش قراره دايره المعارف هري پاتر باشه ...
به نظرم خيلي چرت ميشه !
اصلا در مورد چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)