تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 284 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در موردش توضیح دادم .. پست های قبل رو مطالعه کنید.

بفرمایید.. البته متاسفانه چون دوربین خوبی فعلا دم دستم نیست کیفیت عکس ها خوب نیست (دوربین خود آیفون از این دوربین که باهاش عکس می گیرم (Canon IXUS 900Ti) بهتره ! )

بزودی یک دوربین خوب جور می کنم و عکس های دقیق تر می گیرم.

این قضیه رو خود Apple هم رسما تایید کرد که به اون شکل گرفتن گوشی باعث پایین اومدن آنتن میشه. ولی من دقیقا گوشی رو به همون شکل گرفتم و یک ساعت هم حرف زدم و کوچکترین مشکلی توی تماس نبود .. البته این مشکل چون AT&T توی آمریکا مشکل شدید آنتن دهی داره ممکنه اذیت کنه.. برای من که مسئله ای نیست و آنتن دهی این آیفون نسبت به گوشی های قبلی خودم به طور محسوس بهتره.

Rreview نصفه نیمه آماده شده .. منتظر یک سری خرت و پرت هستم (دوربین خوب، گوشی های دیگه، ...) تا کامل بشه
    سلام بر شما دوست عزیز
    من از شما به خاطر اطلاع رسانیتون متشکرم و خواهشا اگر براتون امکان داره یه عکس با کیفیت عالی هم داخل آیپاد و آیفون 4 و اگر گوشی دیگه ای دم دست هست بگزارید که کیفیت lcd و تفاوتشون مشخص بشه
    ممنون

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اینم برای اینکه یکم به فیض معنوی برسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

در موردش توضیح دادم .. پست های قبل رو مطالعه کنید.

بفرمایید.. البته متاسفانه چون دوربین خوبی فعلا دم دستم نیست کیفیت عکس ها خوب نیست (دوربین خود آیفون از این دوربین که باهاش عکس می گیرم (Canon IXUS 900Ti) بهتره ! )

بزودی یک دوربین خوب جور می کنم و عکس های دقیق تر می گیرم.

این قضیه رو خود Apple هم رسما تایید کرد که به اون شکل گرفتن گوشی باعث پایین اومدن آنتن میشه. ولی من دقیقا گوشی رو به همون شکل گرفتم و یک ساعت هم حرف زدم و کوچکترین مشکلی توی تماس نبود .. البته این مشکل چون AT&T توی آمریکا مشکل شدید آنتن دهی داره ممکنه اذیت کنه.. برای من که مسئله ای نیست و آنتن دهی این آیفون نسبت به گوشی های قبلی خودم به طور محسوس بهتره.

Rreview نصفه نیمه آماده شده .. منتظر یک سری خرت و پرت هستم (دوربین خوب، گوشی های دیگه، ...) تا کامل بشه
    دوست عزیز مبارک باشه.
    صداش تو هدفون و اسپیکر نسبت به 3gs چطوره؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام بر شما دوست عزیز
    من از شما به خاطر اطلاع رسانیتون متشکرم و خواهشا اگر براتون امکان داره یه عکس با کیفیت عالی هم داخل آیپاد و آیفون 4 و اگر گوشی دیگه ای دم دست هست بگزارید که کیفیت lcd و تفاوتشون مشخص بشه
    ممنون
    سلام

برای چنین مقایسه ای من نیاز به یک دوربین حرفه ای دارم .. متاسفانه با دوربینی که فعلا دارم نمیشه چنین عکسی گرفت. در حال تلاش برای جور کردن چنین دوربینی هستم.

دوست عزیز مبارک باشه.
    صداش تو هدفون و اسپیکر نسبت به 3gs چطوره؟
    کیفیت هدفون در همون حد (شاید کمی بهتر) ولی تفاوت کیفیت اسپیکر مثل تفاوت روز و شبه ..! کیفیت اسپیکر بیش از حد نسبت به قبل بهتر شده.

5. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

برای چنین مقایسه ای من نیاز به یک دوربین حرفه ای دارم .. متاسفانه با دوربینی که فعلا دارم نمیشه چنین عکسی گرفت. در حال تلاش برای جور کردن چنین دوربینی هستم.
    این دوربینی که مد نظرته پیدا میشه ؟! چون می دونم هر دوربینی به چشمت نمیاد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از دوست مسی دوست جناب stream
    اگر براتون مقدور بود چه چند دقیقه از کارایی این گوشی مثلا سرعت و....(درصورت امکان) تهیه کنید مشرف میکنید بچه های فرومو

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

هدست زیبا برای آیفون

محصولی که مشاهده می‌کنید هدستی مجهز به بلوتوث از کمپانی TokyoFlash است. این هدست با نام Kisai Escape C Bluetooth Reciever ضمن برخورداری از ظاهری شیک و زیبا، ابزاری بسیار سودمند برای کاربران آی‌فون به شمار می‌آید.
    زمانی که این هدست را با آی‌فون هوشمند خود جفت می‌کنید، می‌توانید از آن تا 180 ساعت به عنوان یک گیرنده و میکروفون برای انجام تماس‌های تلفنی Skype استفاده کنید.

علاوه بر این، می‌توانید از این محصول به عنوان یک گیرنده بی‌سیم استفاده کنید و به موسیقی ها و فایل‌های موجود در ام‌پی‌تری پلیر خود گوش بدهید و لذت ببرید. قیمت این هدست بلوتوث جذاب و زیبا و LED دار 115 دلار است.

9. 3 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان جواب من رو كسي نداد.قيمت اين سري از آيفون تو بازار چنده ؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

عکس های از ریحانا و نامزدش در حال خرید گوشی آیفون 4 ریحانا خواننده 22 ساله و دوست پسرش مت کمپ بازیکن بیسبال در حال خرید گوشی جدید اپل ، آیفون 4 در وستوود دیده می شوند
    بنظر می رسد دوست پسرش مت قصد خرید آیفون رو داشت ریحانا مانند بسیار از سلبریتی ها دیگه از گوشی های بلاک بری استفاده می کند

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 693x891.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 693x887.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 682x751.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 691x875.

اپل 3 روز پیش گوشی جدید خود آیفون 4 را منتشر کرده ولي پیش فروش اینترنتی آن از یک هفته پیش آغاز شده بود و طی آن تنها در یک روز 600 هزار آی‌فون 4 به فروش رفت
    آی‌فون جدید دارای قابلیت‌های جدید نظیر تماس ویدئویی، طراحی بدنه متفاوت، فلش LED، دقت صفحه نمایش بیشتر و از همه مهم‌تر دارای سیستم عامل جدید با قابلیت Multi-tasking است که بسیاری از کاربران اپل تا پیش از این، آن‌ را بزرگ‌ترین نقص آی‌فون می‌دانستند.
    تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند تا پایان سه ماهه کنونی که روز یک‌شنبه به پایان می‌رسد، 8 تا 9 میلیون آی‌فون به فروش برسد.
    از عصر دیروز هر سهم اپل با نیم درصد افزایش 273.32 دلار خرید و فروش شد.
    گزارش‌هایی رسیده از بعضی شهرها مانند توکیو خبر از کمبود آی‌فون 4 در فروشگاه‌های اپل دارد و گفته می‌شود این امر می‌تواند فروش محصول جدید را تحت تأثیر قرار دهد.
    از طرفی بعضی ویدئوهای پست شده در وب‌سایت یوتیوب نشان می‌دهد کاربران از قدرت آنتن‌دهی آی‌فون 4 ناراضی هستند.
    آی‌فون 4 دارای بدنه‌ای فلزی است که از آن به عنوان بخشی از آنتن نیز استفاده می‌شود

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 651x350.

12. 3 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    اینم یه مقایسه کیفیت image & video بین گوشی های مختلف.

آقای stream عزیز لطفا به پست 51 هم پاسخ بده.
    با تشکر

14. این کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •