سلام بر شما دوست عزیز
من از شما به خاطر اطلاع رسانیتون متشکرم و خواهشا اگر براتون امکان داره یه عکس با کیفیت عالی هم داخل آیپاد و آیفون 4 و اگر گوشی دیگه ای دم دست هست بگزارید که کیفیت lcd و تفاوتشون مشخص بشه
ممنون
سلام بر شما دوست عزیز
من از شما به خاطر اطلاع رسانیتون متشکرم و خواهشا اگر براتون امکان داره یه عکس با کیفیت عالی هم داخل آیپاد و آیفون 4 و اگر گوشی دیگه ای دم دست هست بگزارید که کیفیت lcd و تفاوتشون مشخص بشه
ممنون
اینم برای اینکه یکم به فیض معنوی برسید
![]()
دوست عزیز مبارک باشه.
صداش تو هدفون و اسپیکر نسبت به 3gs چطوره؟![]()
سلام
برای چنین مقایسه ای من نیاز به یک دوربین حرفه ای دارم .. متاسفانه با دوربینی که فعلا دارم نمیشه چنین عکسی گرفت. در حال تلاش برای جور کردن چنین دوربینی هستم.
کیفیت هدفون در همون حد (شاید کمی بهتر) ولی تفاوت کیفیت اسپیکر مثل تفاوت روز و شبه ..! کیفیت اسپیکر بیش از حد نسبت به قبل بهتر شده.
این دوربینی که مد نظرته پیدا میشه ؟! چون می دونم هر دوربینی به چشمت نمیاد !برای چنین مقایسه ای من نیاز به یک دوربین حرفه ای دارم .. متاسفانه با دوربینی که فعلا دارم نمیشه چنین عکسی گرفت. در حال تلاش برای جور کردن چنین دوربینی هستم.![]()
ممنون از دوست مسی دوست جناب stream
اگر براتون مقدور بود چه چند دقیقه از کارایی این گوشی مثلا سرعت و....(درصورت امکان) تهیه کنید مشرف میکنید بچه های فرومو
هدست زیبا برای آیفون
محصولی که مشاهده میکنید هدستی مجهز به بلوتوث از کمپانی TokyoFlash است. این هدست با نام Kisai Escape C Bluetooth Reciever ضمن برخورداری از ظاهری شیک و زیبا، ابزاری بسیار سودمند برای کاربران آیفون به شمار میآید.
زمانی که این هدست را با آیفون هوشمند خود جفت میکنید، میتوانید از آن تا 180 ساعت به عنوان یک گیرنده و میکروفون برای انجام تماسهای تلفنی Skype استفاده کنید.
علاوه بر این، میتوانید از این محصول به عنوان یک گیرنده بیسیم استفاده کنید و به موسیقی ها و فایلهای موجود در امپیتری پلیر خود گوش بدهید و لذت ببرید. قیمت این هدست بلوتوث جذاب و زیبا و LED دار 115 دلار است.
سلام
دوستان جواب من رو كسي نداد.قيمت اين سري از آيفون تو بازار چنده ؟
عکس های از ریحانا و نامزدش در حال خرید گوشی آیفون 4 ریحانا خواننده 22 ساله و دوست پسرش مت کمپ بازیکن بیسبال در حال خرید گوشی جدید اپل ، آیفون 4 در وستوود دیده می شوند
بنظر می رسد دوست پسرش مت قصد خرید آیفون رو داشت ریحانا مانند بسیار از سلبریتی ها دیگه از گوشی های بلاک بری استفاده می کند
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 693x891.
![]()
![]()
![]()
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 693x887.
![]()
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 682x751.
![]()
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 691x875.
![]()
![]()
اپل 3 روز پیش گوشی جدید خود آیفون 4 را منتشر کرده ولي پیش فروش اینترنتی آن از یک هفته پیش آغاز شده بود و طی آن تنها در یک روز 600 هزار آیفون 4 به فروش رفت
آیفون جدید دارای قابلیتهای جدید نظیر تماس ویدئویی، طراحی بدنه متفاوت، فلش LED، دقت صفحه نمایش بیشتر و از همه مهمتر دارای سیستم عامل جدید با قابلیت Multi-tasking است که بسیاری از کاربران اپل تا پیش از این، آن را بزرگترین نقص آیفون میدانستند.
تحلیلگران پیشبینی میکنند تا پایان سه ماهه کنونی که روز یکشنبه به پایان میرسد، 8 تا 9 میلیون آیفون به فروش برسد.
از عصر دیروز هر سهم اپل با نیم درصد افزایش 273.32 دلار خرید و فروش شد.
گزارشهایی رسیده از بعضی شهرها مانند توکیو خبر از کمبود آیفون 4 در فروشگاههای اپل دارد و گفته میشود این امر میتواند فروش محصول جدید را تحت تأثیر قرار دهد.
از طرفی بعضی ویدئوهای پست شده در وبسایت یوتیوب نشان میدهد کاربران از قدرت آنتندهی آیفون 4 ناراضی هستند.
آیفون 4 دارای بدنهای فلزی است که از آن به عنوان بخشی از آنتن نیز استفاده میشود
![]()
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 651x350.
![]()
![]()
سلام
اینم یه مقایسه کیفیت image & video بین گوشی های مختلف.
آقای stream عزیز لطفا به پست 51 هم پاسخ بده.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)