اینم لینک پلاگین های onOne ......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک پلاگین های onOne ......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by boy_kochak; 13-05-2011 at 22:27.
سلامخیلی زحمت کشیدین ولی سافتگذر اعضای ویژه .........ولی رپیدباز اشتراک دارم که اینم نسخه مکس هستش من نسخه ویندوز میخوام بازم شرمنده اذیت شدین
![]()
اینم خدمت شما رپید باز اکنت داری دیگه ....
سایت منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت دیگر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم برای Portraiture Plugin برای ویندوزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by boy_kochak; 14-05-2011 at 10:58.
سلام
استاد بسته پلاگین رو نصب کردم لطفا ببینید همیناست؟
این قفل جیه؟
![]()
مجموعه کاملش هست؟؟؟؟؟ که فارسی باشه ؟؟؟؟ حجمش چقدره
کاملترین مجموعه پلاگین فتوشاپ
onone-perfect-photo-suite-55
آره خودشه ... اون قفلم برای بگراند هست برای کار با layer ها باید اون رو باز کنی و همچینن در مورد پلاگین ها .... دوبار کلیک کن روش یه پنجره باز میشه ok کن layer باز میشه و دیگه بکراند نیست .
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
دوست عزیز همین مجموعه که معرفی شده مجموعه خوبیه اما درکل تمام پلاگین ها همون کارهایی که شما با فیلترها انجام میدد رو جمع میکنن و راحت تر استفاده میشن ، اگر حرفه ای باشید و به خوبی به فیلترها و ... تسلط داشته باشید احتیاجی به این پلاگین ها ندارید مگر در موارد خاص![]()
سلام همه این آموزش ها را از کجا می تونم پیدا کنم تو کتاب باشه البته اگه سی دی شم باشه بد نیست
سلام
استاد این عکس قدیمی از بابام هستش پس زمینه عوض کردم ویه خورده کارهای دیگه
موی سر حالت طبیعی نداره لبه برش صاف هستش لطفا راهنمایی کنید
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید Feather رو روی 7 یا بیشتر بذاری
![]()
Last edited by behzad74; 26-05-2011 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)