خداییش که حرف دلمو زدی
به قول کایلی مینوگ گفتنی I'm in love .... I'm in love البته منطورم این گوشیه هست![]()
خداییش که حرف دلمو زدی
به قول کایلی مینوگ گفتنی I'm in love .... I'm in love البته منطورم این گوشیه هست![]()
پست انگجت آپدیت شد با ویدئو!
راستی کسی می دونه unlock کی میاد؟ :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Droid X vs. iPhone 4... hang out!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بی زحمت چند تا نقطه مشترکش با تبلت ها رو بگی؟هرچی نگاه می کنم به نظرم گوشی میاد تا تبلت
بزرگ ترین چیزی که تبلت باید داشته باشه صفحه بزرگ و مولتی تاچ هست
من خودم قبل از اینکه شما حتی با متورولا آشنا باشی من طرفدار موتورولا بودم پس دشمن نیستم با موتورولا چرا درباره گوشی جدیدش که مایلستون 2 هم شاید نام بگیره نگفتم؟؟؟؟
قبول کن که این گوشی نیست اندازشو تو دست دیدی دیگه.........اگر این گوشی با صفحه 4 بود مطمئن باش فروشش 2 برابر میشد
عجیب! ولی اولین آپدیت برای droid x (درمورد change log چیزی گفته نشده)راستی بچه ها کسی اینو نگفت که nfs هم همزمان با droid x میاد
![]()
Last edited by johnypersian1656; 24-06-2010 at 11:42.
آخه اینهمه گوشی با صفحه بزرگ. همشون میشن تبلت یعنی؟تازه 4.3 که اونجوری که شما میگید بزرگ نیست. بد نیست یک نگاهی به Dell streak بندازید ببینید گوشی بزرگ به چی میگن
به هر حال سلیقه ای هست اینکه آدم خوشش بیاد از یک دیوایس. مثلا اگه این 4 بود من مثل گوشی های دیگه بهش نگاه میکردم، ولی الآن اینجوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم البته نظر خودت رو داری و صرف نظر از این عبارت "قبول کن" نظرتون کاملا محترم هست.
![]()
Last edited by musketeer; 24-06-2010 at 12:53.
يه روز ما درس داشتيم نبوديم چه شلوغ شد اينجا
خوب اين هم از درويد ايكس . خيالمون راحت شد . حالا ديگه دنبال عكس و اطلاعات جديد نيستيم كه ازش لو بره.
اين هم سايت موتورولا
اما ديدين گفتم كه جي اس ام نيست ! اين گوشي فقط مال اپراتور ورژن آمريكا هست و به بازارهاي جهاني نمياد.فعلا"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته موتو يه چيز مشابه اين براي ارائه جهاني آماده ميكنه . موتو خودش بهم گفت
--
از لحاظ سايز هم به نظر من بستگي به كاربرش داره . مثلا" در يكي از عكسها كه از سري اولش هست خيلي بزرگ به نظر مياد كه اين بدليل دستهاي كوچك خانومي هست كه گوشي دستشه . اگه دست من باشه معمولي و كوچيك به نظر مياد !
اين اولين گوشي هست كه به آندرويد 2.2 آپديت ميشه (در جولاي)
البته به زودي 2.2 واسه ميلستون هم مياد بچه ها
و اين پايه مالتي مدياي گوشي يا همون داك .
يه كم بزرگتر بود ميشد به جاي سينماي خانوادگي ازش استفاده كرد .خيلي با حاله
![]()
Last edited by fire159; 24-06-2010 at 13:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)