ایول من بعد از carbon تو همچین فکری بودم واقعا اگر میشد اینکارو کرد چه حالی میداد تازه اگر میشد سیستم ببندی بعد از تو ماشین تنظیمش کنی صدا کیفیت و همچی و باهاش بری پوز بدی و وسط ریس صداشو ببری بالا که همه تو کفش بمونن خلاصه این ایدهایی که تو ذهن ما هست چرا تو ذهن ea نیستاصلا EA باید یه بازی بزنه اسمشم بزاره NFS Tuning توشم یه آیتم بزاره که ماشینا از جهت تیونینگشون با هم رقابت کنن یعنی ماشینو تا ته بشه دستکاری کرد حتی بشه تا حدی کیتایه بدنرم طراحی کرد و بعدم تو رقابت به زیباترین ماشیم جایزه بدن(میشه تو آنلاین شبیه سازیش کرد) تازه میشه هر کس یه نفر تعریف بشه و بتونه از ماشین پیاده بشه و تو جشن هایه شبانه(همونا که تو فیلم های سریع آتشین قبل از مسابقه هست) پز ماشینشو بده باور کنین یکی از دلایلی که NFS برا من یکی بی مزه شده همین از open world در اومدنشه بابا اینهمه جون میکنیم قیایه ماشینو توپ میکنیم هیچ جا نمیتونیم پزشو بدیم (باز قبلا تو خیابونا گز میکردیم یه کورس میزاشتیم دماغ طرف رو به خاک میمالیدیم چه حالی میداد)دلم تنگ شده باسه UG2 کسی میدونه از کجا میشه گیرش آورد؟
به نظرم باید ea یه بازی بزنه به نامه need for speed MOST WANTED 2 میدونید با این کار چقدر طرفدار جمع میکنه از طرفی بیاد داستانه MW1 رو تو این بازیه جدید ادامه بده اگر این کارو میکرد مطمئنا میتونم بگم که 10 ار 10 امتیاز رو میگرفت