والا ما میزنیم مساوی 1 0 میشه میزنیم 1 0 مساوی میشه اوضاعیه فک کنم تا حالا 3 بازی رو صحیح پیش بینی کردم
والا ما میزنیم مساوی 1 0 میشه میزنیم 1 0 مساوی میشه اوضاعیه فک کنم تا حالا 3 بازی رو صحیح پیش بینی کردم
من پیشنهاد بهتری دارم!
همه رو بزنیم مساوی : دی اگه اینکارو میکردیم الان 6تا درست داشتیم : دی
نظریه جالبی بود
بازیهای جام مثل دربی های پرسپولیس - استقلال شده!
-------------------
تا حالا تو عمرم اینقدر اشتباه پیش بینی نکرده بودم
از بس جام مضخرفیه !
یه راه حل برای تمدد اعصاب : بازیا رو ضبط کنیم از آخر به اول نگاه کنیم اینجوری گلای اعصاب خورد کن همون اول بازی زده میشه بقیه ش خیالمون راحته (خیر دوستان من دنبال جایزه نوبل در بخش ابتکار نیستم : دی)
مردم از بس دقیقه 80 به بعد نتیجه ها عوض شد من خودم بازی آفریقا-مکزیک و اسلواکی-نیوزیلند رو همینجوری بد شانسی اوردم
جدن ولی این مورینیو با اینکه مربی رئال شده و منم رئالی ام! گند زده به دنیای فوتبال : دی
البته خوشحالم که توی رئال نمیتونه اونجوری دفاعی بازی کنه! (شاید هم بتونه. بعید نیست : دی)
اه اه اه! خسته شدم از بسکه بازیها همه 1گل و 2گل داشت! بازیهای جذاب کلن فقط آلمان و برزیل بودن! البته اسپانیا هم جذاب بود بازی!
اما خب نتیجه ای در بر نداشت!
فک کنم کل بازیها بغیر از بازی آلمان هم نیمه اول 0-0 شده باشن : دی درسته؟!!
آقا این جریان "دی" چیه؟ بگید منم بدونم
تخمشو کی کاشته؟ ریشش از کجا اومده؟
من تاحالا یکی از پیشبینی هام درست از آب درومده اونم اینکه آرژانتین قهرمان میشه![]()
: دی منظور همین اسمایل "" هست!
که دوستان بنا به دلایلی میخوان متنش باشه فقط : دی نه اسمایلی!
که اگه 90درجه این اسمایل رو بچرخونید میبینید بصورت D: هست!
آهان فهمیدم ، دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی دی
![]()
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------
چه دلایلی؟ دی
بعید که نیست، به قول یکی از دوستان امسال کاکا و رونالدو دفاع چپ و راست رئال هستندالبته خوشحالم که توی رئال نمیتونه اونجوری دفاعی بازی کنه! (شاید هم بتونه. بعید نیست : دی)
شمایی که احتمالاَ با بازی اینتر جلوی بارسا حال کردی که دیگه نباید از بازی دفاعی انتقاد کنی.
این اروگوئه هم گند زد به هر چی پیش بینیه. من زدم مساوی چون امنیتش از همه بالاتره.![]()
اونجا بحث فرق میکرد! کل بارسا و رئال بود : دی
ولی اینجا جام جهانیه! واقعن خز بازیه : دی
اسپانیا صعود میکنه اما واقعن خوشم نیومد از اون بازی
بازی برزیل هم چنگی به دل نمیزد! با اینکه کره ای ها یه چنتایی حمله داشتن اما بازی کلن دفاعی داشتن.
تا الان فقط بازی آلمان خوب بوده! بقیه هیچ :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)