من دیشب یک ماهه از نوع شبانه رو با 3 تومن فعال کردم گرفتم با N73 یه فایل 100 MB رو دانلود کردم عالی بود با سرعت 16 تا 30 دانلود میکرد مابقی اعتبار هم مشکلی نداره
من دیشب یک ماهه از نوع شبانه رو با 3 تومن فعال کردم گرفتم با N73 یه فایل 100 MB رو دانلود کردم عالی بود با سرعت 16 تا 30 دانلود میکرد مابقی اعتبار هم مشکلی نداره
دوستان جالبه مال من که دیشب 5 تومن از اعتبارم بلعید به خاطر یک بسته هزار تومنی
وقطع شد بود امروز دوباره فعال شد
---------------------------
کلاه برداران مدرن امروزی به چه روشهایی متوسل نمیشوند
فکرش رو بکنید هر نفر هزار تومن بدزدند چقدر کاسب میشوند این اپراتورها؟
با سلام.
بنده ظهر ساعت یک درخواست بسته 24 ساعته کردم ساعت 3 پیامک فعال سازی اومد سرعت دانلود هم با اینکه گوشی من EDGE ساپورت نمی کنه بین 4 تا 10 است که تا اینجا راضی ام ولی سرعت لود صفحات خیلی پایین تر از سرعت دانلود است نمیدونم چرا
در ضمن دوستانی که میخواهند بسته ها رو فعال کنند تا پیامک فعال سازی دریافت نکردید از اینترنت استفاده نکنید چون شارژ رو میخوره و به نرخ عادی حساب میشه !!!
در ضمن شارژ هم خیلی دقیق کم شد و قرونی کم نشد !
مودم usb قیمت کردم، میفرمایند 140 هزار تومان!!! بعدشم ادامه دادن بخاطر روز پدر 40 هزار تومان تخفیف داریم،
دستشون درد نکنه!
![]()
تمامی بچه ها دقت کنن اگر از بسته های 24 ساعته یا 7 روزه یا یک ماه استفاده می کنن اصلا از ساعت23 تا 8 صبح استفاده نکنن که ازشون شارژ کم می شه ولی می تونن به عنوان مثال برای بسته 24 ساعته در مجموع 24 ساعت وصل بشن البته بدون حساب کردن 23تا8 صبح
بله دقیقا همینطوره ٰ این یه باگ تو سیستم ایرانسله
من هم 2 تا 24 ساعته فعال کردم که همونطور شد . یعنی طرح شبانه با روزانه تداخل داره
من به 700 گزارش دادم دارن پیگیری میکنن . اونایی هم که این مشکل رو دارن زنگ بزنن
تا درستش کنن
الان می خوام یه طرح یه ماه روزانه فعال کنم که برا این باگ فعلا دست نگه داشتم چون شبها (23 تا 8 )
رو از دست میدم
Last edited by Ebrahim202003; 23-06-2010 at 22:51.
در ضمن نامحدود هم نیست در 24 ساعت 1 گیگ می تونید استفاده کنید .
من 1 گیگ رو تو 18 ساعت تموم کردم
بعد دیدم 200 تومان شارژی هم که داشتم پرید
از اپراتوره که پرسیدم گفت بله نامحدود نیست شما معادل 1000000 تومان بسته رو فعال میکنید
که همون 1 گیگ میشه
ممنون به خاطر توضیحات...............من امشب ساعت 9:30 یه بسته 24 ساعته فعال کردم..........الان که دارم ایم پست رو میدم (به ساعت پستم دقت کنید از 23 گذشته) هم به اینترنت وصل شدم ولی شارژ کم نشده...............پس با توجه به توضیحاتی که دادین خط من این باگ و مشکل رو نداره؟یعنی تا فردا شب ساعت 9:30 مشکلی ندارم؟
البته 23 دقیق هم نه
برا من 2 بارش هم حول و حوش 23.20 اتفاق افتاد
الان یه تست بکنید اگه کم نکنه پس معلومه باگ رو درست کردن
کاش آن باشی و الان یه تست بکنی ببینی باگ رو برطرف کردن یا نه
Last edited by Ebrahim202003; 23-06-2010 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)