دوستان تفاوت لباسشویی های تک قلو و دوقلو دقیقا چی هست؟
کدومشون بهتره؟ چرا؟
دوستان تفاوت لباسشویی های تک قلو و دوقلو دقیقا چی هست؟
کدومشون بهتره؟ چرا؟
ارزش داره که یک میلیون بیشتر بنسبت به 7 کیلویی الجی بدهیم و بوش اسپانیایی بگیریم؟
لباسشویی دوقلو 2 تا قسمت داره یکی برای خشک کردن یکی برای شستشو
مزیتش اینه که وقتی وسط شستشو هست چون درش از بالا باز میشه اگر لباسی چیزی رو فراموش کرده باشی میتونی اضافه کنی
عیبش هم اینه که وقتی شستشو تمام شد باید با دست لباس ها رو به اون یکی دریچه منتقل کنی که خشک بشه
به نظر من تک قلو بهتره...لباس ها رو میریزی میری خوش همه کارشو انجام میده
مادر من لباسشویی ال جی گرفت اصلا ازش راضی نبود.البته ال جی مدل های 7 کیلویی متنوعی داره...ولی اینی که مادرم گرفته ازش راضی نیست...هر روز هم یه جاش خرابه
تک قلو همه اش توی یه سطل هست و لی دوقلو بهتره سطل شست شو و خشک کن جدا هست که این بهتره
لطف کنید مدلش را بگید تا ما هم نخریم
کره ای هست یا مونتاژ ایران؟گارانتی گلدیرانه؟
برای نصب هزینه ای از تون گرفتند؟
سلام .
مادرم قصد خريد ماشين لباسشوئي هفت كيلوئي داره . با بودجه محدودي كه داره (كمتر از 2 ميليون تومان) فكر نميكنم از برندهايي مثل بوش و يا زانوسي و ... بتونه بخره . سايت LG را كه ديدم مدل WM 378N فكر كنم مدل مناسبي باشه (برنامه شستشو متنوعي هم داره) ولي نميدونم اين مدل ميتونه از آب گرم هم استفاده كنه يا خير (براي صرفه جوئي در مصرف برق) . ماشين لباسشوئي ما كه مونارك بوده و بيش از 25 سال كاركرده چنين قابليتي را داشته كه متاسفانه از قسمت تايمرش خراب و غير قابل تعمير هست !
1. مدلي كه نوشتم آيا گزينه مناسبي هست ؟ (از لحاظ كيفيت و عدم خرابي در كوتاه مدت و وجود لوازم يدكي و ...) .
2. لوله ورودي آب گرم و سرد بطور مجزا دارد يا خير ؟
3. مدل بهتري هم موجود هست ؟ (با رعايت محدوديت بودجه) .
سلام داش عطا!!!
1.گرانترین مدل 7کیلیویی الجی و بادور1400 دور که بخاطر 200 دور بیشتر و البته درب استیل مانندحدود150-200تومن گرونتر از مدل مشابه 372 هست(فکرنکنم زیاد با 372 فرق خاصی داشته باشه،فوقش یک برنامه شسشو کمترداره)..بگرد مدل کره ای پیدا کن،الجی اکثرا میگن خوبه ولی به پای بوش نمیرسه!!!مدل کره ای وقتی درب را باز می کنی داخلش برچسب made in korea زده ولی بقیه یا نزده یا ناقص زده و البته هفت کیلویی اکثرا مونتاژ ایران هست...درضمن بهترین گارانتی هم گلدیرانه وگرنه مدلهای دیگه هست که نوشته های عربی داره و گارانتی متفرقه هست...
2.فکر کنم این مدل دوشیرهست،توی سایت الجی و گلدیران زده
3.زیر 2 میلیون بهترین انتخاب سامسونگ و الجی هست که نظر اکثریت روی الجی هست...نهایتش مدل بصرفه تر 372 هست...اگه تهران هستین،میتونی با 500-600 تومن افزایش بودجه وگشتن توی راسته امین حضور و...بوش اسپانیا تا2.6 هم گیربیاری...
لباسشویی ال جی خوب هستند البته لوازم برقی نمی شود گفت که کدام خوب هست یا بد احتمال خراب شدن وجود داره
اگر نباشه هم مشکلی نیست با یک شیر آب سرد هم جواب می ده تالبته بعضی مدل ها هم تک شیر هستند
به غیر از ال جی لباسشویی های دوو و اسنوا هم توی بازار در نظر بگیر
قیمت ا ش به بودجه شما می خوره
اسنوا که اصلا حرفش را نزنین واقعا بنجل ترین جنس داخلی هست!!!در مورد یخچال و اجاقهاش چیزهایی دیدم که دیگه لباسشویی اش ارزش امتحان نداره...دووهم بنظرمن در برابر دوو ارزش خرید نداره
شما فکر کنم 5 کیلیویی گرفتی به مشکل برخوردی 7 یا 8 مشکل خاصی ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)