سلام
چون شبیه کروبی ها هستش
236ت
پارس ماکروتل
اره با اجازتون من گرفتم
سلام
چون شبیه کروبی ها هستش
236ت
پارس ماکروتل
اره با اجازتون من گرفتم
پارسه 217.
بله زحمت بکشى مطالعه کنى تاپيک رو ميفهمى.
corby شنیده بودیم.
ولی سامسونگ مدل کروبی نشنیده بودیم!
منظورم همون بود![]()
![]()
اگه دنبال بازی نباشی و فقط بخوای برنامه نصب کنی هم رزولوشن پایین صفحه اذیت میکنه یا نه؟
من یه بار یکم باهاش کار کردم تاچو سرعتش روون و سریع بود
بعد یه برنامه که قبلاً رو مایلستون تست شده بود رو روش ریختم درست کار میکرد و مشکلی نداشت
برنامه کیبرد عربی بود
ظاهراً برنامه های اندروید مولتی رزولوشن هستن چون الان این رزلوشن ها هستن (240x320 و 240x400 و 320x480 و 480x800 و 480x848) ولی تو مشخصات برنامه ها ذکر نشده که واسه چه رزولوشنی هستن
در نتیجه برنامه هایی سبک بدون مشکل روش باید اجرا بشن و فقط بازیها و برنامه های گرافیکی اجرا نمیشن
اينكه مولتي تاچ نيست كمي منو مردد كرده. يعني بعضي نرم افزارها مثل نرم افزار مربوط به GPS با اون مشكل دارند؟
كلا" كمي هم از جي پي اس و قطبنما و ... اون بگيد.
ممنون
با اون صفحه کوچیک مولتی تاچ باشه فایده نداره
نرم افزار gps نمیدونم چجوری ولی احتمالاً میشه مثله بقیه گوشیا با دکمه مجازی کار کرد
دیروز یکی از بچه ها میگفت واسه بادا یه نرم افزار gps خیلی خوب هست به نظرم اگه ویو 525 بخری 175 تومن بهتر کارتو راه بندازه از نظر gps
اگر بدون گارانتي بخريم مشكلي پيش مياد؟
گارانتي هاي غير از پارس كامتل مثل پارسه و ... (گارانتي متفرقه) ارزونتر نيست و نميارزه؟
اگر مجبور شيم گارانتي اصلي رو بخريم از كجا بگيريم كه مطوئن باشه؟ نمايندگي داره؟ مغازه خاصي هست؟
سلام دوست عزیز
به نظر من گوشی رو با گارانتی رسمی بگیری بهتر هست
نمایندگی رسمی گوشیهای سامسونگ فقط پارس مایکروتل هست و میتونی با مراجعه به نمایندگیهاش در سطح شهرتون از اونا خرید کنید.
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)