از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره.
این پست رو باید با طلا نوشت.
ممنون که با بیان مطلب فوق حرف دام رو زدی.چون اگه من میگفتم،متهم به تعصب و.......میشدم.ممنون،خیلی،خیلی ،ممنونbillboجان
زنده باد آلمان
زنده باد آلمان
زنده باد آلمان
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره.
این پست رو باید با طلا نوشت.
ممنون که با بیان مطلب فوق حرف دام رو زدی.چون اگه من میگفتم،متهم به تعصب و.......میشدم.ممنون،خیلی،خیلی ،ممنونbillboجان
زنده باد آلمان
زنده باد آلمان
زنده باد آلمان
من از جام جهانی 2002 که برزیل قهرمانش شد طرفدار آلمان بودم...هرگز نظرم در موردش عوض نشده و همیشه عاشقش بودم.
برخلاف خیلیا که چون فکر میکنن طرفدار دو آتیشه ی بارسلونا هستم باید طرفدار تیم ملی اسپانیا هم باشم در صورتی که اصلا اینطوری نیست...
====================
اما اگه نظرخواهی به منفورترین تیمها باشه گزینه ی اولم همیشه تیمای عربی بوده و بس!
====================
اما بقیه ی تیمای مطرح...
برزیل = استعداد برتر و بازیکنان خلاق در همه ی دوره های جام جهانی.
ایتالیا = تیم بدی نیست ، فقط به نظرم بازیکناش بیشتر به قدرت بدنی متکی هستن و دفاعی بازی میکنن تا بازی زیبا.به شدت نتیجه گرا!
اسپانیا = فوتبال برتر ، مهد پیشرفت و دنیای تکنیک...
فرانسه = دوره های قبلی تیم خوبی بود ، به خصوص که به نظرم توو جام جهانی قبلی حقش بود قهرمان شه ولی این دوره...
پرتغال = ازشون خوشم نمیاد به خصوص به خاطر کریس رونالدو ولی به نظرم توو سالهای اخیر پیشرفت خوبی داشته!
انگلیس = ازشون خوشم نمیاد.در واقع هیچ حس مثبتی نسبت به این تیم ندارم!
هلند = ظهور نسل بسیار قدرتمندی از بازیکنا رو داشته و یکی از امیدهای جام جهانیه اگه بدشانسی نیاره و روبن برسه!
آرژانتین = نمیشه انکارش کرد به خصوص که بازیکن استثنایی ای مثل مسی داره ، اما فک نمیکنم مارادونا این کاره باشه!
و اما دو کره = از هردوشون به شدت بیزارم و امیدوارم هردو توو مراحل مقدماتی حذف شن!
بقیه هم خیلی مهم نیستن!
====================
به امید قهرمانی آلمان.
Last edited by Mojtaba-MCI; 09-06-2010 at 09:07.
از انگلیس بدم میاد
اتفاقا من بخاطر همین شناختی که از شما داشتم تعجب کردم! اینکه نظر یه نفر رو پوچ و مسخره و بی معنی بدونیم اسمش چیه؟! (البته اونم نظرش رو خوب بیان نکرد)
در مورد حمله کردن منظورم فقط با شخص شما نبود..(بهتر بود پست اون دوستمون رو هم نقل قول میکردم تا سوتفاهم پیش نیاد)
همونطور که خودت گفتی بعضی مسائل غیر فوتبالی در طرفداری تاثیر داره, طبیعیه!..هر چند من بدلیل دیگه ای از این تیم خوشم نمیاد..
______
از یه تیم دیگه هم خوشم نمیاد که البته تو جام نیست...با خود تیم مشکلی ندارم اما طرفدارای نژادپرستش...
دوستانی که تاپیکهای جام ملتهای اروپا یادشونه میدونن چی میگم.
تیم های آسیایی :
1- کره جنوبی
2- کره شمالی
3- ژاپن![]()
از آلمان به خاطر بازیکناش واقعاحالم از این تیم بهم میخوره.
انگلیس به خاطر مربیش.
آلمان با این که خوب بازی میکنه....آمریکا
بگو مرگ بر آمریکا
تاپیک بحثش آزاده و هرکس هرنظری داره میتونه بیان کنه ، این خیلی خوبه.
چند صفحه ی پیش رو که خوندم بعضی دوستان به شدت منتفر بودن از آلمان و فوتبالش.
خب بالاخره هرکس یه نظری داره و نظرش محترمه ولی به شخصه میخواستم بگم هرچقدر تعداد دوستانی که از آلمان متنفرن بیشتر باشه من بیشتر لذت میبرم...
فقط در اون صورته که طرفداری از یه تیم لذت بخش میشه وگرنه اگه همه طرفدار یه تیم بودن دیگه کری خوندن معنی نداشت.
از همه ی دوستان خواهش میکنم سعی نکنید نظر همدیگرو عوض کنید چون فقط منتهی به بحث و جدل میشه!
==========
به امید قهرمانی آلمان!
از فرانسه متنفرم....
شما فرض کنید ژنتیکیه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)