تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 81

نام تاپيک: سوال در مورد عصب کشی دندان ( نزدیک بود بی هوش بشم)

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره به احتمال زیاد ! مخصوصا اگر سرما خیلی اذیت کنه عصب کشی میخواد ( رو تجربه ) سعی کن یک دکتری بری که کارش درست باشه ...

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من چند سال پیش رفتم به خاطر ارتودنسی دندونام رو ترمیم کنم.
    چند جا رفتم برای معاینه.. بعضی از دندانپزشکها میگفتن خرابه و بعضی میگفتن مشکلی نداره!

آخرش رفتم کلینیک فلان اونجا یه خانم میانسالی بود میگفتن خیلی خوبه اول دید گفت 5 6 تا دندونات خرابه بعد شروع کرد یکی از دندونای ردیف بالا رو سوراخ کرد و با آمالگام پر کرد گفت اگه خسته شدی برو فردا بیا برای بقیش!
    منم .... پاشدن رفتم فرداش بازی یه دونه از همون طرف ردیف پایین رو سوراخ کرد با آمالگام پر کرد و بعد دوباره یه نگاه سرسری مثل قبل کرد اینبار گفت بقیش سالمه برو دیگه!

به من میگفت هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و دندونات به سرما و گرما حساس نمیشن. دو تا برگه سفید هم از دفترچه کند.. نمیدونم چرا نسخه یا مشابه اون ننوشت و حتی مهر هم نزد! شاید میخواسته من امکان پیگیری نداشته باشم!

الان با اون دو تا دندون و کلا اون طرف نمیتونم چیزی بخورم چون به سرما و گرما حساس شده حتی به چیزهای شیرین مثل عسل هم واکنش نشون میده و درد میگیره!!!!

روکش دندان هم خودش قبلا گفت لازم نداره!

حالا هی به خودم میگم تو سالم بودی داشتی زندگیتو میکردی و اون یه دندون کج هم کسی نمیدید و نه ارتودنسی لازم داشتی نه پرکردن علکی دندون

چیکار کنم عصب کشی میخواد این دندون من که به سرما و گرما و شیرینی حساس شده؟
    بنده دندون شما رو چه قبلا و چه حالا ندیدم که بخوام به طور قطع قضاوت کنم اما الان که به سرما و گرما حساسه باید بگم که یکی از علائم درگیری پالپ دندون(همون عصب) حساسیت به سرما و گرماست
    بهتره به متخصص اندو (عصب کشی) مراجعه کرده و اگه لازم باشه قطعا ازتون رادیوگرافی به عمل خواهد اومد و همه چی معلوم خواهد شد

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

امروز رفتم دندون پزشکی واسه عصب کشی کلهم با نود تومن کارو تموم میکنه از این وانتیاست با بلندگو میچرخن
    لامصب بی حسیش اصلا اثر نمیکرد 4 تا ضد بازم درد میکرد یه جلسه دیگه باید برم الان بابام جلو چشم اومده

4. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشکل من خیلی حاد تره
    من اولین باری که رفتم دندونم رو عصب کشی کنم با یه امپول اصلا بی حس نشد و دردی رو متحمل شدم وحشتناک....به خدا تو عمرم همچین دردی نکشیده بودم...3 کیلو لاغر شدم تو نیم ساعت
    از اون روز صدای مته رو میشنوم وحشت منو میگیره
    بار دوم برای یه دندون دیگم رفتم واسه عصب کشی... به دکتر گفتم دندونام بی حس نمیشه... دو تا امپول قوی زد
    وقتی شروع کرد اولش درد نداشت ولی وقتی به وسط و نزدیک عصب رسید چنان تیری کشید که با لگد زدم تو صورت دکتر
    گفتم درد دارم ...گفت مواد مصرف میکنی؟...گفتم نه چطور...گفت یا عفونت یا مصرف مواد مخدر باعث جلوگیری از بی حس شدن میشه...خلاصه سومین امپول رو هم زد ولی بازم درد نیمه شدیدی رو حس میکردم ولی تحمل کردم...اینم از شانس بد ماست
    بعضی ها با یه لیدوکائین 2 درصد دندونشون بی حس میشه مال من با 3 درصدش هم بی حس نمیشه
    هرموقع وارد دندون پزشکی میشم استرس شدیدی منو میگیره که نگو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستی دو نوع امپول بی حسی داریم که یکی لیدوکائین دو درصد هستش یکی دیگه اسمش نمیدونم چیه ولی میدونم 3 درصده
    کسی نمیدونه اسمش رو؟؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دو نوع امپول بی حسی داریم که یکی لیدوکائین دو درصد هستش یکی دیگه اسمش نمیدونم چیه ولی میدونم 3 درصده
    کسی نمیدونه اسمش رو؟؟
    خیر...سه نوع داریم

لیدوکائین
    پرزوکائین
    گزلوگائین

اون دو نوعی که شما گفتی دو نوع تزریق بی حسی هست...تزریق بلند برای فک پایین و تزریق کوتاه برای فک بالا.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من که عصب کشی کردم اصلا درد نداشت . بعدشم اصلا قرص ایبوبروفن نخوردم چون واقعا درد نداشت

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من برای کشیدن دندون عقلم, 11 تا آمپول بی حسی زدم تا آخرش بیحس شد.

این دکتره هر چی آمپول میزد بی حس نمیشد (هر بار 2 یا 3 تا آمپول و بعدش هم 20 دقیقه انتظار) تا اینکه آخرش یه دکتر دیگه اومد و فقط یه دونه آمپول زد (یازدهمین آمپول) بی حس شد.

این یعنی به نظر من جای عصب ها برای بعضی ها فرق میکنه. اگه دکتر درست تشخیص بده شاید با یک آمپول هم کارت راه بیفته.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جلل خالق!!! من همین امروز عصب کشی کردم دندونم رو الانم پانسمان روشه که 2 هفته دیگه برم دوباره برام راست ریستش کنه تنها دردی هم که کشیدم درد همون انپول بی حسی بود !!! الانم اصلا مسکن مصرف نکردم همه چی آرومه
    دکترم هم اقای کاظمی بودن توی بیمارستان فوق تخصصی ولیعصر ! توی خیابون ولیعصر ! خدا سرشاهده هم ازش راضیم میخوام بدم کلا دندونام رو درست مرست کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

عصب کشی 400 از من گرفتن تازه 50 تخفیف داد.بد نبود خود عصب کشی جلسه 1 دردی نداشت.جلسه 2 از درد مردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •