آره به احتمال زیاد ! مخصوصا اگر سرما خیلی اذیت کنه عصب کشی میخواد ( رو تجربه ) سعی کن یک دکتری بری که کارش درست باشه ...
آره به احتمال زیاد ! مخصوصا اگر سرما خیلی اذیت کنه عصب کشی میخواد ( رو تجربه ) سعی کن یک دکتری بری که کارش درست باشه ...
بنده دندون شما رو چه قبلا و چه حالا ندیدم که بخوام به طور قطع قضاوت کنم اما الان که به سرما و گرما حساسه باید بگم که یکی از علائم درگیری پالپ دندون(همون عصب) حساسیت به سرما و گرماست
بهتره به متخصص اندو (عصب کشی) مراجعه کرده و اگه لازم باشه قطعا ازتون رادیوگرافی به عمل خواهد اومد و همه چی معلوم خواهد شد
امروز رفتم دندون پزشکی واسه عصب کشی کلهم با نود تومن کارو تموم میکنه از این وانتیاست با بلندگو میچرخن![]()
لامصب بی حسیش اصلا اثر نمیکرد 4 تا ضد بازم درد میکرد یه جلسه دیگه باید برم الان بابام جلو چشم اومده
مشکل من خیلی حاد تره
من اولین باری که رفتم دندونم رو عصب کشی کنم با یه امپول اصلا بی حس نشد و دردی رو متحمل شدم وحشتناک....به خدا تو عمرم همچین دردی نکشیده بودم...3 کیلو لاغر شدم تو نیم ساعت
از اون روز صدای مته رو میشنوم وحشت منو میگیره
بار دوم برای یه دندون دیگم رفتم واسه عصب کشی... به دکتر گفتم دندونام بی حس نمیشه... دو تا امپول قوی زد
وقتی شروع کرد اولش درد نداشت ولی وقتی به وسط و نزدیک عصب رسید چنان تیری کشید که با لگد زدم تو صورت دکتر
گفتم درد دارم ...گفت مواد مصرف میکنی؟...گفتم نه چطور...گفت یا عفونت یا مصرف مواد مخدر باعث جلوگیری از بی حس شدن میشه...خلاصه سومین امپول رو هم زد ولی بازم درد نیمه شدیدی رو حس میکردم ولی تحمل کردم...اینم از شانس بد ماست
بعضی ها با یه لیدوکائین 2 درصد دندونشون بی حس میشه مال من با 3 درصدش هم بی حس نمیشه
هرموقع وارد دندون پزشکی میشم استرس شدیدی منو میگیره که نگو![]()
راستی دو نوع امپول بی حسی داریم که یکی لیدوکائین دو درصد هستش یکی دیگه اسمش نمیدونم چیه ولی میدونم 3 درصده
کسی نمیدونه اسمش رو؟؟![]()
خیر...سه نوع داریم
لیدوکائین
پرزوکائین
گزلوگائین
اون دو نوعی که شما گفتی دو نوع تزریق بی حسی هست...تزریق بلند برای فک پایین و تزریق کوتاه برای فک بالا.
من که عصب کشی کردم اصلا درد نداشت . بعدشم اصلا قرص ایبوبروفن نخوردم چون واقعا درد نداشت![]()
دوستان من برای کشیدن دندون عقلم, 11 تا آمپول بی حسی زدم تا آخرش بیحس شد.
این دکتره هر چی آمپول میزد بی حس نمیشد (هر بار 2 یا 3 تا آمپول و بعدش هم 20 دقیقه انتظار) تا اینکه آخرش یه دکتر دیگه اومد و فقط یه دونه آمپول زد (یازدهمین آمپول) بی حس شد.
این یعنی به نظر من جای عصب ها برای بعضی ها فرق میکنه. اگه دکتر درست تشخیص بده شاید با یک آمپول هم کارت راه بیفته.
جلل خالق!!! من همین امروز عصب کشی کردم دندونم رو الانم پانسمان روشه که 2 هفته دیگه برم دوباره برام راست ریستش کنه تنها دردی هم که کشیدم درد همون انپول بی حسی بود !!! الانم اصلا مسکن مصرف نکردم همه چی آرومه![]()
دکترم هم اقای کاظمی بودن توی بیمارستان فوق تخصصی ولیعصر ! توی خیابون ولیعصر ! خدا سرشاهده هم ازش راضیم میخوام بدم کلا دندونام رو درست مرست کنه![]()
عصب کشی 400 از من گرفتن تازه 50 تخفیف داد.بد نبود خود عصب کشی جلسه 1 دردی نداشت.جلسه 2 از درد مردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)