من میخام بخرم.جی پی اسش چطوره؟چی باید نصب کنی تا کار بیفته؟فروشنده که نباید چیزی روش نصب کنه؟
من میخام بخرم.جی پی اسش چطوره؟چی باید نصب کنی تا کار بیفته؟فروشنده که نباید چیزی روش نصب کنه؟
سلام
میشه یه توضیح مختصر در مورد مشکلات احتمالی این گوشی بدین ؟
ایراد ها رو بگین !
و اینکه چه تفاوت هایی نسبت به سیمبین های نوکیا داره ؟
+ هر توضیح دیگه که قبل از خرید لازم باشه ...
سلام دوست عزیز
گوشیه سیار عالی هست در کل هم این و هم مدل ویواز بدون کیبورد.
مشکل خاصی نداره فقط همون کم بودن صدایه اسپیکرش.
با سیمبین نوکیا تفاوتی نداره حتی محیط کاربریش زیباتر شده.
چرا سیستم گوشی را می شناسه اما Sony Ericsson PC Companion 1.6 و Sony Ericsson PC Suite 6.0 گوشی را نمی شناسن؟ هرچند این برنامه ها ضروری نیستند اما چرا نمی شناسنش؟
فرم ویر جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سه بار سعی کردم فرم ور را دانلود کنم. هر سه بار تا آخرین مرحله میره اما در لحظه ی آخر که باید فایل دانلود شده را روی دسک تاپ نمایش بده پیغام تایم اوت میده. اصلا نمی فهمم چرا؟ گفتم شاید ایران را بعنوان مقصد قبول نمیکنه از طریق دیگه رفتم اما وسط کار قطع میکنه. کسی میتونه دانلود شده اش را توی رپید شیر قرار بده؟ مشکل کجاست؟
من مشکل دانلود آخرین فرم ورم که تموم نمیشد از سافاری بود. با اینترنت اکسپلورر تموم شد و مشکلی نداشت. اما موقع اجرا مرحله به مرحله از روی راهنماش رفتم حتی برای اطمینان فایروال سیستم را دیسیبل کردم. اما در قسمتی که میگه همزمان با اتصال گوشی انگشتتون را روی کال قرار بدهید و همنطور ادامه بدهید انگشتم خشک شد روی کلید کال اما بعد از چندین دقیقه گذشت زمان از مرحله کانکت که بود به مرحله ی کانفرم نرفت. دوباره برگردوندم و همه ی مراحل را تکرار کردم بازهم همون شد که بود. نتیجه ای نداشت. مشکل کجاست؟ اگر کسی تونسته ویواز پرو را آپ دیت کنه لطفا بگه چه کرده.
سلام
دوستان منم این گوشی رو گرفتم
دقیقا همون چیزیه که میخواستم
فوق العاده هست
با قیمت 320 گرفتم
سلام دوستان
من این گوشیو تازه گرفتم ولی یه یه مشکل برخوردم، اونم اینکه وقتی sms دریافت می کنم ویبره گوشیم کار نمیکنه! تو تنظیمات پروفایل هم گزینه vibration alert فعال روشنه.
اگه میشه راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
اسمس ها رو بزن روی خود گوشی ذخیره کنه نه مموری کارت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)