چرا نمیره؟؟ مشکلت چیه؟؟؟ چه پیام خطایی میده؟
چرا نمیره؟؟ مشکلت چیه؟؟؟ چه پیام خطایی میده؟
آقا پس قرار ساعت 8 امشب .جمعه
saeedendgame آیدی من
اون دوستمون که میگه مشکل ساین این داره باید حداقل 10 بار تلاش کنی میای تو بالاخره
من خودم بعضی وقتها 1 باره میرم ولی بعضی وقتها 5 بار میزنم میگه cannot connect to server ولی بار 6 دیگه میره
با اعمال عجیبی تونستم برم آنلاین و چنتا هم بازی کردم.. یکیشو آخر و یکی دیگشو چهارم شدم.
آیدی من در بازی : Mahdi
لطفا ادد کنید. اگر هم کسی میاد من تا ساعت 4.30 هستم بیاد آنلاین.
من الان هستم مهدی ...من saeedendgame
بیا ادد کنیم
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
آقا ادد میکنم میگه آفلاینیآیدی من در بازی : Mahdi
من اددت کردم. شما الان توی هیچ روم و لابی ای نرو. تا به یک ریس خصوصی دعوتت کنم.
ایول. با سعید جان چند دست ریس و Survival زدیم بسی حال داد. پیشنهاد میکنم حتماً همه ساعت 8 جمع بشید و همدیگرو ادد کنید و یک ریس 6 نفره بزاریم عجب صفایی میده.
در ضمن من یک ساعت آنلاین که بازی کردم کمتر از 5 مگابایت دانلود شد و 2 مگابایت هم سند شد. تیک هم نمیزنه داخل بازی![]()
کجا رفتی مهدی؟؟من اددت کردم. شما الان توی هیچ روم و لابی ای نرو. تا به یک ریس خصوصی دعوتت کنم.
داشتیم بازی میکردیم . خیلی حال داد 2 دست تو بردی 1 دست هم من اول شدم.
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
ولی مهدی خدایی ریس اول رو من هنوز ماشین رو عوض نکرده بودم بازی شروع شد رویه ماشین ضعیفه بود وگرنه نمیباختم.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
آقا نرو ترو خدا ...خیلی حال میده ....داشتیم حال میکردیم بیا تولابی میخام حالتو بگیرم![]()
azizalizad
آقا من شما رو پیدا کردم بیا ریس بزنیم ...من الان تو لابی هستم شما هم هستی
ُSurvival آخر رو دیدی ؟ تا 5X جلو رفتم بعدش پسر خالم ماشینو ازم گرفت همش میترکید
باشه همون ساعت 8 که احتمالا من اون موقع نتونم بیامحالا وقت زیاده بعداً خودم حالتو میگیرم.
آقا مارو ترکوندی
چه تمرکزی داری !
5 دست اول شدی
ولی من خدایی تمرکز نداشتم تازه از خواب بیدار شده بودم...وگرنه اینقدر نمیباختم
ولی خیلی حال کردم با هم بازی کردیم
امشب ساعت 8 همه میام دیگه
بچه این azizAlizad خیلی بازیش قویه ! تمام جاده رو حفظه ناقلا بعضی جاها ترمز میزد من برم جلو
بعد ctrl میزد منو میترکوند ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)