سلام بچه ها
من خودم f116fg دارم ولی یه طرفه قضاوت نمیکنم
این مدل asus که دوستمون دارنو کاملا بررسی کردم قبل خرید لپتاپ
چون یکی از دوستام این مدل n61jq asus داره راحتتر تونستم تصمیم بگیرم چون قشنگ از نزدیک دیدمش
از نظر قیافه خوبه ولی به sony نمیرسه اینو حتی دوستمم که این لپتابپ داشت تائید کرد
از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره به خاطر فاصله های مناسب بین دکمه ها. البته مال asus هم خوب بود.
تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft 2 demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:
توجه:ما به خاطر محدودیت رزولیشن
asus:1366 x 768
بازیها رو روی sony با همین رزولیشن asus تست کردیم که همه چیز مساوی باشه.
و اما نتایج:{این اختلافها که پایین گفتم منظورم اینه که asus این مقدار فریم بیشتر میده...}
crisis: اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره
dirt2:اختلاف 8 فریم و روی هر دوشون رویhigh قابل بازی کردن بود.
risen:اختلاف 9-11 فریم:sony روی med و asus روی high قابل بازی کردن بود.
farcry2:اختلاف 9-10 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود ولی روی asus یه مقدار نرمتر بود.
GTA IV:اختلاف 7 فریم:هیچ کدوم روی high نرم نبودن.
fear2:اختلاف 10-12 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود
oblivion:بازی مورد علاقه من
.gif)
اختلاف:10-14 فریم:هر دو تا روی high به طور کامل قابل بازی کردن بود.
resident evil 5:بازی که همه میشناسینش:اختلاف 8-12 فریم هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود البته روی asus یه مقدار نرمتر بود
starcraft 2 demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود
خوب اینم از نتایج خودتون قضاوت کنید asus روی همه بازیها فریم بیشتری میده ولی sony هم رو همه بازیها به جز یکی روی high میشه بازی کرد.
روشنایی صفحه نمایش sony بیشتر و روی حالت معمولی (منظورم غیر hd و fullhd چون رو این دو حالت sony برتری داره)کیفیتش یه مقدار بهتره البته این نظر من و دوستمه...
بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقه ای و نمیشه گفت کدوم بهتره
من چیزای مهم رو گفتم
امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه.من همه اینا رو کاملا با تحقیق گفتم و اصلا جنبه مقایسه نداره بلکه فقط برای درک بهتر کاراییهای این دو لپتاپ خوب و مردم پسند هستش
موفق باشید
.gif)