تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 57 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در پست زیر به مقایسه Sony F115 و ASUS N61Jq پرداختم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در پایان جمع بندی و نظر شخصیم این بوده:

تنها برتری N61Jq گرافیک قدرتمند اونه که اگه لبتاب رو 100% برای بازی می خواین گزینه مناسبیه ولی اگه بازی در نیازهای بعدی شما قرار داره بهتره اونو فراموش کنید و تن به اختلاف قیمت 100 تا 200 هزارتومان سونی بدین و از نهایت تکنولوژی سونی لذت ببرید.

تو چهار تا پست زیر با کسانی که لبتاب ایسوس دارند، تبادل نظر و گفتگو کردم
    کد:
    سخن پایانیم در مورد نظر دوستان این بوده:

نظرات x-lichking هم نظر شخصی شونه و مورد تایید من نیست

فکر کنم دیگه لازم نیست بحث رو ادامه بدم و موضوع رو لوس کنم

دوستان لطف کنن تواین تایپک فقط درمورد F115,F116,F117 صحبت کنند و در مورد مارکها و مدل های دیگه در بخش مربوط به خودش تبادل نظر کنند

با تشکر و احترام فراوان mohammadi4net
    سلام دوست عزیز .
    من هم با نظر شما موافقم .
    تنها برتری ایسوز کارت گرافیکش هست و هیچ چیز دیگه ای نداره .
    دوستانی هم که دوست دارند بحث رو به دعوا بکشونند اصلا بهتره که نظر ندن .
    نظرات من هم نظرات شخصی خودم هست و همه تقریبا بر اساس ریویو های موجود در اینترنت هست .
    به خاطر همین هرکس که با یکی از نظرات من مشکل داشته باشه می تونه دوستانه بگه تا براش منابع بزارم .
    دوستانی هم که می خوان بگن فقط نوت بوک خودشون عالیه بهتر در جهل و نادانی بمونند .
    موفق باشید .

2. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

تا جایی که من می دونم فقط f115fm داریم و همشون گرافیک 330 دارند، این حرف رو اولین باره دارم میشنوم!
    این جا می تونید مدل های مختلف f115 رو ببنید که فرقشون فقط رنگ اوناست:
    کد:
    کد:

سلام من یادم نیست تو کدوم سات ایرانی دیده بودم ولی یکی دیده بودم به خدا زده بود 310 یکی هم زده بود 330

تعجب کردم خواستم به ایشون هم بگم که اشتباهی و یا از قصد به ایشون که 330 میخوان نندازن

یادمه نوشته بود اف 115

سایت های ایرانی میتونن با گرافیک های مختلفی بفروشن . مدل سفارشی دیگه.

بازم مواظب باشید. حیف بخرید و بعد ببینید 310 داره.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من یادم نیست تو کدوم سات ایرانی دیده بودم ولی یکی دیده بودم به خدا زده بود 310 یکی هم زده بود 330

تعجب کردم خواستم به ایشون هم بگم که اشتباهی و یا از قصد به ایشون که 330 میخوان نندازن

یادمه نوشته بود اف 115

سایت های ایرانی میتونن با گرافیک های مختلفی بفروشن . مدل سفارشی دیگه.

بازم مواظب باشید. حیف بخرید و بعد ببینید 310 داره.
    اینا نوت بوک های سفارشی هستند که میگن 115 هست ولی زیر صفحه نمایش فقط نوشته شده VPCF1 و اصلا از مدل اسمی نبرده .
    اگر که زیرش زده F115FM حتما گرافیک 330 هست و رزولوشن هم 1920 در 1080 .
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود
    من مشخصات زیر رو میخوام:
    1 -cpu 820Q 1.73-3.06
    2- گرافیک 330
    3- رم حداقل 6 گیگ
    4- کش حداقل 6
    5- هارد سالید باشه بهتره. نشد 320 هم کافیه
    6- بلوری رام حداقل داشته باشه
    تاحلالا مدلی که تو ایرانه نیافتم که همشون رو با هم داشته باشه

البته الان کانفیگ های جدیدتری رو تو سایت سونی دیدم
    فکر کنم وایسم اینو بگیرم بهتره

VPCF1290X CTO

• Intel® Core™ i7-840QM processor (1.86GHz) with Turbo Boost up to 3.20GHz
    • Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
    • Black
    • 320GB Hard Disk Drive (7200rpm)
    • 6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333
    • Blu-ray Disc player/burner
    • 16.4" VAIO Full HD Premium Display (1920x1080
    • NVIDIA® GeForce® 330M GPU (1GB VRAM)
    Last edited by kavehmech; 23-06-2010 at 12:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا من هر كاري مي كنم نمي تونم فونت فارسي روي f115 نصب كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

سلام بچه ها

من خودم f116fg دارم ولی یه طرفه قضاوت نمیکنم

این مدل asus که دوستمون دارنو کاملا بررسی کردم قبل خرید لپتاپ

چون یکی از دوستام این مدل n61jq asus داره راحتتر تونستم تصمیم بگیرم چون قشنگ از نزدیک دیدمش

از نظر قیافه خوبه ولی به sony نمیرسه اینو حتی دوستمم که این لپتابپ داشت تائید کرد

از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره به خاطر فاصله های مناسب بین دکمه ها. البته مال asus هم خوب بود.

تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft 2 demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:

توجه:ما به خاطر محدودیت رزولیشن
    asus:1366 x 768
    بازیها رو روی sony با همین رزولیشن asus تست کردیم که همه چیز مساوی باشه.

و اما نتایج:{این اختلافها که پایین گفتم منظورم اینه که asus این مقدار فریم بیشتر میده...}

crisis: اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره

dirt2:اختلاف 8 فریم و روی هر دوشون رویhigh قابل بازی کردن بود.

risen:اختلاف 9-11 فریم:sony روی med و asus روی high قابل بازی کردن بود.

farcry2:اختلاف 9-10 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود ولی روی asus یه مقدار نرمتر بود.

GTA IV:اختلاف 7 فریم:هیچ کدوم روی high نرم نبودن.

fear2:اختلاف 10-12 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود

oblivion:بازی مورد علاقه مناختلاف:10-14 فریم:هر دو تا روی high به طور کامل قابل بازی کردن بود.

resident evil 5:بازی که همه میشناسینش:اختلاف 8-12 فریم هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود البته روی asus یه مقدار نرمتر بود

starcraft 2 demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود

خوب اینم از نتایج خودتون قضاوت کنید asus روی همه بازیها فریم بیشتری میده ولی sony هم رو همه بازیها به جز یکی روی high میشه بازی کرد.

روشنایی صفحه نمایش sony بیشتر و روی حالت معمولی (منظورم غیر hd و fullhd چون رو این دو حالت sony برتری داره)کیفیتش یه مقدار بهتره البته این نظر من و دوستمه...

بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقه ای و نمیشه گفت کدوم بهتره

من چیزای مهم رو گفتم

امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه.من همه اینا رو کاملا با تحقیق گفتم و اصلا جنبه مقایسه نداره بلکه فقط برای درک بهتر کاراییهای این دو لپتاپ خوب و مردم پسند هستش

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 24-06-2010 at 18:58.

8. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام بچه ها

چون یکی از دوستام این مدل n61jq asus داره راحتتر تونستم تصمیم بگیرم چون قشنگ از نزدیک دیدمش

از نظر قیافه خوبه ولی به sony نمیرسه اینو حتی دوستمم که این لپتابپ داشت تائید کرد

از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره البته مال asus هم خوب بود.

تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:

و اما نتایج:{این اختلافها که پایین گفتم منظورم اینه که asus این مقدار فریم بیشتر میده...}

crisis اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره

farcry2:اختلاف 9-10 فریم:هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود ولی روی asus یه مقدار نرمتر بود.

oblivion:بازی مورد علاقه مناختلاف:10-14 فریم:هر دو تا روی high به طور کامل قابل بازی کردن بود.

resident evil 5:بازی که همه میشناسینش:اختلاف 8-12 فریم هر دو تا روی high قابل بازی کردن بود البته روی asus یه مقدار نرمتر بود

starcraft demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود

خوب اینم از نتایج خودتون قضاوت کنید asus روی همه بازیها فریم بیشتری میده ولی sony هم رو همه بازیها به جز یکی روی high میشه بازی کرد.

روشنایی صفحه نمایش sony بیشتر و روی حالت معمولی (منظورم غیر hd و fullhd چون رو این دو حالت sony برتری داره)کیفیتش یه مقدار بهتره البته این نظر من و دوستمه...

بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقهای و نمیشه گفت کدوم بهتره

من چیزای مهم رو گفتم

امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه.من همه اینا رو کاملا با تحقیق گفتم و اصلا جنبه مقایسه نداره بلکه فقط برای درک بهتر کاراییهای این دو لپتاپ خوب و مردم پسند هستش

موفق باشید
    بسیار عالی ولی ای کاش در حین تست به نکته هایی مثل این :

دما در حین بازی

صدای فن

کدام زودتر شارژ خالی میکنن و .....

ضمنا ای کاش عکس هم میگرفتید

در کل عالی بود ممنونم

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

بسیار عالی ولی ای کاش در حین تست به نکته هایی مثل این :

دما در حین بازی

صدای فن

کدام زودتر شارژ خالی میکنن و .....

ضمنا ای کاش عکس هم میگرفتید

در کل عالی بود ممنونم

موفق باشید
    خواهش میکنه دوست من:

در مورد گرما زیاد دقت نکردم ولی asus یه مقدار گرمتر روی حالت full load بود ولی صداش کمتر از sony بود

در مورد شارج تست نگرفتیم چون میخواستیم رو حالت full باشن واسه همین هر دو تا رو زدیم به برق

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها

از نظر راحت بودن کیبورد بازم به sony نمیرسه من خودم با هردوشون تایپ کردم مال سونی بهتره به خاطر فاصله های مناسب بین دکمه ها. البته مال asus هم خوب بود.

تو بازیها من و دوستم بازیهای خفن مثل Oblivion-FEAR 2-Crysis-dirt2-risen-farcry2-GTA IV-starcraft 2 demo-resident evil 5نصب کردیم روی هر دو تا لپتاپ و این کار یه روز وقتمونو گرفت تا کامل با fraps تست شد:

crisis: اختلاف 9فریم و هیچکدومشون روی حالت high وultra نمیتونستن بازی رو روون اجرا کنن من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ما نرم روی high{البته منظورم همه چیhigh}بازی میکنیم زیاد نرم نیست البته روی asus یه مقدار بهتره

starcraft 2 demo :بازی مورد علاقه استراتجی بازا خودم از اینترنت دانلود کردم ver2010:اختلاف:6-10 فریم هیچ کدوم روی high قابل بازی کردن نبود ولی روی asus یه مقدار بهتر بود

بقیه چیزای لپتاپ هم سلیقه ای و نمیشه گفت کدوم بهتره

من چیزای مهم رو گفتم

موفق باشید
    سلام دوست عزیز .
    کرایسس روی ایسوز و حتی سونی اجرا میشه در حالت حداکثر .
    کلا فرپس حدود 10 تا 15 فریم کمتر نشون میده چون خودش هم خیلی از کارت گرافیک و سی پی یو اشغال می کنه .
    بدون فرپس فکر کنم تست کنید به جز کرایسس بقیه بازی ها در هر دو رون اجرا میشه .
    انتخاب اول من سونی بوده و همین F116FG .
    ولی به خاطر اون نویزی که داره و خرابی زیادش یکم دلم چرک شده نسبت به خریدش و بیشتر دنبال G51 میگردم .
    البته صفحه نمایش هم وقتی از کنار نگاه کنیم موج موجی میشه .
    شما تا حالا تجربه کریدن این موج موجی شدن رو ؟
    در کل من خیلی با صفحه نمایش ایسوز موافق نیستم .
    قدرت پردازششش هم ضعیف تره .
    ولی بازی ها رو خوب اجرا می کنه و تقریبا کیفیت بهتری نسبت به سونی توی قطعات داخلی داره .
    ولی در ساخت ظاهری قدرت همیشه دست سونی بوده و هست .
    حالا چی کار کنم ؟
    پدرم میگه سونی ( تو خونه هم همه چیز سونی هست ) ، مادرم میگه G51 ، خودم هم بین این 3 تا گیرم .
    از خیلی ها هم پرسدیم میگن ایسوز بهتره ولی من خودم هنوز هیچ چی رو با سری های قدیمی تر از F سونی عوض نمی کنم ولی با این مدل به شدت مشکل دارم .
    با FW خیلی حال میکنم ولی چون واسه رندر می خوام سی پی یو هم لازم دارم .
    رم تا 3 گیگ کافیه چون توی رندر از 2.5 گیگ رم بیشتر استفاده نمیشه ولی سی پی یو حتی i7 هم 4 تا هسته تا 100 درصد میچسبه و قبل از این که رم تا آخر پر بشه سی پی یو تموم میشه .
    توی سونی رم هاینکس هست که از کینگاستون ایسوز یکم بهتره .
    حالا چی کار کنم ؟
    شما چقدر از نوت بوکتون راضی هستید ؟
    صفحه نمایش خوبه ؟
    ممنون .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو این سری از 115 بالاتر چه مدلی میشه که تمتم خصوصیات 115 داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •