تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 226

نام تاپيک: "انجام بازي به صورت سه بعدي بدون تجهيزات"

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان واقعا اين عينكهاي سه يعدي قرمز آبي فوق العاده است.من ديروز توي يك پاساژ اين تلوزيونهاي سه بعدي پاناسونيك رو تجربه كردم.واقعا ميشه گفت اين عينكهاي قرمز آبي چيزي از اونها كم ندارن.
    راستي من اين چند وقته قط فيلم و عكس سه بعدي ديدمو خيلي خيلي لذت بخشه.مخصوصا بازيهاي ماشيني.
    حتما تجربه كنيد.
    من يه مقدار در مورد اين عينكهاي سه بعدي تحقيق كردم.متوجه شدم كه يه نوع ديگه است به نام polorized كسي ميدونه چه طوري ميشه اونها رو ساخت يا خريد؟
    عينك هاي plorized براي ديدن تصاوير در سينما هاي 3 بعدي و يا تلويزيون هاي 3d lcd مخصوص هستن . طريقه ي كاركرد هم اين طور هست كه در سينما دو پروژكتور ، دو تصوير با طيف رنگي متفاوت رو به پرده مخصوص كه نقره اي رنگ هست مي تابونند و عينك هم با پلورايز كردن يك تصوير ؛ يكي رو به هر يك از چشم ها نشون مي ده . مزيت اصلي اين عينك ها قيمت بسيار كمتر هست و عيبش هم تار شدن گوشه هاي تصوير و تغيير رنگ هاست . اون عينك هاي قرمز- آبي هم از يك همچين تصويري استفاده مي كنند ولي به دليل كار با تلويزيون هاي 60 هرتزي ، اون بلا رو سر چمتون مي ارن!! :دي
    براي تجربه ي 3d واقعي ، بايد نسخه ي 3d آواتار رو ببينيد (با عينك مخصوص و تلويزيون 3 بعدي ) و با كرايسس2 رو با 3d nvidia pack بازي كنيد . البته هيچ كدوم عرضه نشدن!!! :دي

2. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

چرا اواتار 3d رو دیدم تو چند تا سایت که گذاشتن برای فروش

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عينك هاي plorized براي ديدن تصاوير در سينما هاي 3 بعدي و يا تلويزيون هاي 3d lcd مخصوص هستن . طريقه ي كاركرد هم اين طور هست كه در سينما دو پروژكتور ، دو تصوير با طيف رنگي متفاوت رو به پرده مخصوص كه نقره اي رنگ هست مي تابونند و عينك هم با پلورايز كردن يك تصوير ؛ يكي رو به هر يك از چشم ها نشون مي ده . مزيت اصلي اين عينك ها قيمت بسيار كمتر هست و عيبش هم تار شدن گوشه هاي تصوير و تغيير رنگ هاست . اون عينك هاي قرمز- آبي هم از يك همچين تصويري استفاده مي كنند ولي به دليل كار با تلويزيون هاي 60 هرتزي ، اون بلا رو سر چمتون مي ارن!! :دي
    براي تجربه ي 3d واقعي ، بايد نسخه ي 3d آواتار رو ببينيد (با عينك مخصوص و تلويزيون 3 بعدي ) و با كرايسس2 رو با 3d nvidia pack بازي كنيد . البته هيچ كدوم عرضه نشدن!!! :دي
    بله حرفها شما درسته ولي با نرم افزار Stereoscopic Player و يك فيلم Stereoscopic (همونايي كه 2 تا فيلم بقل هم است) و يك عينك سه بعدي پلاريز ميشه خيلي خيلي حرفه اي سه بعدي ديد(بدون نياز به برنامه اي اضافي و مانيتور 120MHz و ....)
    البته من اينارو توي سايتاي خارجي خوندمو خودم امتحان نكردم.
    راستي فيلم آواتارو آناگليفشو ديدم خيلي حال داد.الان هم فيلم Stereoscopic آواتار رو دادنلود كردم و فقط لنگ به عينك پلاريز هستم.
    كسي نميتونه كمكم كنه؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله حرفها شما درسته ولي با نرم افزار Stereoscopic Player و يك فيلم Stereoscopic (همونايي كه 2 تا فيلم بقل هم است) و يك عينك سه بعدي پلاريز ميشه خيلي خيلي حرفه اي سه بعدي ديد(بدون نياز به برنامه اي اضافي و مانيتور 120MHz و ....)
    البته من اينارو توي سايتاي خارجي خوندمو خودم امتحان نكردم.
    راستي فيلم آواتارو آناگليفشو ديدم خيلي حال داد.الان هم فيلم Stereoscopic آواتار رو دادنلود كردم و فقط لنگ به عينك پلاريز هستم.
    كسي نميتونه كمكم كنه؟
    در مورد آواتار 3 بعدی ، اگه لینک فروشش خارجیش رو دارین ، بزارین تا دیگه حرفی نمونه .( هر سایت یا لینک ایرانی که ادعای فروش این محصول رو کرده ، کاملأ دروغ می گه!! )
    تا جایی که من می دونم برای دیدن این فیلم ها در سطح مطلوب با عینک polorized نیاز به lcd های مخصوصی هست که یک لایه از جنس خاصی روی سطح lcd کشیده شده که باعث می شه دو تصویر با دو طیف نور متفاوت ساطع بشه . و دیگه احتیاجی به مانیتور 120 هرتزی نیست .
    و این که با مانیتور معمولی می شه دید ، مطمئن نیستم . اگه لینکی بزارین ممنون می شم .

احساس می کنم که دارم زیادی به پست های این تاپیک ایراد می گیرم!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد آواتار 3 بعدی ، اگه لینک فروشش خارجیش رو دارین ، بزارین تا دیگه حرفی نمونه .( هر سایت یا لینک ایرانی که ادعای فروش این محصول رو کرده ، کاملأ دروغ می گه!! )
    تا جایی که من می دونم برای دیدن این فیلم ها در سطح مطلوب با عینک polorized نیاز به lcd های مخصوصی هست که یک لایه از جنس خاصی روی سطح lcd کشیده شده که باعث می شه دو تصویر با دو طیف نور متفاوت ساطع بشه . و دیگه احتیاجی به مانیتور 120 هرتزی نیست .
    و این که با مانیتور معمولی می شه دید ، مطمئن نیستم . اگه لینکی بزارین ممنون می شم .

احساس می کنم که دارم زیادی به پست های این تاپیک ایراد می گیرم!
    نه رفيق.هرچقدر دوست داري ايراد بگير.ولي در مورد اينكه گفتي (اگه لینک فروشش خارجیش رو دارین ، بزارین تا دیگه حرفی نمونه) رو منظورتو متوجه نشدم.من كه گفتم دانلود كردم.اگر خواستي لينكسو ميزارم.
    بقيشم متوجه نشدم.
    تا اونجايي كه من متوجه شدم نياز به مانيتور خاصي نيست.حالا اگر شما ميگي لابد يه چي ميدوني ديگه.
    بعد كه گفتي لينك بزارم.منظورت لينك از مانيتور بود؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من كه گفتم دانلود كردم.اگر خواستي لينكسو ميزارم.
    بگذار دوست عزیز ما هم استفاده کنیم با این عینک قرمز- آبي دیده میشه یا عینکش فرق میکنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

4

بگذار دوست عزیز ما هم استفاده کنیم با این عینک قرمز- آبي دیده میشه یا عینکش فرق میکنه
    اين با عينك قرمز آبي هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by maghzae-motefaker; 19-06-2010 at 17:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:14.

10. این کاربر از regularuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

دستت درد نکنه خیلی عالیه

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

اين با عينك قرمز آبي هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیزم این که قیلتره

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دستت درد نکنه خیلی عالیه

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

عزیزم این که قیلتره
    خوب معلومه.
    يوتيوب چند ساله قيلتره.اگر نميتوني ببيني برو تو همين تاپيكي كه دوستمون معرفي كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •