تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 159

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توماس مولر

طبق انتخاب گل دات کام،توماس مولر، ستاره آلمانی باشگاه بایرن مونیخ ،پانزدهمین بازیکن برتر فصل 10-2009 بود.

فصل رویایی مولر از قهرمانی با بایرن مونیخ در رقابتهای بوندس لیگا و جام حذفی آلمان آغاز شد.پس از آن مولر همراه با باواریایی ها به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافت و سپس در جام جهانی خوش درخشید و کفش طلای این رقابتها را از آن خود کرد. بدین ترتیب توماس مولر در طول فصل10-2009، روندی رویایی را طی کرد.

او در طول فصل گذشته روند پیشرفت خوبی را طی کرد و پس از 52 دیداری که در تمام رقابتها برای بایرن انجام داد، به 19 گل رسید.

او با 20 سال سن ، در فصل 9-2008 کمتر در ترکیب اصلی تیم قرار می گرفت و تنها 4 بار در رقابتهای بوندس لیگا روانه میدان شد و یک بار در لیگ قهرمانان اروپا به میدان رسید ولی با روی کار آمدن لوئیس فان خال، نوبت به درخشش و خودنمایی مولر رسید.این مربی هلندی به مولر اعتماد کرد و این بازیکن جوان هم یک تنه یکی از ستاره های بی چون و چرای اف سی هالیوود لقب گرفت.

فان خال ،تابستان گذشته و پس از حضور برروی نیمکت مربی گری بایرن ، به جوانان تیمش اعتماد کرد و هولگر بداستوبر و توماس مولر را در ترکیب اصلی تیمش راه داد. این زوج توانایی های واقعی شان را به نمایش گذاشتند و جواب اعتماد مربی شان را دادند

مولر که در ابتدا به عنوان بازیکن ذخیره در رختکن باواریایی ها بود، توانایی های خود را در دیدارهای بایرن به نمایش گذاشت و به ویژه در دیدار مقابل بورسیا دورتموند در سپتامبر سال گذشته خیره کننده ظاهر شد و توانست در پی درخشش در آن دیدار، عنوان برترین بازیکن ماه بوندس لیگا را از آن خود کند.تدریجا مولر یکی ازمهره های حذف نشدنی باواریایی ها شد و به ترکیب اصلی این تیم راه یافت. او تنها در یک دیدار در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل بوردو غایب بود که در آن دیدار هم به دلیل محرومیت نتوانست تیمش را همراهی کند.

این ستاره کم سن و سال در رقابتهای اروپایی و در 12 دیداری که به میدان رفت تنها توانست 2 گل به ثمر برساند. البته نباید تجربه ای که مولر در مصاف با تیمهای بزرگ اروپایی کسب کرد و قطعا در پیشرفت او به کار می آید را نادیده گرفت. او در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، فرصت طلایی گلزنی مقابل اینتر را از دست داد.

گلهای حیاتی و مهم مولر در دیدار مقابل وردربرمن و شالکه باعث قهرمانی باواریایی ها در رقابتهای بوندس لیگا شد. در نهایت هم این ستاره جوان مزد پختگی و تلاشش را با دعوت به تیم ملی کشورش در ماه نوامبر سال گذشته گرفت و سپس در ماه مارس و برای دیدار دوستانه مقابل آرژانتین به ترکیب ژرمنها فرا خوانده شد.

مولر در ترکیب تیم لو، با پیراهن شماره 13 به میدان رفت، پیراهنی که پیش از این ، نام بازیکنانی چون گرد و میشائیل بالاک را بر روی خود می دید.

این ستاره جوان به جام جهانی راه یافت و پس از نمایش خیره کننده اش در دیدار مقابل استرالیا که گلی را نیز در بر داشت و همچنین نمایش تماشایی او مقابل انگلیس، نام مولر بیش از هر زمان دیگری بر سر زبانها افتاد. در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام جهانی مقابل آرژانتین، مولر بار دیگر توانست گلزنی کند ولی با دریافت کارت از داور مسابقه، شانس حضور در دیدار مرحله نیمه نهایی مقابل اسپانیا را از دست داد. دیداری که اگر مولر در آن حاضر بود، شاید سرنوشت به نحو دیگری رقم می خورد.

در دیدار پلی آف، مولر نمایش قابل قبولی را به اجرا گذاشت. پنجمین گل مولر در تورنمنت جام جهانی نام او را در کنار وزلی اسنایدر و داوید ویا، به عنوان برترین گلزنان رقابتهای جام جهانی قرارداد ولی سه پاس گلی که مولر در جریان این رقابتها به هم تیمی هایش داد، باعث شد تا کفش طلایی به این ستاره جوان آلمان تعلق یابد.

مولر همچنین توانست با پیشی گرفتن از آندره آیئه وو و جیووانی دوس سانتوس عنوان برترین بازیکن جوان رقابتها را از آن خود کند.

البته این ستاره جوان آلمانی هنوز راهی طولانی را برای رسیدن به اوج قله موفقیت پیش رو دارد و می بایست در انتظار روزهای بهتر او در فصل بعد باشیم.

منبع: سایت گل

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ترکیب بایرن
    Sattelmaier - Erb, Haas, Tymoshchuk, Contento - Ottl, Pranjic - Mujic (54. Sansone), Sosa, Olic - Hajdarovic (31. Demichelis)
    عکس های بازی بایرن- کلن

فن بویتن رباط صلیبی پاره کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مصدوميت دنيل فن بويتن از ناحيه قوزك پا

او بايد تحت آزمايشات بيشتر قرار بگيرد تا مشخص شود كه ميزان مصدوميتش چه اندازه است

سايت گل- مسئولان باشگاه بايرن مونيخ پس از تساوي 1-1 مقابل تيم نه چندان واكر بورگاوسن، اخبار ناخوشايندي در مورد مصدوميت مدافع تيم شان دريافت كرده اند.
    دنيل فن بويتن، مدافع باتجربه بلژيكي در همان دقايق ابتدايي بازي از ناحيه قوزك پا مصدوم شد و تنها پس از 17 دقيقه، مجبور شد زمين مسابقه را ترك كند.
    در گزارشي كه در سايت اختصاصي باشگاه بايرن منتشر شده، آمده است احتمالا دچار پارگي ليگامنت قوزك پا شده است. او بايد تحت آزمايشات بيشتر قرار بگيرد تا مشخص شود كه ميزان مصدوميتش چه اندازه است و چه زماني مي تواند به تركيب بايرن بازگردد.
    به اين ترتيب احتمالا فن بويتن ديدار هفته آينده تيمش مقابل شالكه در سپور كاپ آلمان را از دست خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بررسی وضعیت بایرن

دروازه بان:این فصل هم هانس یورگ بوت در درون دروازه خواهد بود.فصل گذشته بوت عملکرد خوبی داشت.به طور کلی دروازه بان خوبیه اما در بعضی مواقع هم ضعیف عمل میکنه.در گرفتن شوت و همچنین پنالتی تبحر خاصی داره اما در تک به تک ها زیاد وارد نیست.در هر حال از رنسینگ خیلی بهتره.

دفاع راست:فیلیپ لام خواهد بود.فیلیپ در فصل گذشته عالی بود و در کارهای هجومی هم به روبن زیاد کمک میکرد.به نظرم فیلیپ بهترین مدافع جهان در پست خودش هست.او توانایی بازی در دفاع چپ را نیز داراست.عملکرد وی در جام جهانی فوق العاده بود و شاید دو سال دیگه کاپیتان اصلی بایرن هم بشه.تنها نقطه ضعف او قد کوتاه اوست.

دفاع های میانی:در این پست به نظرم مشکل زیاد داریم.به خصوص از جانب فان بویتن.اگه فینال با اینتر را به یاد داشته باشید دیدید که فان بویتن چقدر مصیبت بار بود.فان بویتن در مقابل بازیکنان تکنیکی هیچ کاری نمیتونه بکنه و این فصل هم باید منتظر سوتی های فان بویتن به خصوص در رقابتهای مهم باشیم.البته با این همه ضعف در گلزنی موفقه.دیگر مدافع میانی هم دمیچیلیس خواهد بود.دمیچیلیس در کل مدافع مستحکمی محسوب میشه و نقطه ضعف خاصی هم نداره.فقط باید نگران فان بویتن بود.

دفاع چپ:در این پست هم باید نگرانی خودم را ابراز کنم.دو دفاع جوان در این پست داریم.بادش کوپر و کونتنتو.بادش کوپر فصل قبلی حتی بیشتر از فان بویتن مصیبت بار بود مخصوصا در بازی برگشت مقابل منچستر یونایتد.در جام جهانی هم در مقابل صربستان بادش کوپر فاجعه بود و بعد از اون بازی یواخیم لو دیگه از او استفاده نکرد.این فصل هم ونگال احتمالا از او استفاده خواهد کرد و قطعا پاشنه آشیل تیم بادش کوپر خواهد بود.به نظرم بایرن باید یک دفاع خوب برای این پست بخره هرچند که ونگال گفته احتیاجی به خرید دفاع در این پست نیست.

هافبک راست:در هافبک راست یکی از بهترینهای دنیا را داریم.آرین روبن بازیکنی است که میتونه هر دفاعی را به هم بریزه.فصل گذشته فوق العاده بود و بیشترین تعداد گل را در بایرن به ثمر رساند.تازه فیلیپ لام هم بهش کمک میکنه.ما منتظریم تا روبن این فصل هم غوغا کنه.تنها نقطه ضعفی که روبن داره مصدومیت های زیاد اوست.

هافبک چپ:فرانک ریبری در فصل گذشته به نظر خودم هرگز نتوانست تواناییهای خودش را به طور کامل نشان بده.او بیشتر درگیر مسائل حاشیه ای شده بود.امیدوارم این فصل ریبری به دوران اوج برگرده که اگه اینطور باشه تمام تیمها سوراخ خواهند بود.

هافبکهای میانی:شواینی یکی از بهترین های جهان در پست خودش شده.در جام جهانی جز بهترین ها بود.رئالی ها هم به شدت دنبال او هستند ولی بعید میدونم مسئولان بایرن اجازه رفتن به او بدهند.البته بایرن باشگاه بهتری نسبت به رئال محسوب میشه.رئال از دیدگاه من یک باشگاه پوشالی است و هر بازیکنی به اونجا بره دچار افت وحشتناک میشه.هافبک دیگه تیم فان بومل است.کاپیتان تیم.فان بومل فراز و نشیب زیاد داره.در کل او بازی تیم حریف را مختل میکنه و یه هافبک تخریبی محسوب میشه که البته تونی کروس رو نباید فراموش کنیم با اون شوت های خوبش.

مهاجم ها:درسته که در جام جهانی توماس مولر هافبک سمت راست بود ولی در بایرن او در نقش مهاجم خواهد بود.در فصل گذشته مولر به عنوان پدیده بوندس لیگا شناخته شد و در جام جهانی این موضوع را به اثبات رساند.مهاجم اول تیم هم احتمالا اولیچ خواهد بود که در فصل قبل فوق العاده بود مخصوصا در لیگ قهرمانان.البته میرو کلوزه میتونه با توجه به درخشش در جام جهانی رقابت سختی با وی داشته باشه.

رقیبان بایرن:رقیب اصلی بایرن در بوندس لیگا شک نکنید که شالکه خواهد بود.اونها در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبی داشته اند و مانند فصل گذشته برای بایرن دردسر ایجاد خواهند کرد.فلیکس ماگات میدونه که چه جوری باید در بوندس لیگا قهرمان شد.از دیگر رقیبهای بایرن میتونم به بایرلورکوزن اشاره کنم که بالاک هم به این تیم پیوسته و میتونه تیم خطرناکی باشه.البته نباید تیمهایی چون هامبورگ،وردربرمن و ولفسبورگ را فراموش کنیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شالکه 3 – بایرن مونیخ یک: دو گل رائول

سایت گل – رائول، ستاره اسپانیایی شالکه اولین گل‌هایش برای باشگاه جدیدش را به ثمر رساند. آنها بایرن مونیخ را در فینال لیگا توتال! سه بر یک شکست دادند و دو گل شالکه را رائول به ثمر رساند.
    گل اول او در دقیقه 25 به ثمر رسید. او گلی ساده زد. ضربه ادو به تیر دروازه برخورد کرد و در برگشت، رائول به آسانی توپ را به درون دروازه فرستاد. این گل او بازی را به تساوی کشاند، چرا که موجیچ در دقیقه 6 برای بایرن گل‌زنی کرده بود.
    این اولین باری بود که رائول 33 ساله برای تیم آلمانی گل می‌زد. او از ماه گذشته به جمع آنها پیوسته است.
    ادو در دقیقه 27 هم گل دیگری برای شالکه زد.
    رائول کمی پس از شروع نیمه دوم با مهارتی دیدنی گل دوم را هم زد. سه مدافع در مقابل او قرار داشتند اما او با ضربه چیپ هوشمندانه‌ای توپ را بالای سر روون ستلمایر فرستاد تا تیمش فاتح لیگا توتال! شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ماتئوس: از خیانت همسر تا از دست دادن فرصت کار

با بی وفایی لیلیانا 22 ساله ، ممکن است چهارمین طلاق ماتئوس نیز رقم بخورد

سایت گل- لوتار ماتئوس، قهرمان دنیا و فوتبالیست سرشناس آلمانی، این روزها، روزهای سختی را پشت سر می گذارد.

این در حالی است که این روزها صحبتهای متعددی در مورد حضور این مربی آلمانی برروی نیمکت مربی گری کامرون به گوش می رسید، عکسهای همسر 22 ساله ماتئوس که با مرد 27 ساله ای در ساردنیای ایتالیا در تعطیلات است، در روزنامه به چاپ رسیده است.

ماتئوس پس از اطلاع از این ماجرا گفت:« این عکسها به منزله پتکی بر سر من بود. تا دیروز به زندگی مشترک خوبی که داشتیم فکر می کردم ولی زمانی که این عکسها را دیدم، سریع حلقه ازدواجم را از انگشتم درآوردم.»

این عکسها در روزنامه بیلد آلمان منتشر شده و تاثیر بدی برروی ماتئوس داشته. این اسطوره آلمانی گفت:« در زمین مسابقه همیشه نبرد کرده ام ولی در این بازی باختم.کاری که لیلیانا با من کرد، واقعا دردناک بود. برای زنی که چنین برخوردی دارد، هیچ راه برگشتی وجود ندارد.او به من گفت که در حالت طبیعی نبوده ولی حتی با مصرف مواد الکلی هم می توانی خودت را کنترل کنی.او به من خیانت کرده است.»

مشکل به وجود آمده نه فقط زندگی شخصی این بازیکن صاحب نام را نابود کرد، بلکه آینده کاری اورا نیز متشنج نمود

ماتئوس که اکنون پانزدهمین ماه بیکاری اش را سپری می کند، کاندیدای شماره یک مربی گری تیم ملی کامرون و جانشینی پاول لوگن، مربی فرانسوی این تیم بود. خود او در صحبتهایی در این رابطه گفت:« فرصت کاری من در کامرون از دست رفت، چرا که همسر رئیس جمهور این کشور که خواهان حضور من برروی نیمکت مربی گری کامرون بود، متوجه همه چیز شد.»

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شالکه 3 – بایرن مونیخ یک: دو گل رائول
    البته گویا این بازی در دو وقت 30 دقیقه ای برگزار شده و بایرن هم با تیم دوم در این مسابقه شرکت کرده .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رائول: گلم به بايرن را به هواداران شالكه تقديم مي‌كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن اسپانيايي جديد تيم شالكه گفت: گلم به بايرن را به هواداران شالكه تقديم مي‌كنم.

گونزالس در گفت‌وگويي با سايت باشگاهش اظهار داشت: گل‌هاي كه به تيم بايرن‌مونيخ زدم، ‌را به همه هواداران شالكه كه مرا به گرمي و با آغوش‌باز پذيرا شدند، تقديم مي‌كنم.

اين بازيكن كه شب گذشته در ديدار نهايي پيكارهاي چهارجانبه ليگاتوتال‌كاپ كه پس از مدت كوتاهي از ورودش به جمع آبي‌پوشان، دو گل در پيروزي 3 بر يك زد، به نكات ديگري نيز دراين گفت‌وگو اشاره كرد كه مشروح آن به اين شرح است:

*آقاي رائول، شما در بازي دوم‌تان براي شالكه، دو گل به ثمر رسانديد. به ويژه گل دوم‌تان كه باعث شادي بسيار هواداران شد.

اين گلي نمونه‌ از من بود كه مثل آن را اغلب زده‌ام. من اين گل را به هواداران تيم كه مرا با ‌آغوشي باز پذيرا شدند، تقديم مي‌كنم.

*شما روز چهارشنبه قبل به عضويت تيم گيلزن‌كرشني درآمديد.براي شما چقدر اهميت داشت كه به فاصله مدتي كوتاه بتوانيد همراه با تيم جديدتان تجربه بازي بدست آوريد؟

من خيلي خوشحال هستم كه در اينجا و بازي‌هاي ليگاتوتال‌كاپ توانستم بازي كنم. بديهي است پس از تمرينات، بسيار حائزاهميت است هماهنگي بدست‌آورم. اكنون احساس خوبي دارم و خوشحالم با دو گلم توانستم به شالكه كمك كنم قهرمان اين پيكارها شود.براي شروع درخششي بهتر از اين وجود نداشت.

*اولين روزهاي حضورتان در تيم شالكه چطور بوده؟

هم‌تيم‌هاي خيلي خوب از من استقبال كردند و پذيرايم شدند تا راحت‌تر به اوضاع اينجا خو بگيرم. در عين حال خيلي خوشحالم در يك چنين تيم باكيفيتي مي‌توانم بازي كنم.

*برداشت شما از هواداران شالكه چيست؟ مي دانستيد كه چه فضاي در ولتينز‌آره‌نا درانتظارتان است؟

كريستوف متسلدر كه با او در رئال‌مادريد نيز هم‌تيمي بودم، قبل از انتقالم خيلي چيزهاي خوب و مثبت هواداران شالكه را برايم گفته بود ولي وقتي وارد ورزشگاه شدم،‌به واقع شگفت زده شده و حيرت كردم.

اين جو واقعا عالي است و شالكه هواداران بسيار خوبي دارد.خود همين به بازيكني مثل من انگيزه كار بيشتر در اينجا مي‌دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مولر ،از هيچ تا همه چيز

جام جم آنلاين: عنوان بازيكن برتر جام جهاني فوتبال نوزدهم به ديه‌گو فورلان رسيد كه نماد تيم اروگوئه و مظهر و مجري هر حركت مفيد رو به جلو در تيمي بود كه براي اولين بار در 40 سال اخير به جمع 4 تيم برتر جام جهاني پيوست و سرانجام چهارم شد.

با اين وجود يك بازيكن داشتيم كه اگر حضورش در اين جام بيشتر سروصدا نكرده و مفيدتر نبوده باشد، كمتر هم نبوده و او توماس مولر آلماني است. فيفا نهاد حاكم بر فوتبال جهان براي ارج نهادن بر ارزش‌هاي اين مهاجم 20 ساله ژرمن وي را هم آقاي گل اين مسابقات در خاك آفريقاي جنوبي معرفي كرد و هم بهترين بازيكن جوان جام.

34 سال پيش با گل‌هاي گرد مولر كه به او بمب‌افكن مي‌گفتند آلمان غربي براي دومين بار در تاريخ حيات كشوري كه بعدا از نو به آلمان واحد تغيير نام داد، به افتخار فتح جام‌جهاني در خاك خود نائل شد و امسال يك بار ديگر نام مولر در عرصه فوتبال آلمان و جام جهاني درخشيد. گل‌ها و بازي‌هاي موثر او كه بسيار پخته و توام با تجربه لازم شكل گرفت، در تضاد با پيشينه بسيار كم و كوتاه وي در فوتبال حرفه‌اي بود، زيرا او فقط در فصل اخير به تركيب تيم اصلي باير مونيخ راه يافته بود.

با اين وجود سرعت رسيدن مولر از هيچ به همه چيز در يك سال اخير شگفت‌انگيز بوده است. او ابتدا با باشگاه باواريايي فاتح دوگانه ليگ و جام حذفي آلمان و نايب قهرمان اروپا شد و حالا رتبه سومي جام جهاني 2010 در كارنامه او چشمك مي‌زند. براي مرد جواني كه سال پيش در همين موقع به‌كلي ناشناخته بود، بهتر از اين امكان ندارد.

سايه‌اي بر سر رقبا

مولر در آفريقاي جنوبي بيشتر از فورلان، داويدويا از اسپانيا و وسلي اشنايدر از هلند گل نزد (همگي 5 گل)‌ اما چون فيفا اصرار داشت كه يكي را تفكيك و تنها يك نفر را برنده كفش طلا كند، صدور پاس گل را نيز مبنا گذاشت و از آنجا كه مولر در اين جام 3 پاس گل هم به يارانش داده بود، بر ويا و اشنايدر كه فقط يك بار به ياران خود پاس گل داده بودند، سايه انداخت.

اما در مورد انتخاب مولر به عنوان بازيكن برتر جوان جام از ابتدا ترديدي وجود نداشت و به لطف كارهاي جالب و حرفه‌اي و گل‌هاي دقيق او بود كه آلمان توانست از گروهش در جام‌جهاني نوزدهم بالا بيايد و سپس انگليس و آرژانتين را به توپ ببندد. با اين كه جوانان بالنده ديگري مثل خاوي‌ير هرناندز و جوواني دوس سلنتوز در مكزيك، اندره‌ايو در غنا و اليرواليا در هلند چهره‌اي پرفروغ داشتند و سامي خديرا، هموطن مولر نيز در تيم آلمان مسلط و قدرتمند كار كرد؛ اما مولر چيز ديگري بود و 2 گل او در برابر انگليس و يك گلش در مقابل آرژانتين كمر اين حريفان را شكست.

اولين بازي ملي مولر در ماه مارس سال جاري ميلادي يعني 4 ماه و اندي پيش انجام شد و همين مساله و بهتر بگوييم پيشينه اندك او در سطح ملي، فروغ چشمگير وي را در جام جهاني اخير سخت‌تر و باارزش‌تر مي‌كند؛ چراكه وي در كمترين مدت به يك جايگاه بسيار رفيع رسيده است.

تاثيرگذاري مولر بر بازي تيم جوان شده آلمان در جام جهاني نوزدهم به حدي رسيد كه خيلي‌ها گفتند دليل شكست ژرمن‌ها در مقابل اسپانيا در مرحله نيمه‌ نهايي مسابقات، محروميت و غيبت مولر بود و اگر وي به ميدان مي‌آمد، ژرمن‌ها يك بازي فشرده را صفر ـ1 به اين حريف نمي‌سپردند.

مولر براي نشان دادن صحت اين رايزني در مسابقه رده‌بندي جام در برابر اروگوئه هم گلزني كرد و از اين طريق بود كه آلمان با نتيجه 2ـ3 برنده اين بازي و صاحب رتبه سوم شد؛ عنواني كه شايد تكرار مقام حاصله آنها در جام ‌جهاني قبلي (2006)‌ بوده باشد؛ اما چون اين بار در خارج از خاك آلمان و بدون مزاياي ميزباني به دست آمد، ارزشي بيشتر از مرتبه قبلي داشت.

اين سومين مرتبه‌اي است كه ژرمن‌ها عنوان بازيكن جوان برتر جام را به دست مي‌آورند و موارد قبلي در سال‌هاي 1966 و 2006 توسط فرانس بكن‌باوئر افسانه‌اي و لوكاس پودولسكي به دست آمده بودند. اينها به ما مي‌گويد كه ساختن و پروراندن بازيكنان جوان يك سنت آشنا و كاري رايج در فوتبال آلمان بوده است، بويژه حالا كه نسل يواخيم لو سكاندار است، اين موج رواج و نفوذ مجدد و تازه‌اي يافته است.

مقوله‌اي متفاوت

مولر كه با آقاي گل شدن در جام‌جهاني نوزدهم با كارهاي نفراتي نامدار چون گري لينه‌كر، رونالدو و ميروسلاو كلوزه، آقايان گل جام‌هاي جهاني 1986، 2002 و 2006 برابري كرده و كنار آنها ايستاده است، مي‌گويد: «ما فصل خوبي را در بايرن مونيخ گذرانديم و سپس در جام‌ جهاني هم اوضاع تا حد زيادي مساعد بود. اين بخصوص براي شخص من دلپذير بود، زيرا توانستم به سطوح بالاتري برسم و گل‌هاي زيادي بزنم و در توفيق‌هاي تيم سهم قابل توجهي داشته باشم. اين توفيق‌ها به من اعتماد به نفس قابل توجهي بخشيد تا چشم به هم زدم به نقطه كنوني رسيدم. اعتراف مي‌كنم كه مسابقات تيم ملي آلمان چيزي ديگر و مقوله‌اي متفاوت بوده است. من ناگهان احساس كردم در قلمرويي به كلي متفاوت قرار دارم. من بسيار مسرورم كه شرايط در جام‌جهاني امسال كاملا مساعد بود و بجز يكي دو مورد همان طور پيش رفت كه ما مي‌خواستيم.»

مولر كه 86‌/‌1 متر قد دارد، با احتساب مسائل فوق در فصل 2010ـ 2009 در 66 بازي براي بايرن و تيم ملي كشورش به ميدان آمد و آن هم در حالي كه يك فصل پيشتر از آن اصولا جا و محلي در اين عرصه‌هاي دشوار نداشت.

باز به حرف‌هاي خود مولر بازمي‌گرديم: «وقتي در فينال جام‌ قهرمانان اروپا شركت مي‌كنيد، لابد آن را نقطه اوج دستاوردهاي خود تلقي مي‌كنيد؛ اما زماني كه به جام‌جهاني پاي مي‌گذاريد، شرايط عوض مي‌شود و آن را يك رويداد غيرقابل باور مي‌يابيد. البته من از همان بدو الحاقم به اردوي ملي، احساس خوبي در اين زمينه داشتم و ديدم همه مصمم به كسب نتايجي خوب در جام‌جهاني 2010 هستند.»

يك بايرني اصيل

مولر، زاده ايالت باواريا و با اين حساب يك بايرني ذاتي و اصيل است و آنچه در جام‌جهاني امسال از او ديده شد، مهارت در پرورش بازي تهاجمي تيم در عين داشتن توان گلزني‌هاي غيرمنتظره و جاگيري در فضاهاي خالي و نقاط كور خطوط دفاعي حريفان و بهره‌گيري بموقع از اشتباهات حريفان بود.

او حالا دومين بازيكن جوان تاريخ جام‌هاي جهاني است كه قادر به زدن 5 گل در اين مسابقات شده است؛ ولي البته به په‌له برزيلي و افسانه‌اي كه با 17 سال در جام‌جهاني 1958 گلزني و كولاك به‌پا كرد، نمي‌رسد. در روزهاي اخير نامداران بسياري به تمجيد از توماس مولر پرداخته‌اند و يكي از آنها گرد مولر مشهور است.

او كه حالا همنام وي تبديل به يك پديده جهاني شده است، مي‌گويد: «مولر سريع و باهوش است و دروازه را خوب مي‌بيند و با يارانش هماهنگ است و توان و كارايي دوپايش فرق چنداني با يكديگر ندارد. او شمي را در گلزني دارد كه شايد من هم داشتم.»

خبرگزاري آلمان
    مترجم: وصال روحاني

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اوزيل: براي خديرا در رئال‌مادريد آرزوي موفقيت مي‌كنم

بازيکن تيم ملي فوتبال آلمان گفت: از صميم قلب براي سامي خديرا در رئال‌مادريد آرزوي موفقيت مي‌کنم.

به نقل از روزنامه دي‌ولت، مسعود اوزيل اظهار داشت: شايد باورش سخت باشد؛ ولي از اين که سامي خديرا،‌ دوست و هم‌تيمي‌ام به رئال‌مادريد ملحق شد، بسيار خوشحال هستم و با تمام وجود برايش آرزوي موفقيت مي‌کنم. اين انتقال نشان مي‌دهد که بازيکنان ما چقدر مورد توجه تيم‌هاي بزرگ هستند و اکنون پس از ميشائيل بالاک، ‌دوره تازه‌اي از حضور لژيونرهاي بزرگ آلماني در تيم‌هاي مطرح فراهم مي‌شود.

اين بازيکن 21 ساله در کنار خديرا و ديگر جوانان شايسته در تيم کشورش در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2010 خوش درخشيد و باعث توجه تيم‌هاي بزرگي همچون منچستريونايتد و آرسنال انگليس، رئال‌مادريد و بارسلونا اسپانيا نسبت به خود شد.

وي در مورد اينکه خود براي انتقال به تيمي ديگر چه تصميمي دارد، عنوان کرد: در حال حاضر‌، تکليف من براي يک سال آينده مشخص است‌. من هنوز يک سال ديگر با وردربرمن قرارداد دارم و که تلاش مي‌کنم آن را به انجام برسانم.

اين بازيکن پس از آنکه احتمال انتقال سسک فابرگاس، هافبک 23 ساله آرسنال به بارسا، بسيار کاهش يافت، اکنون جدي‌ترين گزينه آبي‌و‌اناري‌پوشان کاتالاني براي استخدام است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •