تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 36 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ربطش؟ موضوع دیگه ای جز صعود اینتر نبود بنویسید؟

خیلی می خواد از فوتبال دور باشی که نه بازی ها رو دیده باشی و نه اظهار نظرهارو شنیده/خونده باشی بگی شما به بارسا میگید قدرتمندترین. کمی پیگیری کنید ضرری نداره. این عنوانو من و شما تعیین نمی کنیم. دیگه حریفی که بدجوری شکست خورده اونی که اصلا روبرو نشده و حتی اونی که تونسته حذف کنه بهش اعتراف کردن.

اتوئو: باید برای مورینیو به دلیل شکست دادن قدرتمند ترین تیم دنیا اعتبار و احترام زیادی قائل شد. باید یادآوری کنم که همیشه قوی ترین تیم در دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی نمی رسد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا هوادار کدوم تیم هستید؟ چون حتی رئالی های انجمنم ادعای شمارو نمی کنند.
    من طرفدار رئالم
    اتوئو اینو گفت که ارزش کار خودشون بیشتر شه یه مصاحبه هم مورینیو گفت رونالدو بهترین بازیکنه این دلیل میشه؟
    تازه خود اتوئو هم میگه بهترین تیمو شکست دادیم یعنی الآن دیگه ما بهترین تیمیم
    وقتی یه تیم قهرمان جام باشگاه اروپا میشه به عنوان قوی ترین تیم شناخته میشه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: برترینهای فصل 10-2009 لیگهای اروپایی

گل دات کام تیم برتر فصل گذشته لیگهای اروپایی را برگزیده است.

سایت گل - با پایان یافتن لیگهای اروپایی، گل دات کام تصمیم به انتخاب تیم فصل 10-2009 گرفته است.
    در اینجا به بررسی برترینهای اروپا در فصلی که گذشت می پردازیم:

برترین دروازه بان
    1- ویکتور والدس (بارسلونا)
    2- مانوئل نویر (شالکه)
    3- جو هارت (بیرمنگام)

برترین مدافع
    1- خاویر زانتی (اینتر)
    2- برانیسلاو ایوانوویچ (چلسی)
    3- والتر ساموئل (اینتر)

برترین بازیکن خط میانی
    1- چابی ارناندس (بارسلونا)
    2- آرین روبن (بایرن مونیخ)
    3- فرانک لمپارد (چلسی)

برترین فوروارد
    1- دیه گو میلیتو (اینتر)
    2- لیونل مسی (بارسلونا)
    3- وین رونی (منچستریونایتد)

برترین بازیکن جوان (زیر 21 سال)
    1- اور بانگا (والنسیا)
    2- تونی کروس (بایرلورکوزن)
    3- گرث بیل (تاتنهام)

برترین مربی
    1- ژوزه مورینیو (اینتر)
    2- کارلو آنچلوتی (چلسی)
    3- لوئیس فان خال (بایرن مونیخ)

برترین فاجعه
    1- آمائوری ( یوونتوس)
    2- دمیترو چگرینسکی (بارسلونا)
    3- لسکات (منچسترسیتی)

برترین بازیکن
    1- دیه گو میلیتو (اینتر)
    2- لیونل مسی (بارسلونا)

برترین تیم گمنام
    1- بورساسپور
    2- توئنته
    3- اسپورتینگ براگا

نظرسنجی: آیا با انتخاب این ستاره ها موافق هستید یا گزینه های دیگری را در ذهن دارید؟ نظرتان را با ما در جریان بگذارید.

کد:
    2010/5/30

من طرفدار رئالم
    اتوئو اینو گفت که ارزش کار خودشون بیشتر شه یه مصاحبه هم مورینیو گفت رونالدو بهترین بازیکنه این دلیل میشه؟
    تازه خود اتوئو هم میگه بهترین تیمو شکست دادیم یعنی الآن دیگه ما بهترین تیمیم
    وقتی یه تیم قهرمان جام باشگاه اروپا میشه به عنوان قوی ترین تیم شناخته میشه
    تعریف هایی که از مسی و بارسلونای این سال ها مخصوصا توسط حریفان میشه فرق داره با اون تعارف ها و کلهایی که میشناسیم. مخصوصا تعدد توصیف هایی که هر دو رو بهترین در فوتبال فعلی جهان می دونن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوشنبه- ساعت 15.30؛همه درانتظار مراسم معارفه مورینیو

سایت گل- امروز تمام نگاه ها به مادرید دوخته شده است. ساعت 13 به وقت اروپای مرکزی(ساعت 15.30 به وقت تهران)،مورینیو به عنوان مربی جدید رئال مادرید معارفه می شود و این مراسم در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه سانتیاگو برنابئو صورت می پذیرد.

مربی جدید تیم مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده که دوست ندارد شخصیت شماره یک این سریال باشد و ترجیح می دهد که مراسم معارفه اش ، مراسمی ساده و بی غل و غش و به دور از جنجالها و مراسم مجلل باشد.

این در حالی است که سران باشگاه مادریدی در نظر داشتند تا برای معرفی رسمی مربی پرتغالی تیمشان، دربهای ورزشگاه را به روی هواداران تیم بازکنند تا ده ها هزار نفر از طرفداران پرو پاقرص تیم کهکشانی برای استقبال از مربی پرتغالی شان وارد ورزشگاه شوند ولی در نهایت و پس از اظهار نظرمورینیو، این مراسم به صورت ساده در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می شود.

بدین ترتیب مورینیو برای 4 فصل آتی مربی رئال خواهد بود و در ازای هر فصل مبلغ 10 میلیون یورو دریافت می کند. این مربی جنجالی که عاشق حاشیه نیز هست به لیگ اسپانیا پیوست تا موفقیت در این رقابتها را نیز تجربه کند.

کد:
    توصیه مدیربرنامه های زلاتان به پپ:مراجعه به بیمارستان روانی

سایت گل- حدود يک سال از انتقال زلاتان ايبراهيموويچ به رختکن بارسلونا مي گذرد. در حالي که اين انتقال در ابتدا با جنجال و خبرسازي رسانه اي فراواني همراه بود، ولي در نهايت زلاتان نتوانست آن طور که از او توقع مي رفت، براي تيم جديدش به بازي بپردازد. زلاتان که در اينتر يک ستاره تمام عيار بود، هرگز نتوانست در بارسا به درخشش بپردازد. به نظر مي رسيد، تطبيق يابي ليگ اسپانيا براي ستاره سوئدي بارسا آن چنان که انتظار مي رفت، آسان نبوده و زلاتان بارسا با ايبرايي که در اينتر مي ديديم، فرسنگها فاصله داشت.

همين نکته سبب شد که گوارديولا نيز در ديدارهايي، اين ستاره با تجربه را برروي نيمکت ذخيره ها قرار دهد و اکنون و در پايان رقابتهاي فصل حتي زمزمه هايي مبني بر جدايي زلاتان از رختکن تيم کاتالان به گوش مي رسد. تيمهايي مثل منچسترسيتي، يوونتوس و حتي اينتر در انتظار خريداري ايبرا هستند و مشخص نيست که آيا فصل بعد زلاتان را در بارسلونا خواهيم ديد يا خير. البته مدير برنامه هاي او معتقد است، ايبرا از شنيدن شايعاتي مبني بر جدايي اش بشدت خسته شده و قصد ماندن در بارسلونا را دارد.

البته مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان با انتقاد از شيوه رفتار مسؤولان بارسلونا و بويژه پپ گوارديولا در مورد اين ستاره سوئدي گفته: «اگر تنها يکسال پس از پرداخت 75 ميليون يورو براي خريد زلاتان، گوارديولا ديگر او را نمي خواهد؛ به او توصيه مي کنم که به يک بيمارستان رواني مراجعه کند.»

مدير برنامه هاي ايبرا در ادامه صحبتهايش شرايط اين بازيکن را با ازدواج مقايسه کرد و گفت:« آيا يک خانم هر سال ازدواج جديدي مي کند يا زماني که مي خواهد طلاق بگيرد ، دائما در اين خصوص به صحبت مي پردازد؟ اگر بازيکني را با پرداخت 75 ميليون يورو خريداري کرديد، هر سال در اين باره صحبت نکنيد و تنها زماني که او را ديگر نمي خواهيد، در اين باره به صحبت بپردازيد.»

رايولا در مورد خواسته زلاتان گفت: «هدف زلاتان ادامه حضور در بارسلوناست. او از اينکه در اولين فصل حضورش در بارسا، فصل خوبي را سپري کرده، بسيار خوشحال است، ولي او مي خواست همراه با بارسا سه جام قهرماني را کسب کند.»

کد:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش روز: برترینهای فصل 10-2009 لیگهای اروپایی

گل دات کام تیم برتر فصل گذشته لیگهای اروپایی را برگزیده است.

سایت گل - با پایان یافتن لیگهای اروپایی، گل دات کام تصمیم به انتخاب تیم فصل 10-2009 گرفته است.
    در اینجا به بررسی برترینهای اروپا در فصلی که گذشت می پردازیم:

برترین دروازه بان
    1- ویکتور والدس (بارسلونا)
    2- مانوئل نویر (شالکه)
    3- جو هارت (بیرمنگام)

برترین مدافع
    1- خاویر زانتی (اینتر)
    2- برانیسلاو ایوانوویچ (چلسی)
    3- والتر ساموئل (اینتر)

برترین بازیکن خط میانی
    1- چابی ارناندس (بارسلونا)
    2- آرین روبن (بایرن مونیخ)
    3- فرانک لمپارد (چلسی)

برترین فوروارد
    1- دیه گو میلیتو (اینتر)
    2- لیونل مسی (بارسلونا)

برترین بازیکن جوان (زیر 21 سال)
    1- اور بانگا (والنسیا)
    2- تونی کروس (بایرلورکوزن)
    3- گرث بیل (تاتنهام)

برترین مربی
    1- ژوزه مورینیو (اینتر)
    2- کارلو آنچلوتی (چلسی)
    3- لوئیس فان خال (بایرن مونیخ)

برترین فاجعه
    1- آمائوری ( یوونتوس)
    2- دمیترو چگرینسکی (بارسلونا)
    3- لسکات (منچسترسیتی)

برترین بازیکن
    1- دیه گو میلیتو (اینتر)
    2- لیونل مسی (بارسلونا)

برترین تیم گمنام
    1- بورساسپور
    2- توئنته
    3- اسپورتینگ براگا

نظرسنجی: آیا با انتخاب این ستاره ها موافق هستید یا گزینه های دیگری را در ذهن دارید؟ نظرتان را با ما در جریان بگذارید.

کد:
    2010/5/30
    این نظر سنجی هم داره؟
    توی این لینک نظرسنجی نبودش.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مراسم معارفه مورینیو بهترین مربی حال حاضر جهان و اولین مربی تاریخ که توانسته با دو تیم 3 جام معتبر را در یک فصل ببرد در سالن کنفرانس ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در حال برگزاریست

-------------------------------

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

خوزه مورینیو پس از امضاء قراردادی 4ساله در روز دوشنبه تا آخر ژوِئن 2014 رسما سرمربی رِئال مادرید شد.

پس از دیدار با پرز والدانو و میگل پاردزا و تعدادی از اعضای هیِئت مدیره او قرار داد خود را تا سال 2014 ثبت نمود.

خوزه هم مکالمه کوتاهی با مدیر افتخاری رِئال مادرید آل فدو دی استفانو داشت.او همچنین یک ساعت طلا و یک پیراهن رِئال مادرید به شماره 1 که نام خود پشت آن درج شده بود دریافت کرد.

Last edited by M A X I M U M; 31-05-2010 at 15:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در صورت ناکامی در جذب سسک؛ بارسا به دنبال ماسچرانو

سران باشگاه کاتالان در نظر دارند تا درصورتی که موفق به جذب سسک فابرگاس نشدند، برای خرید ماسچرانو آستین بالا بزنند

سایت گل- مسئولان بارسلونا در نظر دارند تا برای خریداری خاویر ماسچرانو، ستاره خط میانی باشگاه لیورپول وارد عمل شوند، البته این تنها به شرطی است که در جذب سسک فابرگاس، ستاره و کاپیتان آرسنال ناکام بمانند.
    سران باشگاه کاتالان تابستان گذشته نیز برای خریداری ستاره آرژانتینی لیورپول تلاش کردند ولی امسال و در حالی که صحبتهایی مبنی بر جدایی احتمالی یایا توره از رختکن نوکمپ شنیده می شود، بارسا می بایست به فکر پرکردن خط میانی تیمش باشد.
    سران لیورپول مبلغی در حدود 30 میلیون پوند برای فروش کاپیتان تیم ملی آرژانتین درخواست کرده اند و این در حالی است که سران آرسنال بیش از 40 میلیون پوند برای فروش سسک می خواهند.
    بارسا با به فروش رساندن یایا توره ، که چلسی را به عنوان یکی از مشتریان پرو پا قرص می بیند، می تواند حدود 20 میلیون پوندبه جیب بزند ولی آنها هم اکنون وجه هنگفتی را نیز برای خرید داوید ویا هزینه کرده اند و بدین ترتیب بسیار بعید به نظر می رسد که در تابستان امسال شاهد حضور سسک و ماسچرانو در کنار هم در رختکن بارسا باشیم.
    از سوی دیگر سران باشگاه چلسی نیز برای جذب ماسچرانو ابراز تمایل کرده اند ولی مسئولان لیورپول ترجیح می دهند تا ستاره 25 ساله شان را به تیم رقیبشان در لیگ برتر نفروشند.
    کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب مورینیو بطور رسمی مربی رئال شد!(اسمایل فوق شادی!)
    صحبت های خیلی جالبی کرده تویه مصاحبه مطبوعاتیش که دعوت میکنم بخونیدش...

نمی دانم که برای مربیگری رئال مادرید متولد شده ام یا خیر اما مطمئنم که برای مربی قوتبال شدن زاده شده ام و مهمترین چیزی که به آن علاقمندم رقابت است.. رئال مادرید به خاطر فلسفه اش و ناکامی هایی که در سالهای گذشته داشته مرا جذب کرد است. این باشگاهی نمونه و تک است . صرف این که مربی رئال مادرید شده ام برایم کافی نیست بلکه باید به موفقیت برسم . این افتخار بزرگی برای من است .
    خوشبختم که کارنامه موفقی دارم و به این به من امکان داد تا مربی رئال مادرید باشم. همیشه تفکرات برنده بودن را داشته ام و رئال مادرید هم همیشه بهترین ها را داشته است.میخواهم بازیکنانم هم بمانند من تفکرات یک برنده را داشته باشند .

مورینیو که یازدهمین مربی رئال طی هفت ساله اخیره، از این موضوع نمیترسه و توضیح میده :
    فکر کنم که هر مربی باید برای سختی ها و رقابت ها آماده باشه.اگر مربی بخواد از چیزی بترسه، مثلا از اخراج شدن، کارهاش رو نمیتونه خوب انجام بده.اینجا همیشه مشکلات زیادی وجود داشته اما من بخودم و تواناییهام ایمان دارم.هرگز به فکر رفتن نیستم.قراردادی 4 ساله دارم که بسیار بیشتر از نیازم است تا جام های مختلف را کسب کنم و یه تیم خوب رو آماده زقابت های الان و آینده بکنم.
    مشتاقانه منتظرم تا به سر کارم بروم و بخودم و بازیکنانم ایمان دارم و امیدوارم تیم جدیدم نیز به من ایمان داشته باشه.
    میخواهم از همه تشکر کنم.از فلورنتینو پرز و والدانو.چراکه آنها من را ایده آل این پروژه دونستن.برای ساختن تیمی که همیشه برنده باشه.

من همونی که بودم، هستم.من خوزه مورینیو هستم و با تمام خصوصیاتم به مادرید آمده ام و تغییر نخواهم کرد.
    تمام تلاشم را خواهم کرد تا روحیه و اعتماد به نفس تیم را زیاد کنم و اگر بتوانیم این کار را بکنیم، در کنار تلاش زیاد، به هرچه که بخواهیم، خواهیم رسید.
    بعضی چیرها نیاز به تغییر دارند تا با روش کاری من تطبیق داشته باشند.بازیکنان باید خودشون رو با تفکرات و تمرینهای من وفق دهند.
    من فقط یک مربی هستم و نه بیشتر.همیشه گفتم ام که مهم است که افرادی که با من کار کرده اند، کیفیت بالایی داشتند.اگر میخواهید مربی خوبی شوید، نیاز به افراد و کمک کننده های خوبی دارید و به شخصه همیشه خواهان حضور بهترین ها در کنارم بوده ام.
    هنوز خیلی زود است که درباره تغییرات صحبت کرد. به زمان نیاد دارم تا وضعیتم را بررسی کنم.سوالات زیادی باید بپرسم و جواب هایشان رو میخواهم.اطلاعات بدست بیاورم و بررسی کنم که کجای کارم و شیوه کارم را مشخص کنم.
    رونالدو بدون شک یکی از بهترین و مهمترین بازیکنان، نه فقط برای رئال مادرید، بلکه برا فوتبال است. اما قدرت تیمهای من همیشه کل مجموعه بوده است نه فقط یه بازیکن.بازیکنان باید این رو درک کنن که مهمترین چیز، تیم-ه نه مربی یا بازیکنان.
    اگر ما با هم متحد باشیم و بمانند یک تیم کار کنیم، رسیدن به عناوین راحت تره...کریستیانو همیشه یک برنده است و اگر میخواهد که برنده باشد، سخت نیست که به اون بگوییم مهمترین چیز باشگاه است نه بازیکن.
    من خودم رو بهترین مربی دنیا نمیدانم.تعداد زیادی مربی هستن که میتوانند خود را بهترین بدانند اما در پایان روز، نتایج آن روز و در پایان هر فصل، آن نتایج است که نشان میدهد چه کسی موفق تر بوده است و من یک فصل رویایی داشتم و با اینتر تمام جام های ممکن را بردم.
    کد:
    ترجمه هم از خودم...

+

تویه سایت رسمی باشگاه هم، نخستین مصاحبه مورینیو با سایت رسمی باشگاه رو گذاشته که دیگه اون رو حال ندارم ترجمه کنم!: دی
    از اینجا میتونید بخونید:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولین جملات مورینیو بعنوان مربی رئال؛"زیباترین،زیباترین، زیباترین حس، قهرمانی با رئال است"

سایت گل- جلسه معارفه مورینیو درسانتیاگو برنابئو برگزار شد. ساعت 13.02 به وقت مادرید، مربی پرتغالی وارد سالن کنفرانس خبری ورزشگاه برنابئو شد و خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه مادریدی نیز شانه به شانه او وارد سالن گردید.

مورینیو در حالی که لبخند زیبایی برلب داشت وارد سالن شد و برای حدود 5 دقیقه منتظر ماند تا عکاسها، نخستین عکسهای او بعنوان مربی جدید تیم مادریدی را ثبت کنند.

در ابتدااین خورخه بالدانوبود که به صحبت پرداخت:« ژوزه مورینیو در 4 سال آینده در رختکن تیم مادریدی خواهد بود. این افتخار بسیار بزرگی برای ماست که یکی از متشخص ترین و با پرستیژترین مربیان دنیا را در رختکن تیممان می بینیم. همه ما از حضورمورینیو در رئال مادرید بسیار راضی هستیم.»

پس از بالدانو نوبت به آقای خاص رسید که اولین جملاتش را به عنوان مربی جدید تیم مادریدی به زبان بیاورد.
    مورینیو گفت:« روزبخیر. در ابتدا می خواهم بگویم که من خیلی به زبان اسپانیایی مسلط نیستم. صحبت کردن و آموختن زبان ایتالیایی باعث شده تا من زبان اسپانیایی را فراموش کنم و تنها به یک ماه زمان نیازدارم و پس از آن آماده صحبت کردن به زبان اسپانیایی خواهم شد.»

آقای خاص ادامه داد:« نمی دانم که آیا برای مربیگری رئال مادرید زاده شده ام یا نه ولی مطمئنم برای مربیگری در دنیای فوتبال به دنیا آمده ام و همیشه چالشهای بزرگ و مهم را بسیار دوست داشته ام.جذابیت رئال مادرید برای من، به خاطر تاریخ باقدمت، ناکامی های آنها در سالهای اخیر و توقعات بالا برای موفقیت است.رئال تیمی یکتاست و برای یک مربی و یا یک بازیکن بزرگ، عدم حضور در رئال به منزله جای خالی بزرگی در کارنامه ورزشی اش.

خوشبختانه و به لطف تلاشهای صورت گرفته، کارنامه کاری من بسیار خوب است و اکنون مربی گری در رئال مادرید برایم به منزله افتخاری بزرگ است ولی زیباترین، زیباترین و زیباترین نکته، مربی گری یا بازی کردن در رئال نیست؛ بلکه زیباترین،زیباترین و زیباترین حس، قهرمانی با رئال است و این همان انگیزه و هدف من است.»

کد:
    دیدار مورینیو با رائول در والدبباس

سایت گل- در حالی که مراسم معارفه ژوزه مورینیو ساعت 13 امروز به وقت اسپانیا برگزار شد، مربی پرتغالی صبح امروز و پیش از آنکه رسما مربی رئال مادرید باشد، فعالیتش به عنوان مربی تیم مادریدی را آغاز کرد.

این مربی پرتغالی صبحانه اش را در شهرک ورزشی والدبباس و در کنار رائول گونسالس بلانکو، کاپیتان کهکشانی ها صرف کرد.

مورینیو در کنفرانس خبری امروز که در مراسم معارفه اش برگزار شد، گفت:« صبح امروز با رائول صحبت کردم. من فرصت را از دست ندادم؛ صبحانه را با او در والدبباس صرف کرده و با او به صحبت پرداختم و باید بگویم که بین مربی و بازیکن، رسانه ها جایی ندارند. نمی خواهم هیچ چیزی راجع به رائول بگویم ، چرا که هنوز با سران باشگاه صحبتی نکرده ام.من امروز از راه رسیده ام و هنوز هیچ کاری برای تیم مادریدی انجام نداده ام و هنوز نقشی در تاریخ این باشگاه ندارم ولی رائول چرا. به همین دلیل هم باید برای رائول احترام قائل بود. من باید خیلی صادق و روراست باشم و نمی توانم با رائول مثل هر بازیکن دیگری برخورد کنم.

کد:

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اولین جملات مورینیو بعنوان مربی رئال؛"زیباترین،زیباترین، زیباترین حس، قهرمانی با رئال است"
    بهتر بگی زیباتریت رویای

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش روز : فلسفه مورینیو در رئال در ده جمله

سایت گل- ژوزه مورینیو، فلسفه خاصی را دنبال می کند.او در کنفرانس خبری امروز خود در سانتیاگو برنابئو از خواسته هایش گفت و اکنون به دنبال آن هستیم تا فلسفه این مربی پرتغالی را در ده جمله مورد، از زبان خود او بررسی قرار دهیم:

* آرزو : نمی دانم که آیابرای مربیگری رئال به دنیا آمده ام یا نه ولی قطعا برای مربیگری به دنیا آمده ام. من چالشهای مهم را دوست دارم . زیبایی در مربیگری رئال نیست؛ بلکه قهرمانی با رئال است

* هویت:
    از اعضای مدیریتی باشگاه تشکر می کنم که مرا برای مربیگری در تیم مادریدی برگزیده اند و قول می دهم که تغییر نکنم.من همان مورینیوی همیشگی با کیفیت همیشگی، با همان نقاط قوت و ضعف همیشه هستم

* تیم: کریس رونالدو بازیکن بسیار مهمی برای رئال مادرید است ولی بازیکنان همگی بخشی از تیم هستند و هیچ کدام از آنها را نباید به چشم یک فرد جداگانه نگریست. درنهایت پیشرفت و موفقیت تیم از همه چیز مهمتر است و نه بازیکنان

* کاراکتر:
    من ضد بارسلونا نیستم. من مربی رئال مادرید هستم و اصلا نگران اوضاع بارسلونا نمی باشم. اگر در بارسلونا از من متنفرند، این مشکل من نیست.

* متانت:
    این تابستان، تابستانی نیست که خبرهای جنجالی زیادی در مورد خریدهای رئال مادرید بشنویم؛ به نظر من تابستان امسال، تابستانی آرام برای رئال مادرید خواهد بود.

* قدرت:
    یک نکته سازماندهی بازی است و نکته دیگر بازی تدافعی تیم است. زمانی که تیمی سازماندهی شده باشد، بسیار خوب دفاع می کند. بازی با بازیکنان تهاجمی و ارائه یک بازی خوب هدف اصلی من است.

* ذهنیت پیروزی طلبانه:
    برای پیروزی در دیدارهای مهم، می بایست ذهنیت پیروزی طلبانه و قدرت روانی داشت، نکات کیفی ای که بدون آن کسب عناوین قهرمانی غیرممکن است

* کار
    : من تحریک کننده بازیکنان نیستم؛ بلکه یک کارگر هستم و به احترام نیاز دارم. اگر این احترام وجود داشته باشد،که بهتر؛ اگر وجود نداشته باشد هم بدون هیچ مشکلی از گروهم دفاع می کنم.ولی من تحریک کننده نیستم.

* اتحاد:
    من با بازیکنانی که در پورتو و چلسی داشتم صحبت می کنم و رابطه ام با بازیکنانم به نحوی است که گویی هنوزهم بازیکنان من هستند. این رابطه همان چیزی است که می خواهم اکنون با بازیکنان رئال مادرید داشته باشم. من بازیکنانی داشتم که می گفتند که اگر تو از تیم بروی، من از بازی کشیدن دست می کشم.

* اعتماد :
    ترس مال ما نیست؛ مال کسی است که می بایست مقابل تیم ما (رئال مادرید) بازی کند. فشار برروی من در واقع بع عنوان فاکتوری انگیزه دهنده عمل می کند که نه تنها کار را برای من سخت نمی کند بلکه مرا رو به جلو هل می دهد.

کد:
    احتمال فروش زلاتان در پی صحبتهای مدیربرنامه هایش

سایت گل- پس از اظهارات مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ایبراهیموویچ، مسئولان بارسلونا دیگر احتمال انتقال زلاتان به تیمی دیگر را رد نمی کنند.

رایولا روز شنبه در صحبتهایی گفته بود که اگر پپ از زلاتان استفاده نکند، می بایست به یک بیمارستان روانی برود.
    مسئولان باشگاه بارسلونا، روز دوشنبه در جلسه ای به آنالیز صحبتهای اخیر رایولا، مدیر برنامه های زلاتان پرداختند و به این نتیجه رسیدند که اگر قرار باشد که زلاتان و مدیر برنامه هایش برای تیم کاتالان مشکل ساز شوند، بهترین راه حل انتقال این بازیکن سوئدی به تیم دیگری است.

خوان اولیور، یکی از مدیران باشگاه بارسلونا در صحبتهایی گفت:« صبحتهای مدیربرنامه های زلاتان اصلا به مذاق ما خوش نیامد، به ویژه سبک و شیوه گفتاری او و بخشی از صحبتهایش! اول صحبتی که در مورد مربی تیم ما انجام داده بود و دوم آن بخش که گفته بود که اگر تیم بارسا به پول نیاز دارد، لیونل مسی را به فروش برساند.»

اولیور یک بار دیگر بر این نکته تاکید کرد:« سران باشگاه بارسلونا قصد فروش زلاتان را ندارند ولی در صورتی که این مشکل بالا بگیرد، راه حل دیگری پیش روی مسئولان تیم قرار نخواهد گرفت و ممکن است این معضل به فروش زلاتان منتهی شود.»

البته شاید هم لحن صحبت اولیور به منزله تهدیدی برای مدیر برنامه های این ستاره سوئدی باشد.

اولیور در ادامه در مورد شرایط یایا توره که پیشنهادات متعددی از تیمهای انگلیسی دریافت کرده است گفت:« ما توره را مجبور به ماندن نمی کنیم ولی نباید شرایط به نحوی باشد که تنها برای او رضایت بخش باشد. سران باشگاه هم کاری بر خلاف میل او انجام نخواهند داد.»

او در بخش پایانی صحبتهایش در مورد ماجرای انتقال سسک به بارسا گفت:« داستان سسک، داستانی طولانی است.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •