تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 100

نام تاپيک: مصرف سوخت خودروهای داخلی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پراید 84 با سرعت 100 تا 110 با شیشه بالا و بدون کولر و دو سرنشین تو جاده شیراز اصفهان صدی 4.2
    جاده شیراز بندر خمیر سرعت 100 تا 120 و 3سرنشین صدی 5
    تو شهر با دنده دادن رو دور موتور 2500 و سرگاز رفتن صدی 6.8

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت BigC's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پراید 84 با سرعت 100 تا 110 با شیشه بالا و بدون کولر و دو سرنشین تو جاده شیراز اصفهان صدی 4.2
    جاده شیراز بندر خمیر سرعت 100 تا 120 و 3سرنشین صدی 5
    تو شهر با دنده دادن رو دور موتور 2500 و سرگاز رفتن صدی 6.8
    واقعا؟
    اینو مال خود شماست؟ شما خودت چک کردی؟

در آغاز فعالیت akmepe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من L90 E2/LP دارم.
    یه روز یه مسیر 220 کیلومتری، دارای پیج و خم و سربالایی سراشیبی را با 3 نفر سرنشین رفتم. کولر خاموش و شیشه ها بسته بودن. ابتدای سفر سنسور ماشین رو صفر کردم.
    در پایان مسیر، سرعت متوسط را 89 (تقریباً 90) و سوخت متوسط ماشین رو 4.5 درصد اعلام کرد. ازش عکس هم گرفتم.

لازم به ذکر است که مدل فول L90 علاوه بر سرعت لحظه ای و میزان مسافت پیموده شده، میتواند سرعت متوسط و مصرف متوسط ماشین، مقدار سوخت باقیمانده، مسافتی که میشه با بنزین موجود طی کرد و ... رو نیز اعلام کنه.
    اگه با ال90 درست رانندگی کنید کمترین مصرف و بیشترین لذت رو داره. (به خاطر اینکه راننده در موقعیت بالاتری نسبت به بقیه ماشینها قرار دارد و ماشین در سرعتهای کم بسیار نرم و آرام است).

در ضمن من چندبار سنسورهای ماشین رو چک کردم. اعدادی که نشون میده کاملاً واقعی و دقیقه!
    Last edited by akmepe; 07-06-2012 at 16:02.

5. این کاربر از akmepe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

محاله پرايد يا ال نود مصرفش به 4 برسه
    مگه پريوس هست :دي
    جاده سرپاييني بوده حتما
    حتي تصور پنج و نيم هم مشكل براي اين دو ماشين با اين كيفيت بنزين و اين كيفيت ساخت
    Last edited by FC.Barcelona; 13-06-2012 at 19:40.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پراید 131 اس ایکس 91 صفر صدی 10 میسوزونه ، با 30 لیتر حدود 320 کیلومتر میره ، با کولر و بی کولر فرقی نمیکنه ، همینقدر میسوزونه ، بنزین سوپر زدم کمتر که نشد بیشترم شد ، بردم نمایندگی گفتن همینطوره و طبیعیه !!!

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پراید 131 اس ایکس 91 صفر صدی 10 میسوزونه ، با 30 لیتر حدود 320 کیلومتر میره ، با کولر و بی کولر فرقی نمیکنه ، همینقدر میسوزونه ، بنزین سوپر زدم کمتر که نشد بیشترم شد ، بردم نمایندگی گفتن همینطوره و طبیعیه !!!
    ماشین صفر کلا یکم مصرفش بیشتره و یخورده کارکنه مصرفش کمتر میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محاله پرايد يا ال نود مصرفش به 4 برسه
    مگه پريوس هست :دي
    جاده سرپاييني بوده حتما
    حتي تصور پنج و نيم هم مشكل براي اين دو ماشين با اين كيفيت بنزين و اين كيفيت ساخت
    پراید رو نمیدونم عزیز.ولی من خودم با تندر تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.برگشت هم 6 لیتر
    تو یه مسیر دیگه بازهم تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.
    البته ماشین به جز خودم سرنشین دیگه ای نداشت و کل مسیر رو هم با سرعت ثابت 90 تا 95 رفتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پراید رو نمیدونم عزیز.ولی من خودم با تندر تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.برگشت هم 6 لیتر
    تو یه مسیر دیگه بازهم تو 150 کیلومتر 7 لیتر سوزوندم.
    البته ماشین به جز خودم سرنشین دیگه ای نداشت و کل مسیر رو هم با سرعت ثابت 90 تا 95 رفتم.
    ولی خود ایرانخوودرو چیز دیگه ای زده
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر 9
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر 5.6
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی 6.9
    منبعش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هرچند اون 5.6 هم که زده تو شرایط ارمانی + چاشنی تبلیغات داره و عملا مصرف بیشتر از این حرفاست
    البته نمیدونم چجوری محاسبه میکنید مصرفتون را
    باد موافق با سرعت 100 کیلومتر هم که بیاد بازم این مصرف غیر طبیعی هست! 4 و 4.66 لیتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من از چند روش مصرف سوخت رو حساب کردم.
    یکی اینکه باک رو تا ته پر کردم و بعد طی اون مسافت باک رو دوباره پر کردم .یا مثلا مقدار بنزین داخل باک رو که صفحه نمایش به لیتر نشون میده رو بعد 150 کیلومتر حساب کردم و باز هم شد همون 7 لیتر.
    واینم بگم تعصبی رو لوگان ندارم که بگم مصرفش پایینه.برادرم تندر مدل 90 داره مصرفش تو بهترین حالت 6 الی 6.5 هست.و هیچ وقت اندازه تندر من که مدل 86 هست مصرف پایینی نداشته.اعداد اعلامی ایران خودرو هم که شما بیخیال شید.کلا ایراد دارن.مثلا تو برچسب انرژی لوگان زده 83 کیلو وات.یعنی تغریبا 114 اسب بخار قدرت.در حالی که تندر 105 اسبه بخاره.و هزار تا ایراده دیگه که خودتون باید ببینید

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوست عزیز من از چند روش مصرف سوخت رو حساب کردم.
    یکی اینکه باک رو تا ته پر کردم و بعد طی اون مسافت باک رو دوباره پر کردم .یا مثلا مقدار بنزین داخل باک رو که صفحه نمایش به لیتر نشون میده رو بعد 150 کیلومتر حساب کردم و باز هم شد همون 7 لیتر.
    واینم بگم تعصبی رو لوگان ندارم که بگم مصرفش پایینه.برادرم تندر مدل 90 داره مصرفش تو بهترین حالت 6 الی 6.5 هست.و هیچ وقت اندازه تندر من که مدل 86 هست مصرف پایینی نداشته.اعداد اعلامی ایران خودرو هم که شما بیخیال شید.کلا ایراد دارن.مثلا تو برچسب انرژی لوگان زده 83 کیلو وات.یعنی تغریبا 114 اسب بخار قدرت.در حالی که تندر 105 اسبه بخاره.و هزار تا ایراده دیگه که خودتون باید ببینید
    چند مدل موتور داره این لوگان
    احتمالا ایران خودرو اشتباه کرده و قدرت یکدوم دیگشون را زده
    حتی موتور با حجم 999 هم رویه این ماشین بسته میشه (چک کنید ببنید موتور شما از این نمونه نیست ) البته تو ایران فقط با یه نوع موتور عرضه میشه انگار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جالبه مصرف سوخت را نه سایت رنو زده و نه Dacia کسی اگه منبعی معتبر پیدا کرد برای مصرف سوخت بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •