با سلام و تشکر از شما
فقط من چند وقت پیش هم با پشتیبانی ISP م درباره این مشکل صحبت کرده بودم و اسپلیتر را به من پیشنهاد داده بودند ، آیا نصب اسپلیتر برای من باعث کاهش نویز خط میگردد ؟
با سلام و تشکر از شما
فقط من چند وقت پیش هم با پشتیبانی ISP م درباره این مشکل صحبت کرده بودم و اسپلیتر را به من پیشنهاد داده بودند ، آیا نصب اسپلیتر برای من باعث کاهش نویز خط میگردد ؟
درود بر شما.
تا اونجا که من اطلاع دارم خروجی phone در مودمهایی مثل سیمفونی مثل اسپلیتر عمل می کنند. با این حال اگر همه تجهیزات روی خط رو جدا کردین و مودم به تنهایی فقط روی خط بود و snr و attenuation خط شما زیاد فرقی نکرد استفاده از اسپلیتر کمک زیادی نمیتونه به شما بکنه چون فقط باعث گرفتن نویز برای گوشی میشه نه مودم.
متاسفانه شرکتهای دیگه نمیتونن روی فیبر سرویس بدن البته من با شاتل صحبت کردم گفت که در حال مذاکره با مخابرات هستن
سلام دوستان
به نظرتون سرعت دانلود و آپلود من کم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
512 پیشگامان
من معمولا با 60 دانلود میکنم ، چرا این اینجوری میگه!!!!!!!
.
Last edited by hossein-p30-f; 11-10-2010 at 10:07.
شما اگر یه تصویر از اصلاعات مودم بزارید بهتر میشه نسبت به اپ استریم و دان استریمی که براتون بستن نتیجه گرفت
دوستان . دمتون گرم ... پس دلیل قطع و وصل شدنه من در حد دیوانه بار واسه اون SNR هستش ؟ من به شاتل فحش میدادم قبلا. دوستان گفتن نباید از 12 کمتر باشه . اما واسه منو تو شاتی که گذاشتن ببینید ... هر چند دقیقه دیگه صفحات باز نمیشه و با خاموش روشن کردن مودم واسه 10 دقیقه خوب میشه اما دوباره ...
.
به نظرتون مشکل باید از مخابرات باشه اره ؟... اینو از جایی میگم که چند هفته پیش . حدود 3.4 روز هیچ قطعو وصلی نداشتم اما بعد دوباره اینطوری شد ... اگه سیم کشی خونمون مشکل داشته بشاه باید همش مشکل دار باشه دیگه . معلوم نیست مرکز مخابراتیمون چه غلطی کرد ... راستی از دوستان کسی میدونه چی به چیه اونجا ؟ (منظورم مخابراته) و دلیلش چیه و چجور باید درست کنن .
.
اینم اسکرین شات از کنسول مودمم
پشتیبانی شاتل باید نویز خطتون رو چک میکرد و بهتون میگفت که مشکل دارید.
همه تجهیزات روی خط رو به جز مودم بردارید یکبار دیگه تست کید چون Attenuation شما در حد معقول هست پس مشکلتون داخلیه و ربطی به مخابرات نداره به احتمال زیاد.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
تستتون نشون میده با سرعت ثابت 53 باید دانلود کنید. چون سرعت داخل مودمتون 512 بسته شده سرعتتون از 55 بیشتر نمیره اگر فکر میکنید باید با 64 دانلود کنید چون فقط از لحاظ تئوری اینجوری دارید اشتباه می کنید.
در هر حال خط شما مشکلی نداره و تا 12 مگ واسه Adsl معمولی جا داره احتمالا برای Adsl2+ سرعت 20 مگ هم ساپورت میکنه.
سلام
دوستان اگر idm از 16 کانکشن استفاده کنه و 2 لینک یا بیشتر رو با هم دانلود کنه سرعت بهتر میشه؟
نه خیلی فرقی نداره، توی سرعت بسیار بالا متوجه تفوت فقط میشیدوستان اگر idm از 16 کانکشن استفاده کنه و 2 لینک یا بیشتر رو با هم دانلود کنه سرعت بهتر میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)