تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 33 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 330

نام تاپيک: در حال ساخت gta tehran

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

اقا شاتی چیزی از بازی میزارید؟

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

پلیس امنیت هم دارید ؟

با مزاحمای نوامیس رفتار می کنند ؟

از ماشیناش بگیم مثلا لامبورگینی 3 تا هست تو تهران

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

من دارو میخواهم ناصر خسرو هم باشه دیکه اسلحه فروشی قاچاقی باشه و.....

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

موبایل داشته باشه ایرانسل بره شارژ بگیره و همراه اول که اگر همراه اول باشه مجوز میدن

3. 3 کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

پاساژ پایتخت داره من باید یک سیستم بخرم

راستی داستان خوب نیست طرف از زندان میاد بیرون با پیکان جوانان مسافر کشی میکنه
    ( مثلا تو یه کار واره ده -- گاوصندوق ) بعد یه عده میان دنبالش پیشنهاد میدن اول قبول نمی کنه بهد مادر ش رو گروگان می گیرن یا مادرش مریضه پول میخواد مجبور میشه قبول کنه و.................
    آخرش هم از دسته پلیس فرار میکنه و میره مالزی
    نسخه بعدی پلیس اینتر پل دنبالشه و...............

5. 3 کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

یادم اومد رانندگی خوب باشه بهش بگن جعفر درایور تو محل رو بازوشم خالکوبی کرده باشه جعفر درایور

7. 2 کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اقا شاتی چیزی از بازی میزارید؟
    شات تو صفحه های قبل گذاشتم ..ولی اگه زیاد شات بذارم بازی از دهن می افته
    پلیس امنیت هم دارید ؟

با مزاحمای نوامیس رفتار می کنند ؟

از ماشیناش بگیم مثلا لامبورگینی 3 تا هست تو تهران

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

من دارو میخواهم ناصر خسرو هم باشه دیکه اسلحه فروشی قاچاقی باشه و.....

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

موبایل داشته باشه ایرانسل بره شارژ بگیره و همراه اول که اگر همراه اول باشه مجوز میدن
    اره امنیت هم می ذاریم..
    شاید از ماشین های خارجی تو ماموریت ها مثلا یه ماموریت بهش می دن که بره تو زیرمین یه پارکینگ و یه ماشین گون قیمت رو بدزده یا اصلا از خارج واردات و صدارات کنند..
    در مورد موبایل هم خیلی داریم سعی می کنیم بذاریم و شاررژ هم بگره و واقعی باشه ..
    پاساژ پایتخت داره من باید یک سیستم بخرم

راستی داستان خوب نیست طرف از زندان میاد بیرون با پیکان جوانان مسافر کشی میکنه
    ( مثلا تو یه کار واره ده -- گاوصندوق ) بعد یه عده میان دنبالش پیشنهاد میدن اول قبول نمی کنه بهد مادر ش رو گروگان می گیرن یا مادرش مریضه پول میخواد مجبور میشه قبول کنه و.................
    آخرش هم از دسته پلیس فرار میکنه و میره مالزی
    نسخه بعدی پلیس اینتر پل دنبالشه و...............
    داستان خوبه ولی باید یه داستان کامل بگید تا اسمتون تو گروه ساخت این بازی قرار بگیره ...
    یادم اومد رانندگی خوب باشه بهش بگن جعفر درایور تو محل رو بازوشم خالکوبی کرده باشه جعفر درایور
    اینم بد نیست...
    نقش اولش سروش هيچكسه؟
    خوب ساسي مانكن بذار

راستي براي ماشينم از اين آهنگاي خز و خيل بزاري قشنگتره
    مثلا : خوشگلا بايد برقصن ، دنيا ديگه مثل تو نداره ، پارميداي من كوش ، خانوم ببخشيد چند كيلويي شما؟:دي‌ ،
    براي پيام بازرگانيم بزار:
    گزارش گر: شما هميشه لپ لپ ميخريد؟
    خريدار: آره
    گزارش گر: جايزم داره؟
    خريدار: نميدونم ، فكر نكنم ، من لپ لپو واسه كيفيتش ميخرم

بعد يهو بگو اين روزها همه همديگر را نگاه ميكنن شما چطور؟خوبي؟خوش ميگذره؟ چه خبر؟

ببخشيد كه انقدر چرت و پرت گفتم . اما اين طوري واقعا جالب ميشه
    سلام..
    شما تو سایت مغناتیس هم بودی؟من emad04 بودم..
    در مورد نقش اول هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم..
    پیشنهاد هاتم خوبه...سعی می کنیم اجراشون کنیم..

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

خوب من اگر داستان بگم همین جا بنویسم میخوام اسمم باشه

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

با سلام بچه ها ...
    اگه تو داستان اینا کمکی خواستین در خدمتم ... منم بسیار مشتاق هستم که اسمم باشه ...

برای مثال : شخص اول بازی مردی شرافتمنده که تا الان دست به هیچ گونه خالفی نزده ... مراحل اول بازی هم که مراحل ساده و بدون تیراندازی هستش انتهای اینگونه زندگی کردن اون هستش ... اما یه اتفاق خیلی وحشتناک تو بازی می افته که باعث می شه خط زندگیش تغییر کنه ... مثلاً مرگ یکی از عزیزانش ... از بین رفتن اموالش ... این باعث می شه که بازی کننده هم یه هیجانی برای ادامه بازی داشته باشه ... هم شخصیتی که از اون مرد در ذهنش شکل می گیره ، خیلی خوب هستش .

شخصیت اول بازی برای انتقام بر می خیزد ... تیپ و قیافه اش رو تغییر می ده و به تعقیب اون گروه تبه کار می ره ... در این جریان می فهمه که خیلی کوچک تر از این حرف هاست که بتونه کاری انجام بده ... و در ظاهر یک گروه کوچک است ... در اصل گروهی هستند که تمام ملت ها با اونا رابطه دارن ...

تو بازی اگه یه چیز هایی باشه به نظر من بهتره ...
    1. داستانش فارسی و مطابق با سنت هامون باشه نه یه بازی غرب زده ...
    2. شخصیت بازی انسانی شجاع ، نه ترس ، با فهم و شعور و درون گرا باشه ... البته همیشه کمی طنز لازمه ...
    3. مهمه که مثل شخصیت های قبلی ( البته تا حدودی ) ... هیز و بی ادب نباشه چون ایرانیه ...
    4. باید اینو بدونیم ، جی تی ای هر وقت بازی ای ساخته شخصیتی غریبه داشته چون به طور کامل تخریب می شده ... اما چون شخصیت ما ایرانی هست ... باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم ... !
    5. هیچ گاه مردم عادی و بی گناه رو نکشه و اگر چنین کاری انجام بده ، امتیاز ازش کم بشه ... همچنین ماموریت ها به صورتی باشه که فقط انسان های بد داستان کشته بشن و اگر خلاف این اتفاق بیفته ... فردی دچار ناراحتی بشه
    6.شخصیت اصلی باید تو یه داستان تموم بشه ... چون اگر کش دار بشه دیگه جلوه نمی کنه ...
    7.چون تمام بچه های ایرانی ( 100 %) این بازی رو انجام می دن ما در تعیین شخصیت و روحیه ی اونا مسئولیم و صحنه های زشت در آینده اونا رو تخریب می کنه !

نظرتون در مورد داستان چیه ؟؟؟ من کلی ایده دارم !!!

11. 2 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

هواپیمای توپولوف هم بزار سقوط کنه بعد تو رادیو بگه اشتباه خلبان بود!
    Last edited by MARTIN; 26-05-2010 at 13:19.

13. این کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام بچه ها ...
    اگه تو داستان اینا کمکی خواستین در خدمتم ... منم بسیار مشتاق هستم که اسمم باشه ...

برای مثال : شخص اول بازی مردی شرافتمنده که تا الان دست به هیچ گونه خالفی نزده ... مراحل اول بازی هم که مراحل ساده و بدون تیراندازی هستش انتهای اینگونه زندگی کردن اون هستش ... اما یه اتفاق خیلی وحشتناک تو بازی می افته که باعث می شه خط زندگیش تغییر کنه ... مثلاً مرگ یکی از عزیزانش ... از بین رفتن اموالش ... این باعث می شه که بازی کننده هم یه هیجانی برای ادامه بازی داشته باشه ... هم شخصیتی که از اون مرد در ذهنش شکل می گیره ، خیلی خوب هستش .

شخصیت اول بازی برای انتقام بر می خیزد ... تیپ و قیافه اش رو تغییر می ده و به تعقیب اون گروه تبه کار می ره ... در این جریان می فهمه که خیلی کوچک تر از این حرف هاست که بتونه کاری انجام بده ... و در ظاهر یک گروه کوچک است ... در اصل گروهی هستند که تمام ملت ها با اونا رابطه دارن ...

تو بازی اگه یه چیز هایی باشه به نظر من بهتره ...
    1. داستانش فارسی و مطابق با سنت هامون باشه نه یه بازی غرب زده ...
    2. شخصیت بازی انسانی شجاع ، نه ترس ، با فهم و شعور و درون گرا باشه ... البته همیشه کمی طنز لازمه ...
    3. مهمه که مثل شخصیت های قبلی ( البته تا حدودی ) ... هیز و بی ادب نباشه چون ایرانیه ...
    4. باید اینو بدونیم ، جی تی ای هر وقت بازی ای ساخته شخصیتی غریبه داشته چون به طور کامل تخریب می شده ... اما چون شخصیت ما ایرانی هست ... باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم ... !
    5. هیچ گاه مردم عادی و بی گناه رو نکشه و اگر چنین کاری انجام بده ، امتیاز ازش کم بشه ... همچنین ماموریت ها به صورتی باشه که فقط انسان های بد داستان کشته بشن و اگر خلاف این اتفاق بیفته ... فردی دچار ناراحتی بشه
    6.شخصیت اصلی باید تو یه داستان تموم بشه ... چون اگر کش دار بشه دیگه جلوه نمی کنه ...
    7.چون تمام بچه های ایرانی ( 100 %) این بازی رو انجام می دن ما در تعیین شخصیت و روحیه ی اونا مسئولیم و صحنه های زشت در آینده اونا رو تخریب می کنه !

نظرتون در مورد داستان چیه ؟؟؟ من کلی ایده دارم !!!
    داستانت خوبه ولی خیلی کمه !!!حداقل ما می خوایم 50 تا ماموریت بذاریم این نمیشه...
    داستان باید کامل و ...باشه..
    یا نمونشو بزودی واستون می ذارم..
    پیشنهاد هات هم خوبه...
    در مورد شخصیت اول هم یه سوال دارم اونم شخصیت اول یه شخصیت جدید و وجود خارجی نداشته باشه بهتره یا یه شخصیت شناخته شده باشه؟
    خوب من اگر داستان بگم همین جا بنویسم میخوام اسمم باشه
    اره همینجا بنویس..
    فقط کامل...

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اینم برج میلاد:

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

اینم یه عکس دیگه از بازی:

16. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •