با سلام مجدد
دوست عزیز بنده که عرض کردم هنوز خریداری نکرده ام و درحال تحقیق برای تصمیم گیری هستم ، من روز دوشنبه گذشته قصد داشتم مدل ntr83 را از فروشگاه مارت رایانه 250 تومان بخرم که متاسفانه نداد .
با سلام مجدد
دوست عزیز بنده که عرض کردم هنوز خریداری نکرده ام و درحال تحقیق برای تصمیم گیری هستم ، من روز دوشنبه گذشته قصد داشتم مدل ntr83 را از فروشگاه مارت رایانه 250 تومان بخرم که متاسفانه نداد .
با سلام
دوست عزیز ظاهرا شما ntr82 دارید ، لطف می کنید مقداری از تجربه خودتان از کار با این دستگاه بنویسید ، و همچنین :
1- حرارت دستگاه پس از چند ساعت کار در حالت ----T و پخش فایلهای سنگین تصویری
2- سرعت تعویض شبکه در ----T
3- صدای فن دستگاه در حالت سکوت (شب)
4- زمان بالا آمدن سیستم (بوت)
5- حجم فایلهای ذخیره شده حاصل از صبط تلویزیونی (pvr)
و موضوعات دیگری که می تواند به من و دیگر دوستان برای انتخاب محصول کمک کند
با تشکر
این سوالم به سوالات r-k عزیز اضافه کنید
میگن میشه با این دستگاه فایل هایه تورنت رو هم دانلود کرد شما امتحان کردید؟
اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم
سلام
1- در حالت ----T امتحان نكردم ولي چندين ساعت روشن بوده و مشكل خاصي نداشت
2- نميدانم
3- صداي خاصي شنيده نميشود خيلي كم صدا هست
4- حدود 40 ثانيه
5- هنوز امتحان نكردم
در مورد انتخاب بعضي دوستان دو چيز رو قاطي ميكنند
مثلا مدلهاي پلير رو با مدلهاي ركوردر مقايسه ميكنند
در خصوص ركوردر دارها سه دستگاه تو بازار ايران بيشتر ديده ميشود
يكي پتريوت است يكي ايگيت و يكي هم يام كه توايران بيشتر بهش ميگن نواتورون تو اين سه تا با توجه به اينكه قيمت يام خيلي اومده پايين انتخاب اول ميتونه باشه با توجه به كره اي بودن نسبت به چيني بودن اون دوتا و با توجه به شيك بودن و كيفيت بسيار بالاي كيس و كنترل بقيه مشخصات سخت افزاريشون خيلي نزديك همه بجز امكان دانلود تورنت و راديو اينترنتي يام كه اون دوتا ندارن
راديو اينترنتي يام رو امتحان كردم بسيار عالي بود و با كيفيت ولي هنوز نتونستم راديوهايي كه خودم آدرس بدم رو اجرا كنه كه بايد بگردم ببينم چطوريه ولي تمام كانالهايي كه خودش داره رو به راحتي با وايمكس 128 اجرا ميكنه
سلام
امروز با شركت وارد كننده تماس گرفتم
در خصوص مشكل عدم پخش زير نويس فارسي
توضيح دادن به طور موقت مشكل را با عربي كردن سيستم حل كنيم تا دو هفته آينده كل او اس دي فارسي مياد !
در ضمن قرار است راهنماي فارسي دستگاه رو هم برام ايميل كنن كه اگر اينطور شد همينجا ميزارمش
با سلام و تشکر از پاسختان
دوست عزیز آیا در منطقه شما شبکه های دیجیتال راه اندازی نشده که موفق به آزمایش ----T نشده اید؟
و یک سوال اینکه سنگین ترین فایل ویدویی که با این دستگاه پخش کردید با چه مشخصاتی بوده و آیا روان و بدون تیک پخش کرده ؟
با تشکر مجدد
با سلام
1- خير من شمال كرج زندگي ميكنم و اينجا انالوگ هم نداريم چه رسد به ديجيتال
2- آواتار 13 گيگا ام كي وي با بيت ريت 9500 بدون مشكل و ريپ زدن پخش ميكنه
البته همه پليرهايي كه از چيپ ست Realtek Semi's RTD1283 Chip Gets Plus HD استفاده ميكنن هيچ مشكلي با فايلهاي حجيم اچ دي ندارن
سلام
من منتظر راهنماي فارسي نواترون بودم ولي چيزي كه برام ارسال شده نسخه انگليسي ولي كامل راهنماي نواترون هست كه اينم آدرشس
البته مسائل كاملي ازقبيل چگونگي اتصال به تورنت و انواع شبكه ها و ftp و ... داره كه تو نسخه قبلي راهنماش نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شركت ميگفت كه كار ترجمه منوال فارسي 50 درصد تمام شده كه بعد از اتمام ارائه ميشه
سلام . ممنون بخاطر اطلاعات خیلی مفیدتون .
ممنون میشم شماره شرکت وارد کننده رو هم در اینجا قرار بدی و یا اینکه در پیغام خصوصی برام بفرستید .
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتی که در اختیار میگذارید فقط خواستم که یک اصلاح کوچکی بکنم اینکه :
Patriot Box Office رکوردر نیست فقط پلیر Full HD 1080p است و ساخت تایوان که مثل Novatron NTR83 از RTD1283 chipset استفاده میکنه که طبعا" ساپورت فایلهای قابل نمایش شبیه هم است و دارای Lan و قابلیت Wireless Lan به طور انتخابی و هر دو قابلیت استفاده از Torrent رو دارند که قابلیتهاش با توجه به قیمتش خوب است ولی NTR83 قابلیتهاش بیشتره و البته فیمتش هم بیشتر.
Last edited by babak334; 13-06-2010 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)