تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 123

نام تاپيک: راهنما برای ای دی اس ال دارن مخابرات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میخواستم بدونم سایتی برای این اینترنت مخابرات وجود داره که بگه چه میزان دانلود کردی و چقدرش مونده
    خدایا با نام تو
    با سلام
    بله دوست عزیز.شما ساکن کدام شهر و استان هستید؟

حامد
    با عرض سلام مجدد
    سایت اول راه اندازی شده و تست شد و هیچ گونه مشکلی ندارد- سایتهای بعدی عرض شد در حال تکمیل شدن است
    التماس دعا.
    پاسخ به برخی سئوالات فوق
    1- مخابرات محدودیت دانلود و محدودیت ساعتی ندارد
    2- مجوز افزایش سرعت 128 به 256 را با روئبت کارت شناسائی دانشجوئی یا نامه از شرکتی که کارمیکنید بهمراه کپی آن قابل تغییر است و هزینه اضافه شده هر قبض 5000 تومان است یعنی 5000 تومان به 10000 تومان اضافه میشود.
    3- فقط زمانی نیاز به تمدید اتصال به شبکه نیاز است که خط تلفن یا محل نصب تلفن اجاره ای باشد-در صورتی که مالک خودش تقاضای اتصال ای دی اس ال داشته باشد تا زمانی که خودش بخواهد و قبوض تلفن را پرداخت کند ارتباط برقرار است
    4- راستی سرعت بیشتر از 256 فقط به شرکتهای کاملا معتبر ( تلفن بنام شرکت باشد و اساسنامه داشته باشند و از مقامات بالا در مخابرات مجوز بگیرند نهایتا تا 512 واگذار میشود و 1 مگ یا بالاتر نهایتا تا 2 مگ فقط فقط فقط به مقامات خاص واگذار میشود.
    اطلاعات رفع خرابی ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدایا با نام تو
    از دوستانی که از مخابرات سرویس اینترنت میگیرند کسی دچار مشکل نشده است؟

سلام

یعنی جدی جدی ، محدودیت حجمی نداره؟؟؟ قبلا شنیده بودم که فقط شب ها از ساعت 12 تا 7 صبح مجانی است. می شه بیشتر توضیح بدهید

من از مخابرات تهران - پیام نور گرفتم که تا الان مشکلی نداشتم---- از 12 تا 30 کیلو بر ثانیه دانلودش متغییره!! ! با سرعت 128

اگر میشه یک نرم افزار معرفی کنید تا از دانلود خودبخودی بعضی فایل ها جلوگیری بکند

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله جدی جدی عرض کردم. مشکلی نداره.موفق باشید و پایدار .
    کد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

یعنی جدی جدی ، محدودیت حجمی نداره؟؟؟ قبلا شنیده بودم که فقط شب ها از ساعت 12 تا 7 صبح مجانی است. می شه بیشتر توضیح بدهید

من از مخابرات تهران - پیام نور گرفتم که تا الان مشکلی نداشتم---- از 12 تا 30 کیلو بر ثانیه دانلودش متغییره!! ! با سرعت 128

اگر میشه یک نرم افزار معرفی کنید تا از دانلود خودبخودی بعضی فایل ها جلوگیری بکند

با تشکر
    خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز دامنه استفاده مجانی در مخابرات از ساعت 1 صبح تا 6 صبح می باشد. مخابرات دارای پکیجهایی با محدویدیت حجمی است.اما بصورتی که اگر شما یک سرویس 128 با ماهی سه گیگ ترافیک داشته باشید و وسط ماه ترافیک شما تمام شود اینترنت شما قطع نمی شود و برای شما مصرف مازاد محاسبه میشود. دواقع می توان گفت محدودیت حجمی ندارد! و تمامی حجم برای یک ماه شما محاسبه میشود. یعنی شما دارای یک مصرف مجاز و یم مصرف مازاد هستید که اگر مصرف مجاز شما تمام شود وارد مصرف مازاد میشوید.
    برای ریز مصرف هم یه سری به تا این تاپیک بزنید و از دوستان سوال کنید!
    کد:
    یا سری به سایت زیر بزنید
    کد:
    اگر منظور شما آپدیت شدن برخی برنامه های می باشد! باید آنها را در داخل برنامه دیوار آتش ویندوز و یا دیوار آتشی که بر روی سیستم خود نصب کرده اید قرار دهید تا از دانلود و آپدیت خودبخودی آنها جلوگیری شود!

حامد

4. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز دامنه استفاده مجانی در مخابرات از ساعت 1 صبح تا 6 صبح می باشد. مخابرات دارای پکیجهایی با محدویدیت حجمی است.اما بصورتی که اگر شما یک سرویس 128 با ماهی سه گیگ ترافیک داشته باشید و وسط ماه ترافیک شما تمام شود اینترنت شما قطع نمی شود و برای شما مصرف مازاد محاسبه میشود. دواقع می توان گفت محدودیت حجمی ندارد! و تمامی حجم برای یک ماه شما محاسبه میشود. یعنی شما دارای یک مصرف مجاز و یم مصرف مازاد هستید که اگر مصرف مجاز شما تمام شود وارد مصرف مازاد میشوید.
    برای ریز مصرف هم یه سری به تا این تاپیک بزنید و از دوستان سوال کنید!
    کد:
    یا سری به سایت زیر بزنید
    کد:
    اگر منظور شما آپدیت شدن برخی برنامه های می باشد! باید آنها را در داخل برنامه دیوار آتش ویندوز و یا دیوار آتشی که بر روی سیستم خود نصب کرده اید قرار دهید تا از دانلود و آپدیت خودبخودی آنها جلوگیری شود!

حامد
    من زنگ زدم 1899 همه چیز رو پرسیدم .تمام سرویس ها نامحدود هستند . اون سایتی که دادید من نه رمز عبور دارم نه نام کاربریشو . مخابرات که زنگ زدم گفتن . لازم نیست که ریز مصرف چک کنید . سرویس ها همه نامحدودن .

6. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من خودم از پرسنل 1899 هستم
    هر سئوالی دارید بپرسید
    مخابرات هیچ محدودیتی در هیچ چیزی ندارد

8. این کاربر از mojoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من خودم از پرسنل 1899 هستم
    هر سئوالی دارید بپرسید
    مخابرات هیچ محدودیتی در هیچ چیزی ندارد

خدایا با نام تو
    با سلام
    این حرف کاملا درسته و من هم تأییدش می کنم.چیزی به عنوان محدودیت در اینترنت مخابرات وجود نداره!البته در ترافیک! شاید در برخی از استانها برای ارائه سرعت بالای 512 یه خورده گیر بدن! ولی در هیچ چیز دیگه ای مشکل نداری.هر چقدر دلت می خواد دانلود کن فقط باید بایت هر یک گیگ 2200تومن بریز به حساب مخابرات!!!

حامد

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من چه طوری می تونم بفهم می تونم ADSL مخابرات رو بگیرم یا نه ( یعنی منطقه ی ما رو ساپورت می کنن یا نه ) ؟ در ضمن

محدودیت سرعت دارن یا هر سرعتی رو که بخوای میدن ؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من می خواستم در مورد سازگاری اکانت مخابرات با v ...p..n بدونم شنیدم بعضی از دوستان مشکل داشتن؟ ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داره بگه

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    این حرف کاملا درسته و من هم تأییدش می کنم.چیزی به عنوان محدودیت در اینترنت مخابرات وجود نداره!البته در ترافیک! شاید در برخی از استانها برای ارائه سرعت بالای 512 یه خورده گیر بدن! ولی در هیچ چیز دیگه ای مشکل نداری.هر چقدر دلت می خواد دانلود کن فقط باید بایت هر یک گیگ 2200تومن بریز به حساب مخابرات!!!

حامد
    الحمدالله اینجا همه فارسی حرف میزنند و گمان دارم که شما بیافرایی باشی که باز حرف محدودیت میزنی
    از کدوم ولایتی که 2200 تومن ازت میگیرن؟

13. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان من چه طوری می تونم بفهم می تونم ADSL مخابرات رو بگیرم یا نه ( یعنی منطقه ی ما رو ساپورت می کنن یا نه ) ؟ در ضمن

محدودیت سرعت دارن یا هر سرعتی رو که بخوای میدن ؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید .

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز کافیه به مرکز مخابرات مربوط به منطقه ی محل سکونت خود مراجعه کنید و از قسمت امور مشترکین یا واحد خدمات ADSL سوال فرمایید. فقط بالای 512کیلوبیت رو یه خورده اذیت میکنند که باکارت دانشجویی حله!!

حامد
    Last edited by NirvanaH; 03-07-2011 at 20:22.

15. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •