کسی کمک نمیکنه ؟!
جایگزین مناسب تر و کم خطر تر برای کلونازپام ؟!
سلام
شما را قسم میدهم که هرگز از کلوناز پام حتی برای موارد لازمه چون غش هم استفاده نکنید
تجربه بالاتر از علم. .. من مدتی بعد از ساخت و ورود این دارو به ایران ,به تجویز پزشک و برای بی خوابی از آن استفاده کردم . رییس اداره ای بودم و شبها خوابم نمیبرد . ابتدا بد نبود ,ولی ادامه آن مرا بیچاره کرد . دهانم پر از آب میشد . در تکلم مشکل داشتتم ,رفتارم تهاجمی شد .و کلوناز پام به جای من تصمیم میگرفت . تدریس دانشگاهیم را به خاطر آن قطع کردم قدرت تکلم و اداره جلسات برایم غیر ممکن شد و نمیدانستم که از عوارض همین قرص هست. باز نشست شدم و هنوز قرص میخوردم و هر شب بدن تقاضای بیشتری داشت. احساس کردم . که مشکلاتتم از همین قرص باشد چون همزمان داروی قلب ,پروستات نیز میخوردم .اما و اما .ترک این قرص غیر ممکن بود .حتی اگر کمی هم از آن کم میکردم تا صبح خواب نداشتم () اگر کمی اگر کمی کم میکردم نه قطع کامل( ) و فردا هم دیوانه کسل و خواب آلود بودم . پانزده سالی میگذرد و هنوز نتوانستم آن را ترک کنم . ترکش از بزرگترین مواد مخدر هم سخت تر هست . اگر شبی نباشد مرگ را به چشم میبینم . اگر دیر شود قدرت نصف کردن یک قرص را ندارم. و.......
اگر امکان دارد خواهش میکنم این دارو را مصرف نکنید . و اطلاع رسانی کنید .
به جای آن از کلر دیاز پوکساید استفاده کنید . جواب نداد دوز آن را اضافه کنید . هر چند آن هم خوب نیست ولی در داروخانه های امریکا وجود دعرد و این یعنی تایید .
حالا شما بگویید چگونه ترکش کنم. م. رنجبر