تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 85

نام تاپيک: کلونازپام ؟ عوارض و مقدار مصرف ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[QUOTE=ranjab;8771189]
    کسی کمک نمیکنه ؟!
    جایگزین مناسب تر و کم خطر تر برای کلونازپام ؟!
    سلام
    شما را قسم میدهم که هرگز از کلوناز پام حتی برای موارد لازمه چون غش هم استفاده نکنید
    تجربه بالاتر از علم. .. من مدتی بعد از ساخت و ورود این دارو به ایران ,به تجویز پزشک و برای بی خوابی از آن استفاده کردم . رییس اداره ای بودم و شبها خوابم نمیبرد . ابتدا بد نبود ,ولی ادامه آن مرا بیچاره کرد . دهانم پر از آب میشد . در تکلم مشکل داشتتم ,رفتارم تهاجمی شد .و کلوناز پام به جای من تصمیم میگرفت . تدریس دانشگاهیم را به خاطر آن قطع کردم قدرت تکلم و اداره جلسات برایم غیر ممکن شد و نمیدانستم که از عوارض همین قرص هست. باز نشست شدم و هنوز قرص میخوردم و هر شب بدن تقاضای بیشتری داشت. احساس کردم . که مشکلاتتم از همین قرص باشد چون همزمان داروی قلب ,پروستات نیز میخوردم .اما و اما .ترک این قرص غیر ممکن بود .حتی اگر کمی هم از آن کم میکردم تا صبح خواب نداشتم () اگر کمی اگر کمی کم میکردم نه قطع کامل( ) و فردا هم دیوانه کسل و خواب آلود بودم . پانزده سالی میگذرد و هنوز نتوانستم آن را ترک کنم . ترکش از بزرگترین مواد مخدر هم سخت تر هست . اگر شبی نباشد مرگ را به چشم میبینم . اگر دیر شود قدرت نصف کردن یک قرص را ندارم. و.......
    اگر امکان دارد خواهش میکنم این دارو را مصرف نکنید . و اطلاع رسانی کنید .
    به جای آن از کلر دیاز پوکساید استفاده کنید . جواب نداد دوز آن را اضافه کنید . هر چند آن هم خوب نیست ولی در داروخانه های امریکا وجود دعرد و این یعنی تایید .
    حالا شما بگویید چگونه ترکش کنم. م. رنجبر
    سلام
    من روزی 2 تا 2.5 دوز 1 میل می خورم الان 6 ماهی میشه
    خیلی قرص خوبی بوده
    خوابم تنظیم شده
    آرام تر شدم
    استرسم کاملا از بین رفته
    هیچ عوارضی هم فعلا نداشته
    در ضمن حملات هراس هم به کلی قطع شده
    من 2 قرص 1 میل رو همزمان می خورم و اگر خوابم نبره یه نصف دیگه اضافه می کنم
    این قرص در کنار فلوکستین فوق العاده هست
    این نظر منه
    برای ترکش هم نباید مشکلی داشته باشید مگر بیماری دیگه ای داشته باشید پزشک من مصرف تا 10 قرص در روز رو برام مجاز کرده

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

کلونازپام داروی بی خطر و مفیدی هستش و هزاران بیمار با استفاده از این دارو زندگی جدیدی و طبیعی رو بدست آوردند.

کسی که حملات پانیک ( هراس) را تجربه و با کلونازپام درمان شده باشد آن وقت ارزش این دارو رو میفهمد.

البته ترس از آن برای کسانی که بدون نسخه مصرف میکنند کاملا منطقی است!

3. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کلونازپام داروی بی خطر و مفیدی هستش و هزاران بیمار با استفاده از این دارو زندگی جدیدی و طبیعی رو بدست آوردند.

کسی که حملات پانیک ( هراس) را تجربه و با کلونازپام درمان شده باشد آن وقت ارزش این دارو رو میفهمد.

البته ترس از آن برای کسانی که بدون نسخه مصرف میکنند کاملا منطقی است!
    آیا داروی کلونازپام به مرور زمان ایجاد تحمل میکنه؟
    یعنی برای رسیدن به ارامش اولیه باید مدام دوز دارو رو بالا برد؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

آیا داروی کلونازپام به مرور زمان ایجاد تحمل میکنه؟
    یعنی برای رسیدن به ارامش اولیه باید مدام دوز دارو رو بالا برد؟
    بله.

تقریبا با دو هفته ترک مصرف، اثرش دوباره بر میگرده.

هرچند قطع ناگهانی کلونازپام در دوز های بالا بسیار خطرناک است.( تشنج و علائم ترک)

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بله.

تقریبا با دو هفته ترک مصرف، اثرش دوباره بر میگرده.

هرچند قطع ناگهانی کلونازپام در دوز های بالا بسیار خطرناک است.( تشنج و علائم ترک)
    نه نگرفتین چی میگم
    مثلا با 1 میلی گرم کلونازپام حالم خوب میشه ولی بعد از 1 ماه باید دوزش رو بکنم 2 میلی گرم تا حالم باز خوب بشه و این افزایش هی مداوم ادامه داره

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

نه نگرفتین چی میگم
    مثلا با 1 میلی گرم کلونازپام حالم خوب میشه ولی بعد از 1 ماه باید دوزش رو بکنم 2 میلی گرم تا حالم باز خوب بشه و این افزایش هی مداوم ادامه داره
    منم گفتم بله اینطوریه ، و بعد چند وقت تحمل ایجاد میشه به اثرات.

برای رفع این مشکل تعطیلات دارویی احتیاج هست. ( هر ماه دو هفته قطع مصرف یا تعویض با داروی مشابه مانند دیازپام یا کلردیازپوکساید)

یا اینکه باید دارو رو تعویض کرد با یک رده دیگر، اگر اضطراب دارید بهترین دارویی که این عوارض و مشکلات رو نداشته باشه بوسپیرون هستش.

دارو های بنزودیازپینی دارو هایی نیستند که بشه تا آخر عمل بهشون دل خوش کرد ...

8. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منم گفتم بله اینطوریه ، و بعد چند وقت تحمل ایجاد میشه به اثرات.

برای رفع این مشکل تعطیلات دارویی احتیاج هست. ( هر ماه دو هفته قطع مصرف یا تعویض با داروی مشابه مانند دیازپام یا کلردیازپوکساید)

یا اینکه باید دارو رو تعویض کرد با یک رده دیگر، اگر اضطراب دارید بهترین دارویی که این عوارض و مشکلات رو نداشته باشه بوسپیرون هستش.

دارو های بنزودیازپینی دارو هایی نیستند که بشه تا آخر عمل بهشون دل خوش کرد ...
    خیلی ممنون از جوابتون
    راستی این واقعیت داره که داروهای ضد افسردگی SSRI ها مث بنزودیازپانها تحمل ایجاد نمیکنن؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون
    راستی این واقعیت داره که داروهای ضد افسردگی SSRI ها مث بنزودیازپانها تحمل ایجاد نمیکنن؟
    تحمل به دارو رو باید تحمل به "اثرات" اون در نظر بگیریم.
    دیازپام اگر مداوم مصرف بشه بعضی تاثیراتش رو از دست میده ولی هنوز بعضیاشون میمونن مثل ریلکسیشن عضلات.

شما با مصرف SSRI هیچ حس خاصی پیدا نمیکنید که بخواد بهش تحمل حاصل بشه ، همین تاثیرات ضد افسردگیش بعد چند هفته حس میشه که اونم بر میگرده به افزایش خفبف فعالیت دوپامینرژیک!
    در ضمن بنزودیازپین ها فرق دارند با SSRI ، بنزودیازپین ها خودشون مانند دوپامین و سروتونین یک گیرنده رو به صورت نصف فعال میکنند در حالی که SSRI ها ناقل پیش سیناپسی رو بلاک میکنند.

و اگر کل چند خط بالا رو خلاصه کتم: خیر به اثرات SSRI ها تحمل ایجاد نمیشه ، افرادی رو دیدم که برای 10 سال با یک دوز ثابت SSRI مصرف کردند.

11. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تحمل به دارو رو باید تحمل به "اثرات" اون در نظر بگیریم.
    دیازپام اگر مداوم مصرف بشه بعضی تاثیراتش رو از دست میده ولی هنوز بعضیاشون میمونن مثل ریلکسیشن عضلات.

شما با مصرف SSRI هیچ حس خاصی پیدا نمیکنید که بخواد بهش تحمل حاصل بشه ، همین تاثیرات ضد افسردگیش بعد چند هفته حس میشه که اونم بر میگرده به افزایش خفبف فعالیت دوپامینرژیک!
    در ضمن بنزودیازپین ها فرق دارند با SSRI ، بنزودیازپین ها خودشون مانند دوپامین و سروتونین یک گیرنده رو به صورت نصف فعال میکنند در حالی که SSRI ها ناقل پیش سیناپسی رو بلاک میکنند.

و اگر کل چند خط بالا رو خلاصه کتم: خیر به اثرات SSRI ها تحمل ایجاد نمیشه ، افرادی رو دیدم که برای 10 سال با یک دوز ثابت SSRI مصرف کردند.
    اطلاعاتتون بی نظیره دوست عزیز خیلی ممنون
    راستی اثر ssriها به کبد چطوره؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

اطلاعاتتون بی نظیره دوست عزیز خیلی ممنون
    راستی اثر ssriها به کبد چطوره؟
    اکثر دارو های رده ی ssri آنزیم های متابولیزه کننده کبد رو بلاک میکنند نمونه بارزش فلوکستین CYP 3A4 رو بلاک میکنه.

ولی در کل بی ضرر هستند.

14. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •