اگه دقت کنین این کسی که سیبیل پرایس رو داره همونی هست که تو trailer آخری توی مرحله برفی با شما از طناب آویزونه بعد دو نفری میرین تو شیشه
از روی صدا و لهجه آمریکاییش معلومه که پرایس نیست
اگه دقت کنین این کسی که سیبیل پرایس رو داره همونی هست که تو trailer آخری توی مرحله برفی با شما از طناب آویزونه بعد دو نفری میرین تو شیشه
از روی صدا و لهجه آمریکاییش معلومه که پرایس نیست
بچه ها این عکس به عنوان عکس روی جلد معرفی شده :(به نقل از Covershut)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته.
در ضمن اصلا پرایس انگلیسی بود ، در حالی که جنگ ویتنام انگلیسی ها شرکت نداشتند.
ای ول این شد یه دلی موجه برای اینکه اون شخص پرایس نیست. بله احتمالا من اشتباه کردم. حقیقتش با دیدن چهره اون شخص از ذوق و شوقی که داشتم فکر نکرده حرف زدم. تریلر رو هم که دیدم حق با دوستمون سینا ست.
من انلاینش رو بازی کردم همچین بازی دندونگیری نبود والله .
من که به این نسخه بازی زیاد خوشبین نیستم .
نسخه MW2 اینقدر زد توذوقم که نمیدونم چی بگم . توی سری COD شماره 2رو میشه یه اسطوره FPS قلمداد کرد . البته MW1 هم بازی واقعا محشری بود .
![]()
توی عکس هایی که دوست ما توی پست 52 قرار دادن...بین عکس 2 و 4....
من احساس میکنم که این دونفر در واقع یک نفر هستند در دو زمان مختلف
عکس 4 مال جنگ ویتنامه....عکس 2 مال مدتی (شاید چند سال) بعد
البته این نظر منه
جایی این تایید نشده
یک شایعه درست شده در مورد این دو عکس
عکس اول: عکس تفنگی که میگن Lee Harvey Oswald از اون استفاده کرده و کندی رو کشته
دوم صحنه ای توی trailer آخری که سایه یه تفنگ شبیه اون وجود داره:
میدونید که توی trailer هم گفته بود: " قرار نیست هرچه که به عنوان تاریخ نوشته میشه ، درست باشه"
باید حسابی رو داستانش کار کرده باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من تمام پست ها رو خوندم چرا یک سری چرت میگن بازی رشد گرافیکی نداشته
والا با یک نگاه میشه تشخیص داد
MW1<WOW<MW2<Black ops
خوب اگر نمیفهمد و تفاوت رو حس نمیکنید پس یا چشماتون مشکل داره یا ... مشکل داره
در مورد Bad Company 2 باید بگم این بازی ارزش نداره چون پر باگه اخه با این همه باگ چطور میتونید با mw مقایسش کنید
اصلا میدونید چند نفر mw رو انلاین بازی کینن پس محبوبیت یک بازی رو زیر سوال نبرید.من میگم این سری Black ops پوز همه رو میزنه چون باید خیلی اکشن باشه من که این طور فکر میکنم در هنگام بازی مواضب باشد سکته نکنید دور اول رو هارد برید تا حالت جا بیاد نگی زود تمو شد خیلی کوتاه بود چرا انقد مراحلش کم بود.هر کسی یک نظری داره و نظر هر کس محترمه در صورتی که نظری که میده منتقی و درست باشه.از حرف های من ناراحت نشید چون حقیقت رو گفتم.
چاکر همه شما هم هستم![]()
بلاخره یکی پیدا شد ارزش COD رو بفهمه!
دوستان من فکر میکنم عکس 2 و 4 هر دو یک نفرن و در یک زمان نه زمان های متفاوت.عکس 2 چون تو برفه فکر میکنیم پیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)