فكر ميكنم c6900 با توجه به اپديت تر شدن گزينه بهتري اگه 3d ميخواين خوب c7000 گزينه خوبيه
فكر ميكنم c6900 با توجه به اپديت تر شدن گزينه بهتري اگه 3d ميخواين خوب c7000 گزينه خوبيه
آقا میشه ما رو یه راهنمایی کنید؟
من LED 40 اینچ سامسونگ میخوام ، آخرشم نفهمیدم c6900 بگیرم یا b8000 !
البته این 2 مدل رو از پست های قبلی متوجه شدم که یکی از بهترین ها هستن(توی اونایی که 3D نیستن !)
خواهشا یه راهنمایی بکنید
اگه اشتباه نکنمb7000 سینما خانگی هدیه میده و یکی از نکات خوبش داشتن گیرنده دیجیتالی داخل ال ای دیشه که مدل C6000 نداره
اگه دنبال ديزاين جديدتر وشكيل تر هستين c6900 و اگر دنبال مدل موفق وخوب هستين b8000 هر چند c6900 هم تصوير خوبي داره و هم اپديت تر هست
پیشنهاد میکنم کاتالوگ ال سی دی و ال ای دی 2010 سامسونگ رو دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
دو تا سوال!
اولا اینکه چرا C6900 تو سایت خود سامسونگ نیست؟!همون لینکی که t_tanhayam داده بود. اما تو سایت USA بود.
دوم اینکه تو سری 6 از همه بهتره این مدل؟و تو نمایندگی های تهران اومده یا نه؟
من میخوام اینو بخرم اگه ببینم خوبه.تو CNet هم ازش تعریف کرده.
دوست گلم اين نامگذاري ها ي سام كمي ادم رو قلقلك ميده وگيج ميكنهنوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اينكه توي سري c6 بهترينه من كمي شك دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم c650 گزينه بهتريه با پول كمتر (نظر شخصي)
البته در led هاي سري 6 بهترين هست
بله موجود در تهران ونمايندگي ها ي مختاف
خب با کنتراست و پردازش تصویر سریعتر (120 Htz) چرا نباید بهتر باشه؟منظورت اینه که 200 تومن بیشتر نمی ارزه؟
C650 ال سی دیه؟چرا ال سی دی از ال ای دی بهتره اگه اینطوره؟
در مورد پردازش تصوير هر دو 120 هرتز هستند در مورد كنتراست هم تقريبا مشابه هستند از نظر عددي منتها اون چيزي كه رويت ميشه وتجريبيه شايد كنتراست سري هاي b650 و به طبع c650 خيلي بيشتر از اون اعدادي هست كه نوشته شده روي كاغذنوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-بله ال سي دي هست در مورد چرا بهتر بودنش بايد مطالب كلي رو بدونيد اينجا رو بخونيد:
كمي زاويه ديد كمتر هست .كمي نواخت روشنايي متفاوت هست در حاشيه ها چون ال اي دي حاشيه اي هستند ونوع چيدمانشون اينطوره باريك شدن باعث زيبايي ميشه منتها صدارو هم كمي ضعيف تر ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
فرق بین c8000 و c7000 چی هستش؟ تو سی نت 7000 چهار ستاره گرفته و 8000 2 ستاره ! چرا؟ از طرفی C6900 5 ستاره گرفته؟ ممکنه یه مقایسه ای بین اینا برای ما داشته باشید؟
من تصمیم داشتم B8000 بخرم که بنا به یه سری مشکلات که همیشه همراهم هستن هنوز نتونستم بخرم.تو این مدت قیمت سری c کلی پایین اومده و نظرم رو جلب کرده.
یه سوال دیگه دارم.این مدل های به اصطلاح سه بعدی ضعفی دارن(ضعف به خاطر سه بعدی بودنشون)؟ یعنی اگر من بخوام فرض کنم فقط می خوام با این مدل دوبعدی ببینم آیا ضعفی داره؟ یعنی مثل یه تلویزیون دوبعدی با کیفیت عالی رفتار می کنه؟
ممنونم.
موفق باشید
Last edited by ehsan-inventor; 31-07-2010 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)