تو این عکس فول سایزه ان8 میتونین تمام سنسور ها رو ببینید
سنسور نورش هم کنار حسگر تقاربه
چون رزولوشنش بالاست4000 در 2500
فقط لینکش رو میزارم خدمتتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این عکس فول سایزه ان8 میتونین تمام سنسور ها رو ببینید
سنسور نورش هم کنار حسگر تقاربه
چون رزولوشنش بالاست4000 در 2500
فقط لینکش رو میزارم خدمتتون
اون جور که از این عکس معلومه سمت چپ جای مموری کارت و اتصال میکرو USB هست و لی اونیکی رو من نمیدون م!!از سمت چپ گوشی عکس واضحی دیده نمیشه تا معلوم بشه چه
چیزهایی اون طرف هستن!!
----------------------------------
رفقا کدوم رنگش قشنگتره ؟ آبی ، نقره ای نارنجی سیاه یا سبز ؟؟
به نظر من آبیش قشنگ تره !
![]()
Last edited by PC°BASE; 30-04-2010 at 14:36.
نه بنده اصلا منو فارسی دوس ندارم!! فقط در مورد اس ام اس نگاری که اولا اس ام اس فارسی تو همراه اول ارزون تره و دوما که چون زیاد شعر و ادبیات میفرستم فارسی بهتره!!!
گوشیه خوشکل و شاخی زده ها!!!!
البته من با 1100 نوکیا هم حال می کنم![]()
Last edited by runner; 30-04-2010 at 15:25.
دوستان خبری از اسپیکر این گوشی بدین داریم دق می کنیم!!!
ولی یوخده گوشی رو پهن کرده که یوخده ناراحتم می کنه عرض ایکس 6 بهتر بود.گوشی که پهن می شه مثه بیل میشه
سمت چپ گوشی شیار مموری کارت و سیمکارت و یو اس بی دیده می شه ولی از بلندگو خبری نیس
Last edited by Help118; 30-04-2010 at 15:24.
اسپیکر :
اسپیکر گوشی مثل گوشی های جدید نوکیا مثله C6 یه دونست!........ولی استریو.......از لحاظ کیفیت هم نسل بعدی اسپیکر ها هستند........پس در نتیجه کیفیتشون از گوشی های فعلی بیشتره ولی حجم صدا کمتره.....
الان اسپیکر N8 طرف سمت چپ پایین قرار داره...
مجید یه چی بگو با عقل جور در بیادش1اسپیکر :
اسپیکر گوشی مثل گوشی های جدید نوکیا مثله C6 یه دونست!........ولی استریو.......از لحاظ کیفیت هم نسل بعدی اسپیکر ها هستند........پس در نتیجه کیفیتشون از گوشی های فعلی بیشتره ولی حجم صدا کمتره.....
الان اسپیکر N8 طرف سمت چپ پایین قرار داره...
یه اسپیكر و استریو؟: دی
ولی یه چیزی اون بقل لنز داره شاید اسپیكر باشه یا شایدم میكروفن باشه(كه بیشتر شكلش شبیه اسپیكر هستش)
بله اسپیکرش پشتش هست و استریو هم نیست
ببین امیر منظورم اون استریو نیست............مثلا اسپیکر N70 رو با 6600 مقایسه کن..........N70 هم یه اسپیکر داره ولی کیفیتش دیدی چقدر خوبه..........ولی 6600 اسپیکرش Mono هستش.........یه همچین چیزیه.....مجید یه چی بگو با عقل جور در بیادش1
یه اسپیكر و استریو؟: دی
دقیقا زیر لنز دوربین قرار داره!
کی گفته یه دونه اسپیکر نمی تونه استریو باشه؟ اون چیزی که شما می گی بهش می گن استریوی 2 کاناله. ما یه تلویزیون 14 اینچ سونی داشتیم مدل 1985 که یه دونه بلندگوی استریو داشت ( هم روی جعبه هم در دفترچه راهنما و کاتالوگ همراهش نوشته بود ) کیفیتش هم از این تلویزیون الجی امروزیمون خیلی سرتر بود...!
شاد باشین![]()
Last edited by DariushGreat; 30-04-2010 at 21:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)