کالو گل چهارم رو زد.
کالو گل چهارم رو زد.
بازی 4 - 0 شد
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
حالا استوک هفته تو زمین خودش جلو منچستر شاخ نشه؟؟؟![]()
بازی تموم شد با نتیجه 7 - 0 به سود چلسی!!!
تبریک به هواداراش!![]()
آقا تبریک میگم که بردید.
(ولی چه کنیم که آخرشم منچستر قهرمانه)
حداقل تا 2 سال پیش فوتبال بلد بودم ، ولی از اون موقع تا حالا به علت یه سری مشکلات (از نوع روحی) انقدر افت کردم که هفته ی پیش که سری جدید مسابقات دانشگاه کلید خورد مقام کاپیتانی رو ازم گرفتن ، و فکر کنم این دوره دیگه جام رو نیمکت ذخیره هاست .(تازه خوبه از تیم بیرونم نکردن)
البته شما دعا کنید که فوق لیسانس هم همین دانشگاه تهران قبول بشم قول میدم که دوباره تلاش خودمو بکنم (جواب کنکور 1 ماه دیگه میاد)
داداش قهرمانی حق ما هستش
فقط باید این لیورپول رو ببریم. همین ترکیب بازی امروز خوب بودش.فقط پائولو فریرا جاش ایوانووچ بذاره و جان تری هم برگرده خیلی خوب میشه.
کلا امسال تیمهای زیادی رو گل بارون کردیمحال میده توی این دو هفته منچستر امتیاز از دست بده اونوقت با یه مساوی با لیورپول هم چلسی قهرمانه.
به جون خودم من به رفیقم گفته بودم که چلسی 6 7 تا گل میزنه ..............میبینی...........اصلا مشخص قدرت چلسی
تبریک به همه آبی پوشان لندنی..
ایول چلسی !
امسال رو 7 گیر کرده!![]()
لیورپول که هیچی بابای لیورپول هم جلوی این تیم نمیتونه کاری کنه!
خداوکیلی اطلاعات اخبارورزشی شبکه سه در حد محلاته! گفه بود دروگبا بازی نمیکنه ولی بازی کرد دو تا پاس گلم داد! فقط حیف که گل نزد!
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
راستی هفته دیگه بازیها همزمانه؟
کالو 3 گل
لمپارد 2 گل
مالودا و استوریج هر کدام 1 گل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)