تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 51 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 502

نام تاپيک: بارسلونا 1 - اینتر 0 / اینتر، دیگر فینالیست قهرمانان اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورينيو: فينال براي ما يك روياست و براي بارسا يك عقده فكري

سايت گل - حتی گوشه و کنایه‌های آبی‌واناری‌های شکست خورده در سن‌سیرو هم نتوانست‌ مانع از آن شود که ژوزه مورینیو عشق قلبی‌اش به بارسلونا را انکار کند.

چهارشنبه شب گذشته، او مرد پیروز نبرد اینتر-بارسا بود اما جملاتی عاشقانه در وصف بارسا گفت که از احساس او نسبت به نخستین نیمکت سرمربیگری‌اش در کاتالونیا نشأت می‌گرفت. مورینیو در پایان مسابقه در گفت‌وگویی اختصاصی با ESPN گفت: «بارسلونا مدرسه زیبای فوتبال است. می‌توانی با تاریخ بارسا، از تیم رویایی کرویف تا تیم لوئیس ونگال و بعد قهرمانی لیگ قهرمانان با رایکارد و پپ و حتی آنهایی که پس از پپ خواهند آمد، همراه شوی. این یک مدرسه فوتبال است و فوق‌العاده زیبا؛ مدرسه‌ای که ما هنوز همسنگ آن نیستیم اما امیدوارم که اینتر روزی همانطور شود. اینتر باشگاهی است که اغلب فرهنگ فوتبالش را همراه با مربیانش تغییر می‌دهد یا دست‌کم به این تغییرات عادت کرده است. امیدوارم اینتر بتواند در آینده ثبات لازم را پیدا کند و آنها می‌توانند به ثبات برسند اگر پیروز شوند چون پیروزی‌ها‌ اغلب ‌روی باور مردم نسبت به یک روش بازی تاثیر مهمی دارد».

گفته‌های مرد پرتغالی پس از پیروزی تاریخی 1-3 نرآتزوری بر تیمی که بهترین تیم جهان شناخته می‌شود از آن رو مهم است که او عملا حساب خود را از آینده اینترمیلان جدا دانست و به نوعی برای اینتر پس از خود آرزوی موفقیت کرد. البته برخی هم اعتقاد دارند، او که استاد بازی‌های روانی است از همان نخستین ساعات پس از بازی رفت مشغول آغاز جنگ روانی علیه همتایش برای بازی برگشت است که امروز چهارشنبه (28 آوریل) در نوکمپ برگزار می‌شود، یعنی همان جایی که او 3 سال به عنوان دستیار سر بابی رابسون و لوئیس ونگال فعالیت می‌کرد و دوران سرمربیگری‌اش را با هدایت تیم بارسا «ب» آغاز کرد.

او می‌داند مثل 2 رویارویی گذشته‌ با چلسی در نوکمپ، جهنمی آتشین انتظارش را می‌کشد پس سعی می‌کند پیش از سومین ورودش به نوکمپ به عنوان دشمن، کمی جو را به سود خود تلطیف کند: «ما با تیم کوچکی طرف نیستیم، ما با بارسلونا بازی می‌کنیم؛ تیمی بزرگ با یک مربی بزرگ و هواداران بزرگ. ما به بارسلونا می‌رویم در حالی که پیش هستیم و می‌خواهیم به فینال برسیم ولی هنوز به جایی نرسیده‌ایم». به عقيده مورينيو فينال براي او و تيمش يك روياست و براي بارسا يك عقده دائم فكري.»

مورينيو در توضيح اين نظريه مي‌گويد: اين دو تفاوت بسياري دارند، رويا خالص‌تر از وسواس و مسئله فكري است. شما وقتي كه رويا مي‌بينيد، به دنبال غرور هستيد. بارسلونا سال گذشته براي رسيدن به ليگ قهرمانان در رم چنين حسي داشت. اما حالا اين مسئله براي آنها تبديل به يك وظيفه شده كه ذهن آنها را مي‌آزارد.

مورينيو در كنفرانس مطبوعاتي از حضور 90 دقيقه‌اي وسلي اسنايدر در اين مسابقه خبر داد. اوهمچنين در مورد بارسلونا گفت: «بارسلونا تيمي با مربي بزرگ و بازيكنان بزرگ است. ما زلاتان و مسي را مي‌بينيم كه در پست‌هاي مختلف بازي مي‌كنند و اين نشان‌دهنده ظرفيت بارسا است. اما ما هم روش‌هاي خود را براي بازي داريم و به موفقيت خود فكر مي‌كنيم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/28

Jose Mourinho: The Champions League Final Is A Dream For Inter, But An Obsession For Barcelona

...

کد:
    Apr 27, 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كريس رونالدو: اميدوارم اينتر بارسلونا را شكست دهد

كريس رونالدو: اميدوارم اينتر بارسلونا را شكست دهد

سايت گل - بارسلونا امشب در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در نوكمپ به مصاف اينتر خواهد رفت و شاگردان پپ گوارديولا براي رسيدن به ديدار فينال بايد شكست 3-1 بازي رفت را جبران كنند.

كريس رونالدو، ستاره رئال، در مصاحبه اخيرش اظهار اميدواري كرد كه اينتر بارسا را شكت دهد تا آبي و اناري ها به فينال نرسند. او پيش از اين گفته بود پس از حذف رئال از ليگ قهرمانان ديگر اين رقابت ها را دنبال نمي كند اما به نظر مي رسد پيروزي اينتر در بازي رفت انگيزه دوباره اي براي دنبال كردن اين بازي ها به او داده است.

او در مصاحبه با ماركا گفت: "بازي بزرگي خواهد بود و البته يك ديدار دشوار براي هر دو تيم. بارسا براي جبران شكست بازي رفت بايد تنها حمله كند در حالي كه اينتر براي دفاع از پيروزي ارزشمندش كار سختي در پيش رو دارد. پيش بيني نتيجه اين ديدار بسيار دشوار است با اين وجود اميدوارم بارسلونا شكست بخورد. من در رئال مادريد بازي مي كنم و واقعا رئال را دوست دارم. شكست در اين ديدار براي بارسا يك سرافكندگي و براي ما يك عامل روحي بزرگ در رقابت قهرماني لاليگاست."

کد:
    2010/4/28

رونالدو: دوست دارم بارسلونا به فينال برسد

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: دوست دارم بارسلونا با شکست اينترميلان راهي فينال شود.

کريستيانو رونالدو تصريح کرد: به عنوان يک رئال مادريدي دوست دارم بارسلونا شکست بخورد و معلوم است که از ناکامي بارسلونا خوشحال مي‌شوم اما اگر پاسخ حرفه‌اي مرا بخواهيد بايد بگويم که دوست دارم بارسلونا به فينال برسد، خستگي بارسا از ليگ قهرمانان اروپا يکي از عوامل ناکامي اين تيم در لاليگا خواهد بود.

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا افزود: پيش بيني من پيروزي اينترميلان و صعود اين تيم به فينال است اما براي رئال مادريد بهتر است که بارسلونا سرگرم ليگ قهرمانان نيز باشد.

کد:
    چهارشنبه 08/02/1389

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_sarvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    FC Barcelona

پيش فرض

عزیز اینی که میگی دیدی تو خواب بوده چون شما با همچین نتیجه ای مورینیو رو نبردین !

ضمنا آخرین باری که تیمی 4 تا کرده تو پاچه اون یکی چلسی بوده نه بارسلون!

اینو گفتم تا با اطلاعات درست حرف بزنین نه همینجوری!
    ا یهنی تو اطلاعاتت خیلی زیاده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ضد فوتبال ضد فوتباله.

.
    لغت ضد فوتبال دلیل شما برای رد تحلیل های تاکتیکیه ؟؟؟

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

كريس رونالدو: اميدوارم اينتر بارسلونا را شكست دهد

سايت گل - بارسلونا امشب در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در نوكمپ به مصاف اينتر خواهد رفت و شاگردان پپ گوارديولا براي رسيدن به ديدار فينال بايد شكست 3-1 بازي رفت را جبران كنند.

رونالدو: دوست دارم بارسلونا به فينال برسد
    مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: دوست دارم بارسلونا با شکست اينترميلان راهي فينال شود.

کد:
    چهارشنبه 08/02/1389

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بابا یک شبکه درست حسابی رایگان پیدا کنید واسه دیدن مسابقه این شبکه 3 کیفیت واقعا افتضاحه امتیاز بازی رو نمیخرن از شبکه های دیگه دزدی میکنند کیفیت هم که افتضاح

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

من که از بچگی طرفدار جفتشون بودم
    ولی میخوام اینتر صعود کنه
    آخه بارسا زیاد قهرمان شده

خلاصه هر کی بره بایرن رو شکست میده

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

inter 98

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بابا یک شبکه درست حسابی رایگان پیدا کنید واسه دیدن مسابقه این شبکه 3 کیفیت واقعا افتضاحه امتیاز بازی رو نمیخرن از شبکه های دیگه دزدی میکنند کیفیت هم که افتضاح
    Star TV \ Turksat

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به امید بردن بارسا .. میترکونه دادا .....

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اینتر و عشقه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا شروع به امید پیروزی اینتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •