تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 81

نام تاپيک: بايرن مونيخ 1 - المپيك لیون 0 / روبن، پر پرواز بایرن

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بایرن 1- لیون 0؛ روبن، پر پرواز بایرن

بایرن 1- لیون 0؛ روبن، پر پرواز بایرن

(---- = Lyon)

بار دیگر این روبن بود که توانست با به ثمر رساندن تک گل بازی چهارشنبه آلیانس آرنا، پیروزی ارزشمندی را نصیب باواریایی ها نماید.

سایت گل - دومین دیدار دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ برگزار شد و طی آن، این بایرن مونیخ بود که توانست با شایستگی مقابل حریف فرانسوی اش به برتری دست یافته و یک گام دیگر خود را به فینال مادرید نزدیکتر کند.

شاگردان فان خال موفق شدند تا علاوه بر آنکه دروازه خود در دیدار خانگی را بسته نگاه دارند، توسط آرین روبن نیز به گلی ارزشمند دست یابند تا کارشان برای دیدار برگشت در لیون آسان تر شود.

در دقیقه 37 این دیدار بود که فرانک ریبری به دلیل خطایی خشن برروی پای لیساندرو لوپس، به صورت مستقیم کارت قرمزی را از داور مسابقه دریافت و مجبور به ترک زمین مسابقه شد و بدین ترتیب باواریایی ها را ده نفره کرد.

البته در دقیقه 54 بازی بود که تولالان، در حالی که تنها 3 دقیقه پیش اولین کارت زردش را دریافت کرده بود، دومین کارت زرد و در نتیجه کارت قرمز را مقابل چهره اش دید و با اخراج او لیون نیز کار را ده نفره دنبال نمود.

آرین روبن در دقیقه 69 بازی با شوتی سهمگین دروازه لوریس، دروازه بان صاحب نام لیون را گشود تا باواریایی ها به لطف یک گل خانگی مقابل میهمانشان لیون به برتری دست یابند.

ترکيب بايرن مونيخ: بوت،لام،ون بويتن،دميکليس،کنتنتو،پران يج،(گومز 63)،شواين اشتايگر،ريبری،روبن(آلتينت پ 86)،مولر،اوليچ(تيموشوک 46)
    بازيکنان ذخيره: رنسينه،کلوزه،آلابا،گرليتز
    سرمربی: لوئيس ونگال

ترکيب ----: لوريس،رواليرو،کريس،تولالا ن،سيسوکو،گونالون،پيانيج(م کون 56)،دلگادو(گوو 79)،کالستروم،ادرسون(باستوس 70)،ليساندرو

داور: روزتی(ايتاليا)
    تعداد تماشاچی: 66.000

گلها:
    برای بايرن مونيخ: روبن(69)

کارت زرد: پرانيج/باستوس
    کارت قرمز: ريبری(37)/تولالان(با دريافت 2 کارت زرد در دقيقه 54 اخراج شد)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/22
    [ با تاخیر ]

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام سلام

من یکم دیر رسیدم انگار : دی

این برد مارک همه بایرنی ها باشه ولی لیون شانس آورد مهاجمای بایرن ضربه آخر خوب نزدن... انشا الله تو بازی برگشت جبران میکنیم
    خدا تو بازی برگشت به بایرن رحم کنه چون تو ورزشگاه لیون مطمئن باشید گل ها تعداد بالا رد و بدل میشه.شاید 3-1 لیون بزنه.شاید هم 2-0 البته من طرفدار هیچکدوم از این 4 تا تیم نیستم ولی در حا حاضر دوست دارم اینتر قهرمان بشه.لیون هم دوم بشه.احتمالا بارسا هم سوم و بایرن چهارم.......
    مطمئنا لیون از منچستر که نمیتونه تو خونه بهتر بازی کنه و جو ورزشگاه هم مثه انگلیس نیست... پس پیش به سوی فینال

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام سلام

من یکم دیر رسیدم انگار : دی

این برد مارک همه بایرنی ها باشه ولی لیون شانس آورد مهاجمای بایرن ضربه آخر خوب نزدن... انشا الله تو بازی برگشت جبران میکنیم

مطمئنا لیون از منچستر که نمیتونه تو خونه بهتر بازی کنه و جو ورزشگاه هم مثه انگلیس نیست... پس پیش به سوی فینال

موافقم......

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فینال کی هستش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول خرداد
    در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض یوفا اخراج ریبری را بررسی خواهد کرد.

فرانک ريبری در بازی برگشت بايرن مونيخ مقابل لیون حضور نخواهد داشت...

سايت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،يوفا اخراج فرانک ريبری،هافبک فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ در ديدار رفت مرحله نيمه نهايی جام باشگاه های اروپا را بررسی خواهد کرد.

جلسه هيئت داوران يوفا روز 28 آوريل برگزار خواهد شد و يوفا از باشگاه بايرن مونيخ خواسته است که اگر شکايتی مبنی بر اخراج فرانک ريبری در بازی بايرن مونيخ مقابل لیون دارد،بايد تا روز 28 آوريل ارئه دهد.

فرانک ريبری در بازی برگشت بايرن مونيخ مقابل لیون که روز 27 آوريل در لیون برگزار خواهد شد،حضور نخواهد داشت.

خبرها حاکی از آن است که احتمال اين ميرود که اين هافبک فرانسوی به اين علت که کارت قرمز به طور مستقيم از طرف داور مسابقه دريافت کرده است،بيشتر از يک بازی محروم شود و امکان دارد که در صورت صعود بايرن مونيخ به فينال اين بازيکن نتواند در فينال اين مسابقات بازی کند.

---------------------------------------------------------------------------

برخی دوستان حرف از 4 ستاره روی پیراهن تیم باشگاهی محبوبشان میزنند و برخی از فینال 99 ؛ اما من به عنوان یک طرفدار منچستر که سعی میکنم با دید منطقی به مسائل نگاه کنم معتقدم که تابلوی نتایج در انتهای هر بازی مشخص میکند که کدام تیم خوشحال از برد یا صعود و کدام تیم ناراحت از باخت یا حذف است ، بنابراین به نظر من در شرایطی که تیم مورد علاقه من حذف شده ( حالا به هر علتی) دیگر پیش کشیدن بحث گذشته ها محلی از اعراب ندارد و گذشته تنها به عنوان یک خاطره ( خوب یا بد ) ارزش دارد نه چیز دیگری ، کما اینکه اگر 4 ستاره تیم شما 5 ستاره شد که ما هم تبریک میگوییم اما اگر تحت هر شرایطی تیم محبوب شما نتوانست موفق شود پیش کشیدن بحث n ستاره روی پیراهن هم از درجه اعتبار ساقط است ، کما اینکه هستند تیمهایی که به جای 4 ستاره بر روی پیراهن 11 ستاره در زمین دارند .
    ضمنا عرض میشود من هم به عنوان یک هوادار منچستر با تعصب مشکل دارم و با برخی از دوستان منچستری همین انجمن هم در تضاد کامل به سر میبریم و وقتی همین دوستان من به کرات میگویند منچستر در فینال فصل پیش از لحاظ تاکتیکی برتر بود چند سوال برای من پیش می آید :

1- آیا دوستان مدعی این مدعا اصلا آن بازی را دیده اند ؟
    2- آیا تیمی که از لحاظ تاکتیکی برتر باشد 2-0 بازنده میشود ؟
    3- آیا تیمی که از لحاظ تاکتیکی برتر باشد مربی اش در انتهای بازی میگوید ((( وقتی توپ را از دست میدادیم مدت زیادی طول میکشید تا توپ را بدست بیاوریم و پس از بدست آوردن توپ خیلی زود آنرا از دست میدادیم ))) ؟
    4- و .....

در کل من با تعصب برخی دوستان مشکل دارم (از هر دوطرف ) ، چون هرجا تعصب پیش کشیده شود عقل و منطق و خرد در سایه قرار میگیرد و تعصب پیشروی میکند .

در انتها امیدوارم دوستان بحثهایی از قبیل بودم بودم ها را برای ارزش بخشیدن و credit دادن به تیم کنونی خود دیگر مطرح نکنند چون به قول کلمنته : (((بودم بودم مهم نیست ، هستم هستم مهم است ))) و این بحثها تنها به توهین متقابل و قفل شدن و پایین رفتن تاپیکهایی که میتوانند مفید باشند منتج خواهد شد . و صد البته لازم به ذکر است که روی سخن من با فرد خاصی نیست ، بلکه با تمام دوستان خوبم در این انجمن هست که هدفش در وهله اول آموزش است .
    با تشکر .

Last edited by Ezel; 25-04-2010 at 10:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

من نمی دونم چرا الکی بحث می کنین ... مطمئن باشین بایرن فیناله .... از اون طرف هم مهم نیس کی بیاد فینال ... چون بایرن باید قهرمان بشه ... بعد از این همه سال دیگه جام مال خود بایرنه ....

خیلی دوس دارم اینتر بیاد پوز اینتر رو بزنه از طرفی هم دلم می خواد بارسا بیاد تا انتقام سال قبل رو بگیره البته اگه بارسا بیاد کار بایرن سخت تره ...

به هر حال به امید پیروزی بایرن ..

اینم واسه طرفداران اینتر بعد می گن نه باورمون نمیشه

اینجوریه که بارین اینتر رو نابود می کنه
    Last edited by sina1415; 25-04-2010 at 11:20.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض دمیکلیس و فان بویتن شاید مقابل لیون بازی نکنند .

در بازی دیروز بایرن دميکليس و فان بويتن از ناحيه ماهيچه ران پا مصدوم شده اند...

سايت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،دو روز مانده به بازی برگشت بايرن مونيخ با لیون در مرحله نيمه نهايی،خط دفاعی باشگاه بايرن مونيخ به شدت دچار مشکل شده است.

در بازی شنبه شب بايرن مونيخ مقابل مونشن گلادباخ،مارتين دميکليس و دانيل فان بويتن از ناحيه ماهيچه ران پا مصدوم شده است و حضور آنها در بازی مقابل لیون مشخص نيست.

لوئيس فان خال،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،اميدوار است که حداقل يک نفر از اين دو بازيکن تا سه شنبه بتواند آماده بازی شود. همچنين در بازی با ليون،دانيل پرانيج و فرانک ريبری بازی نخواهند کرد.
    Last edited by Ezel; 25-04-2010 at 15:18.

داره خودمونی میشه sina2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه MehdiAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    جمهوری(؟)اسلامی(؟)ایران(؟)

پيش فرض

اگه دميكليس و فن بويتن نباشند،كار بايرن خيلي سخن ميشه.ريبري هم كه نيست.اميد ما فقط به روبن هست.ولي در هر صورت ما برنده ايم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •