من تو بشم بزگوار فرمایش شما کاملا متین
من فقط در مود 4 و 8 کمی عجیبه
آخه از نظر هسته دقیقا 720 2 برابره
وگرنه جسارت نکردم که بگم شما اشتباه می کنی
من تو بشم بزگوار فرمایش شما کاملا متین
من فقط در مود 4 و 8 کمی عجیبه
آخه از نظر هسته دقیقا 720 2 برابره
وگرنه جسارت نکردم که بگم شما اشتباه می کنی
در مورد اپل واقعا" درست میگید مخصوصا" ایمنی بالاش
سامان جان در مورد رشته پردازشی شما کاملا درست میگی خب 720 4 هسته ای هست و دارای 8 رشته پردازشی هست . ولی میبینی که دو سایت بزرگ کاملا با هم متفاوت هستند![]()
مشکل اینه که منبع من با شما فرق داره![]()
ما به جز اطلاعت امر عرضی ندارم
فرمایشه شما متین
اما انصافا 720 چیز حقیه
دوستان میترسم تاپیک بسته شه .
شما رو آدرس های زیر کلیک کن متوجه میشی چه خبره :
Core i7 720QM :Core i7 M 620 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی لینک های بالا زیر توضیحات سی پی یو بنچ مارک هر کدوم رو گذاشته .
امتیاز بنچ مارک ها رو هم چک کنید .
اونوقت به راحتی متوجه میشید کدوم قوی تره .
کل قدرت 620 به 6.65 گیگاهرتز میرسه اما 720 تا 11.2 گیگاهرتز کار میکنه .
حالا به نظرتون منطقی هست که 620 قوی تر باشه ؟
البته مک خیلی کمتر از ویندوز سیستم می خواد و فقط گرافیک بالا می خواد اما برای ما ایرانی ها که باید حتما ویندوز هم داشته باشیم جواب نمیده .
اپل حرف نداره و بهترین نوت بوک جهان رو از نظر زیبایی میزنه ولی در کیفیت با سونی یکی هست .
موفق باشید .
اگه معیار شما سایت notebookcheck بازهم 620 3 پله بالاتر از 720 قرار داره
کلا اینکه یک یا دو هسته سریع داشته باشیم یا 4 هسته معمولی بحث خیلی پیچیده ایهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور خلاصه میشه گفت که نیاز ما تعیین میکنه که کدوم انتخاب کنیم ، من خودم با برنامه VMware یه ویندوز سرور 2008 داخل ویندوز 7 اجرا کردم ، بعد شروع کردم به اجرا کردن برنامه های سبک و سنگین ، با بار پردازشی سنگینی که روی 720 ایجاد کرده بودم منتظر کند شدن سیستم بودم ولی این اتفاق نیفتاد ، فکر کنم takman چند بازی سنگین رو همزمان اجرا کرده بود ولی 720 بدون هیچ کندی یا پر شدن پروسس به کارش ادامه داده و ...
این کارهایی که رو 720 انجام دادیم(اجرا کردن همزمان پروسس های سنگین) روی هر cpu دیگه ای انجام بدیم مطمئنن کم می یاره حتی 620
ولی وقتی که ما نهایتا بخوای از 1 تا 2 پروسس سنگین استفاده کنیم این 620 هست که سریعتر کارشو انجام می ده
یه مثال ساده بزنم
تیم 720 4 نفره با قدرت 1600 اگه لازم بشه تا 2800 خودشو نو بالا می کشن
تیم 620 2 نفرن با قدرت 2666 نهایت قدرتشون هم 3333
اگه اینا بخوان تیمی باهم مسابقه بدن 720 براحتی برنده میشه
ولی اگه بخوان تک به تک یا دو به دو مسابقه بدن 620 برنده میشه
معمولا هم استفاده ما یک یا دو پروسس سنگیه که 620 بهتره ، ولی این نکته یادتون نرنه که برنامه ها و سیستم عامل های جدید سعی می کنن که برنامه هاشون چند نخی بنویسن یعنی بجای اینکه کارهایی یه برنامه تو یه صف بمونه تا اجرا بشه همزمان همه رو اجرا می کنند حالا اگه هسته های cpu بیشتر باشه نخ ها ی بیشتری در آن واحد اجرا میشه و نیاز به cpu با سرعت پردازش بالا کمتر احساس میشه و جای خودشو به نیاز به هسته های بیشتر میده
Last edited by mohammadi4net; 02-06-2010 at 11:18.
منم موافقم که دیگه بحث رو ادامه ندیم . هر کس نظری داره و نظر همه دوستان همه محترمه . با تشکر از همه دوستان
دوستان توصيه بنده به همه عزيزان اينه بهترين مرجع هميشگي كه از ديگر سايتها راحت تر مي تونيين جواب بگيرين خود سايت سازنده INTEl هست كه به نظر مي رسه از اون سايت ميشه بيشتر نظر دوست عزيز mohammadi4net را برداشت كرد.
سلام با عرض پوزش تمام مسایل رفت سمت پردازشگر بحث اصلی نمره بود و نمره کلی میانگین است و فقط نباید به پردازشگر پرداخت.
یه سوال کلی آیا به نظر شما ریت ویندوز که حتی نمیتونه خودشو جمع کنه و همش باگ جدید براش درست میشه و حفره از توش پیدا میکنن اندازه ی کانال سوئز معیار قابل توجهی هست که ما در موردش بحث کنیم
در حالی که من برای ویندوز احترام خاصی قائلم چون با ویندوز شروع کردم ولی این واقعیته.
بعد اینکه حتی این ریتهایی که معلوم نیست از کجا اومده هم تقریبا بالاست اینو در نظر بگیرید که اپل در اصل برای مک ساخته شده و این نمره ها خیلی بد نیست(در حالی که هنوز اینهارو قبول ندارم)
حالا اگه در نظر بگیریم که مک رو ویو،اچ پی و.... به صورت قانونی نصب شد چه اتفاقی پیش میاد
این یه امتیاز فوق العاده و دست نیافتنی برای اپل هست
نکته:هیچ موقع نباید نمره یه قطعه رو تنهایی در نظر بگیریم مثلا سی پی یوی K رو یه مادربرد نمره 9999999 میگیره ولی همون سی یو رو مادربرد دومی نمره 8888888 بگیره
با عرض ارادت به همه ی بچه های باحال فروم
مجید
کاملا موافقم .
620 برای نرم افزار هایی که نمی توندد از سی پی یو های 4 هست ای پشتیبانی کنند و حداکثر تا دو هسته پشتیبانی می کنند خیلی بهتره چون هسته های قوی تره .
ولی برای نرم افزار های جدید و پیشرفته مثل فتوشاپ و تری دی مکس یا سی نما فور دی یا ایلسترویتور 720 درسته 620 رو قورت میده .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)