سلام
مسعود جان خیلی بازی رو دست بالا گرفتی. با بعضی حرفات موافقم با یکیش فوق العاده حال میکنم. فکر کنم بهترین باس فایت ها رو داشت. یه چیز در حد همون گیرز بلکه در بعضی جاها نفس گیر تر و هیجان انگیز تر.
سلام
مسعود جان خیلی بازی رو دست بالا گرفتی. با بعضی حرفات موافقم با یکیش فوق العاده حال میکنم. فکر کنم بهترین باس فایت ها رو داشت. یه چیز در حد همون گیرز بلکه در بعضی جاها نفس گیر تر و هیجان انگیز تر.
آخه بازی هایی که این چند وقته اومد اکثرا تعریف کردنی هم بودن.مسعود, کلاً تو از اکثر بازی ها خوشت میاد و ازش تعریف میکنی
راستی روی چه درجه ای تمومش کردی چون من روی درجه ی سخت, باس فایت ها رو به سختی میتونم رد کنم.
گیم پلی این بازی خیلی خوبه... من یکی فکر نمی کردم بتونن همچین گیم پلی ای رو درست کنن و بدن دست مردم.سلام
کلا اکشن ترین شوتری بود که من یکی بازی کردم.. خیلی خوشم اومد ازش...
درسته بازی کمبود هایی هم داره ولی خشوبختانه مشکل خاصی تو گیم پلی بازی نیست... بازی اینقدر تند و سریع دنبال میشه که چیزای دیگه رو فراموش میکنه آدم
هدف اصلی هم همین بوده که بازی رو اینقدر سریع درست کنن که جوونای ما به موارد دیگر بازی توجه نکنن : دیبازی اینقدر تند و سریع دنبال میشه که چیزای دیگه رو فراموش میکنه آدم
5 ساعت واقعا کم بود ..
عجب سر و ته داستان بازی رو به هم آوردن ..
ولی واقعا حال داد!
درسته بازی همچیش عالیه فقط زیادی تخیلی یک کم زیادی دور از واقعیته
برای همین روی گیم پلی زیادی اغراق شده ولی در کل حال میده.
خُب بازی نیمه جاپنی نیمه غربی بود دیگه این تخیلی بودنش عادی بود به نظرم .
بچه ها تو act 3 و ابتدای mission 4 اونجا که سوار یک ویسله تو مایه های قطار هستیم بعد یه هو سه تا چیز روشن میشه و شروع به آزیر کشیدن میکنه و به وسیله ما تیر اندازی میکنه . دختره میگه باید search light رو فعال کنی . چی کار باید بکنم ؟
از توی همون مونوریل یدونه Sniper rifle بردار .
قبل از اینکه به پروژکتورها برسی که نور میندازن روت و شناساییت میکنن اونا بزن که خاموش بشن .![]()
مرسی ردش کردم . الان اوایل act 4 هستم .
چه قدر دیگه تا آخر بازی مونده ؟
بازی کوتاه هستش ....چیزی نمونده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)