اره کاکام ابادانه دیگه
اره کاکام ابادانه دیگه
نه کاکام نمیشه هر ماشینی وارد کرد مثل ماشین امریکایی و نمیشه پلاک ملی کرد![]()
ممنون دوست عزیز ! ولی همش که این نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی کامل تر از اینو هم داره ؟
ببین در مورد من اشتباه فکر می کنیمیگم شما چیزی برات میماسه اگه ملت نخرن؟ بزار مزدا 3 بخرن بدون بنزین. خوشبختانه چند وقت دیگه همین کارتا هم برداشته میشه.
از صفحه 1 تا حالا داری دنبال یه بهونه میگردی که بگی شرایطش خوب نیست!!!
ببین من خیلی دوست دارم سوار ماشین استاندارد بشم
آخه من 8 میلیون دارم برم یک مزدا 3 بخرم بیرونم نرم بنزینم ماهی 80 هزار تومن بدم
اینجوری خیلی خوبه ولی باید یکم شرایط بهتر بشه
اگر 120 کیلومتر دیگه خیلی عالی بود ماهی 2000 هزار تومن هم پول بنزین می دادم اشکالی نداشت
من خودم متنفرم از این ماشین های آشغال و نا ایمن
شرمنده این طوری صحبت میکنم ولی اگر اطلاع ندارید اطلاعات غلط ندید...نه کاکام نمیشه هر ماشینی وارد کرد مثل ماشین امریکایی و نمیشه پلاک ملی کرد![]()
شما اگر ساکن آبادان باشید که فکر نمیکنم...تقریبا" هرشب یه فورد موستانگ آبی رنگ (ماشین آمریکایی)
و یه هامر زرد رنگ (آمریکایی)رو در خیابان امیری و سمت کادوس میبینید...پس لطفا" اطلاعات غلط ندید...
هر ماشینی که بخواهید میتونید وارد کنید هیچ مشکلی هم نداره...
فقط پلاک ملی نمیشن (آمریکایی ها)...که البته کسی هم اینجا دنباله پلاک کردن اینا نیست...چون اون وقت قیمتش خیلی بالا میره...(گمرک 90 درصد)
نخیر دوست عزیز هیچ اشتباهی در کار نیست تازه شما خیلی گرون حساب کردی اینجا مزدا3 رو از نمایشگاه هم که بخری حد اکثر13-14 تومن بهت میده...(مدل 2008) همینا که که الان در سطح کشور میبینید...تازه اگر خودتون شخصا" وارد کنید قیمت از این هم کمتر در میاد...این طور که شما میگی گمرک 20درصد با قیمت 14 تومن مزدا 3را میشه کلا با 16800 وارد کرد.فکر نمی کنی داری اشتباه می کنی؟![]()
Last edited by behzad.mk; 19-04-2010 at 23:43.
میشه دقیقا محدوده منطقه آزاد اروند رو مشخص کنید
یعنی چه شهرهایی رو شامل میشه؟؟؟
-شهرهای آبادان و خرمشهر
ببخشیدماهی 2000 هزار تومن هم پول بنزین می دادم اشکالی نداشت
اشتباه بود
ماهی 200 هزار تومن
شهر ها رو که پست بالا گفتهیعنی چه شهرهایی رو شامل میشه؟؟؟
و محدودش تا 45 کیلومتره
آقا میگن قرار 206 بیاد به قیمت 4تومن. باز هم میگن دارن تاکسی با کلاسمیارن بدن دست مسافرکش جماعت. اوف اوف. بحث این هم هست که اتوبوس های واحد هم عوض کنن. بازم اوف اوف
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)