خب منم همینو گفتم دیگهالان خودت گفتی این بحث هارو ول کنیم ولی باز آخرش سوال پرسیدی :
اونایی که روی PC میگن فیفا بهتره دلیلشون چیه؟![]()
خب منم همینو گفتم دیگهالان خودت گفتی این بحث هارو ول کنیم ولی باز آخرش سوال پرسیدی :
اونایی که روی PC میگن فیفا بهتره دلیلشون چیه؟![]()
سلام به همه گیمرهای عزیز...
جون هرکی دوست دارین این کل کل بین pes و fifa رو اینجا مطرح نکنین.انواع و اقسام تاپیکها برای این کار زده شده،باز تا یه تاپیک مجزا یکی میزنه بحث برمیگرده به این مقایسه ها.شما ها که دوست ندارین قانونهای انجمنها زیر پا گذاشته بشه و پستهای پی سی ورلد توی سایتهای دیگه کپی نشه،پس بخش دیگر قانون تاپیک یعنی عدم بحث درباره موضوع خارج از موضوع اصلی رعایت بشه.تشکر از همگی...
-----------------------------------------
الان که هنوز فاصله ها دارم تا عکس و اسکرین شات و بحثهای رسمی،نمیشه ائتلافی،تحصنی،چیزی انجام بدیم برای اصلاح بن و ریشه ای این گزارش بازی؟بخدا الآن گزارش گزارشگران بدون طرفدار صداوسیما از این pes جذابتره!البته دوستان عزیز بحثی در کار نبودش. فقط دیگه واضحه که توی PC فقط PES خوبه. ولی قبول دارم که توی کنسول فعلا حرف اول رو فیفا می زنه.اه هنوز بازی نیمده این بحث هارو راه انداختین بیاد میخواین چیکار کنید
یعنی منظورم این بود که این دیگه یه چیز ثابت شدست.یه دوستمون که حرفه ای بازی می کنه می گفت فیفا توی PC رو به PES ترجیح میده. به نظرم برای ایشون سو تفاهم شده. من خودم تمام مشکلات PES رو می دونم و کاملا با این بازی آشنام و باهاش زندگی کردم. دیگه می تونم درک کنم چه کاستی هایی داره. اون دوستمون هم می تونه توی تاپیک PES 2010 این چیزارو مطرح کنه. مطمئنا بهش کمک میشه. چند مشکل عمده PES رو میشه با استفاده از کارای مختلف حل کرد..خب منم همینو گفتم دیگه الان خودت گفتی این بحث هارو ول کنیم ولی باز آخرش سوال پرسیدی :
در کل بهتره فقط در این تاپیک در مورد PES 2011 صحبت کنیم. اطلاعات جدیدی از بازی بیاد اولین کسی که اینجا میذاره خود منم.
Last edited by vahidgame; 25-04-2010 at 00:34.
عکسی چیزی ازش نیست بدونیم گرافیکش در چه حده؟
خدا کنه از 2010 بالا تر باشه و dx10 حداقل دیگه باشه . چون 2010 هم با dx9 ساختن .
با عکس نمیشه پارسال هم یه عکس از مسی بود که گویای کیفیت گرافیک نبود بعدها که تریلر بازی منتشر شد بازی خودش رو نشون داد. ولی انتظار یک انقلاب در کیفیت نداشته باش البته روی هم رفته توی بخش بصری کم کیفیت نیست بیشترین چیزی که PES خور ها منتظرش هستن مشکلات گیم پلی داوری صداگذاری و همه جنبه های سمعی بازی هست که اصلا قابل قبول نیست برای PES بازها. بخصوص اگه فیفا نکست رو تجربه کرده باشن و همینطور ایراداتی که در مود مستر لیگ وجود داشت. و برخی اتفقات غیر واقعی. یکی از ایرادات وحشتناک مستر لیگ 2010 نبود درجه فرکانتی ترانسفر بود که کونامی پیش فرض اون رو روی High گذاشته بود واسه همین بعد یکی دو فصل کل بازیکنان تیماشون تغییر می کرد و رونالدو از استاندارد لیژ سر در می آورد و رائول واسه بارسلونا بازی می کرد و پویول هم تشریف مبارکش رو به رئال می برد حتی توی نسخه 2007 فیفا کارنت هم وقتی شما رئال رو بر می داشتید توی منیجر مودش به هیج وجه من الممکن نمی تونستید. پویول یا هر بازیکن دیگه ای رو مستقیم از بارسا بگیرید حتما باید به یه تیم دیگه می رفت. که اونم اگه محبوبیت بالایی داشت از اون تیم نمی رفت ولی این نکات توی مستر لیگ جدید 2010 رعایت نشده بود و خیلی آرکید و بچه گانه شده بود ظاهر حرفه ای پیدا کرده بود ولی خیلی ابتدایی یکنواخت و بی قاعده قانون بود و هست. ما امیدواریم کونامی به بازخورد ها واکنش مثبتی نشون بده و این مسائل رو توی نسخه بعدیش حل کنه. اما در مورد لایسنس ها این انتظارات به ترتیب اولویت هستند.
1- تیم های لالیگایی کامل لایسنس بشن
2- تیم های چلسی و آرسنال هم علاوه بر تیم های منچستر و لیورپول لایسنس رسمی بشن
3- سایر تیم های لیگ برتر انگلیس لایسنس بشن (لایسنس رسمی لیگ تقریبا ممکن نیست چون بارکلیز کلا با فیفا قرارداد انحصاری داره)
4- تیم های حاضر در چمپیونز لیگ و یورو لیگ لایسنس بشن یا حداقل به صورت فیک موجود باشن
5- اسم لیگ ها و کاپها ی موجود مثل هلند و ایتالیا لایسنس و واقعی بشه
6- تیمهای ملی بیشتری لایسنس بشن.
7- تعداد ورزشگاه های موجود در بازی با اخذ مجوز افزایش پیدا کنه و تعداد ورزشگاه های اختصاصی تیم های بزرگ توی بازی موجود باشه
یک سری از این انتظارات رو من توی انجمن های مختلف خارجی دیدم که به اون ها گذرا اشاره کردم.
ولی کاملا مشخص هست اعتراضات به جلوه های بصری خیلی پایین تر از سایر مواردی بود که به اونها اعتراض شده. مسلما کونامی فرصت خوبی داره که روی این ها کار کنه چون به اون صورت مجبور نیست مثل پارسال روی ساخت یک بازی با جلوه های متفاوت کار کنه
فقط امیدوارم نسخه خوبی از آب در بیاد
مثل پارسال نباشه که 5.6 ماه خوشحال و شاد بشینیم تا بازی بیاد بعد یه ضدحال اساسی بخوریم
البته من عاشق این بازی هستم و هر جوری باشه باز هم بازی می کنم ولی دوست دارم خواسته هامو براورده کنه
این نقل قول از twitter جان مورفیه .
اینا خیلی اغراق میکنن پس زیاد جدی نگیرین . میخواستم این مطلبو نذارم اما دیدم این تاپیک شده محل بحث فیفا و pes گفتم این مطلبو بزارم تا حال و هوای تاپیک کمی عوض بشه .
Jon Murphy : "The big news from me is that I've already played a really, really early version of the code and it blew me away! Obviously I'm sworn to secrecy, but what I've seen is the biggest shake up of PES ever! I'm not kidding.It's awesome, but I can't say more."
جان مورفی : یک خبر مهم از طرف من این که من یک کد واقعی از این نسخه رو بازی کردم و این کد منو متحیر کرد . مشخصا من متعهد شدم که چیزی درباره بازی نگم , اما من اساسی ترین تغییرات در سری این بازیها رو در این نسخه دیدم . من شوخی نمیکنم . این بازی بزرگیه , چیزی بیشتر از این نمیتونم بهتون بگم .
حسین جان
این جان مورفی واسه نسخه قبلی هم خیلی بهمون امید داد که اخرش![]()
از آرمین و حسین عزیز ممنونم...
ولی حسین جان این جان مورفی سال پیش هم از این حرف ها زیاد میزد ولی آخرش که بازی منتشر شد مشخص شد که اکثر حرف های گفته شده دروغ بوده
الان هم دارند مثل پارسال تبلیغ های الکی میکنن تا ملت رو بذارن سر کار و آخرش یک مزخرفی مثل 2010 تحویل بدن
فکر کنم سرعت بازی بیشتر شده و بازیکنان طول زمین رو زیر 5 ثانیه طی میکنن برای همین هم جان مورفی متحیر شده
سلام
راست میگین یادمه پارسال هم خیلی وعده و وعید دادن اما خیلیاش دروغ بود اما میگید چیکار کنیم اصلا توی تاپیک خبر نذاریم ؟
تقریبا دو هفته پیش بود که دیدم رابط های کونامی توی سایت wenb باز دارن در مورد نسخه 2011 تبلیغات کذایی میکنن من بلافاصله جوابشونو دادم که پارسال هم همین چیزا رو میگفتن . سر همین جریان توی سایتشون کلی بحث و جنجال شد اصلا اونجا یک بحث مقایسه ای مثل همین تاپیک خودمون بین فیفا و pes راه افتاد که آخرشم هیچ نتیجه ای نگرفتیم .
به هر حال من برای فوتبال رفتم سمت کنسول و احتمالا تا نسل آینده بازیها کمتر pes بازی میکنم . اگه فکر میکنید ضرورتی نداره که نقل و قولها و اخبار نسخه بعد توی تاپیک قرار داده نشه من اخباری که به دستم میرسه رو توی تاپیک نذارم .
نه...
منظور من این نبود که اینجا دیگه صحبتی در مورد این نسخه نشه...یا این که اخباری گذاشته نشه.
منظورم این بود که کونامی هم یاد گرفته که دروغ بگه
ولی...
ما که پارسال از اخبار و اطلاعات بروز و مفیدی که میذاشتی خیلی استفاده بردیم.
امسال هم امید ما بیشتر به شما و آرمینه که تا بتونیم از وضعیت و روند آماده سازی این بازی و اخبار اون مطلع باشیم.
باعث خوشحالیه که امسال هم در جوار شما باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)